...

nikit1

New member
...../images/Emo7.gif

היום בצהרים ניקיטה הכלבה שלנו נפטרה וכנראה שרק עכשיו התחלתי לעכל את זה...היא היתה רק בת שנתיים, בריאה ומלאת מרץ ותוך פחות מדקה...הוטרינר אמר שזה היה כנראה כלי דם שהתפוצץ במוח...אני פשוט לא מאמינה...בלי שום סימן מקדים, היתי כ"כ לא מוכנה לזה...זה פשוט לא נראה אמיתי...היא היתה מתוקה אמיתית, חברה נאמנה שעזרה לי להעביר את הימים לבד בבית כשהאסף היה בצבא...אני מצטערת על ההשתפכות, אני פשוט עוד לא מעכלת כ"כ את מה שקרה- זה היה כ"כ פתאומי- רגע אחד היא שיחקה איתנו בסלון ופתאום היא כבר לא נשמה... מצטערת על האורך ועל ההודעה הדכאונית, אני מרגישה נורא וחשתי צורך לפרוק קצת.

לימור26

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifאוי אני הרוסה, איזה כואב

תהיי חזקה מתוקה... אין לי מילים לעודד,זה כואב לי ועצוב..אני מאחלת לכם ימים טובים מאלה!

shelycat

New member
צר לי../images/Emo7.gif

אין לי מילים לתאר את הצער. אם את צריכה משהו רק תגידי, את יודעת איך למצוא אותי.

Ronnie*

New member
עצוב כל כך... ../images/Emo7.gif

אני לא יודעת מה להגיד, משתתפת בצערכם... אני יודעת כמה זה קשה כשבעל חיים אהוב מת. עצוב נורא

יו! איזה נורא!../images/Emo7.gif

אני בשוק. אהבה לכלב היא כמו אהבה לילד מבחינתי. וכשהמוות בא כל כך מהר ובגיל צעיר כל כך- זה נורא. כשמביאים כלב הביתה מצפים לחבר טוב ונאמן לפחות למשך 16 שנים. נורא. אני שולחת לך חיבוקים וניחומים, גם בשם שנטיפי הכלבה שלי. ומקווה שבקרוב תמצאי בליבך את המקום להביא הביתה כלבה אחרת לאהוב...

נופר30

New member
חוץ מלשלוח לך חיבוק אין לי הרבה

מה להגיד מבינה כל כך ועצוב כל כך

יעלי2

New member
........... ../images/Emo10.gif ............

זה נורא עצוב. מבחינת הפילוסופיה (בשקל), היא היתה שם איתך ובשבילך כשאסף לא היה, ועכשיו הוא בבית כל יום.והיא המשיכה הלאה. מאוד עצוב כשבעל חיים שאהבנו והשקענו בו מת ובצורה כל כך פתאומית. אני מקווה שהמהירות עזרה לה לא לסבול.

תמרה*

New member
בוכה איתך ומרגישה את הכאב.

לא ניתן לדמיין פרידה קשה כזן בלי כל הכנה. תחזיקי מעמד...

אתי@

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני כל כך מצטערת לשמוע../images/Emo10.gif

אני מבינה את כאבך ומקווה שבמהרה תתגברו על הצער וישארו לכם רק הזכרונות הטובים ממנה.........

סיגל2

New member
הצטערתי לקרוא את ההודעה העצובה

שלך. אני יכולה רק לתאר לעצמי את הכאב שאת מרגישה בעקבות האובדן של כלבתך, במיוחד בהיותה רק בת שנתיים. אין לי מילים חוץ מאשר לשלוח לך
ובתקווה שתתגברי על הכאב מהר.

kisses

New member
../images/Emo7.gif אוי אני כל כך מצטערת לשמוע

זה כואב וזה כמו לאבד אדם תחזיקי מעמד ותהיי חזקה ועם תצטרכי משהוא אני כאן

משתתפת בצערך

אני יודעת כמה שזה קשה לאבד חבר טוב שולחת לך
והמון חיזוקים

../images/Emo16.gif../images/Emo107.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

גם החתולה שלנו עברה לעולם אחר לפני שלושה שבועות ואני עדיין
כל יום זה כל כך קשה, אין לי מילים להביע את השתתפותי בצערך. כולנו איתך.

fila

New member
איזה עצוב../images/Emo7.gif

אני כ"כ מבינה איך את מרגישה זה נורא לאבד בע"ח במיוחד שהוא הופך לחלק בלתי נפרד מהמשפחה גם אני כחובבת חיות חוויתי זאת לא פעם..... שולחת לך חיבוקים

danaziv

New member
מצטערת מאוד לשמוע../images/Emo16.gif

מבינה לליבך ולתחושותיך. מקווה שהזמן יעבור במהרה ותזכרו רק את החויות והדברים הטובים.

שמופית

New member
משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif

אני יודעת כמה אהבת אותה ואני בטוחה שגם היא ידעה את זה. מאחלת לך שתמצאי ניחומים במהרה ושלא תדעי עוד צער

ayush

New member
פולה - משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo107.gif

פולה, ליבי לך...

אני יודעת כמה זה קשה (מנסיון, לצערי), ושולחת לך המון חיבוקים וכוח... הדבר שלי עזר היה לדעת שעד אותו רגע הם (כלב בן שנה ואח"כ כלבה מבוגרת) היו אהובים ומאושרים... אז תנסי לזכור את הטוב והשמח...

למעלה