../images/Emo7.gif
אין לי כוח יותר
אני רוצה למות! נמאס לי, נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה יותר אני לא מסוגלת יותר!!!!!!!!!!! אני רוצה להפסיק לנשום! אני רוצה להפסיק לחיות! החיים שלי מתפרקים , אני רואה את זה ואני לא מסוגלת לעשות כלום כדי להפסיק את זה אני לא יכולה יותר אני מרגישה כל כך חנוקה אני מותשת נמאס לי פשוט נמאס לי אני חולה כבר שבועיים, מאז הלכתי להעיד בבית משפט. אבל ידעתי שזה יקרה.. זה היה ברור שאחרי שאני יעבור את זה אני אוכל להתפרק. והינה אני מתפרקת ושום כדורים ושום דבר לא עוזר לי! היום אמא שלי קיבלה מכתב מהמורה שלי לאנגלית. העניין הוא שזה היה מיועד לאבא שלי! ולמזלי אמא שלי אמרה במזכירות שכל מכתב שמגיע מביצפר שלי לשים אצלה בתא. ולא של אבא שלי. שלא תתן לי ציון! שיעיפו אותי! שיעשו מה שהם רוצים רק שיעזבו אותי!!!!!!!!! שאמא שלי תרביץ לי תצעק עלי תקלל אותי תגיד שאני אהיה מנקה רחובות לא אכפת לי!!!! רק שיעזבו אותי! שאבא שלי ינעל אותי בחדר שלי ויסגור את האור שיעשה מה שהוא רוצה! שיתקע לי סכין בלב ושאני אדמם! לא אכפת לי!!! רק שיעזבו אותי!!!! אני מתפרקת ואני לא יכולה יותר לסבול את הכל זה פשוט יותר מידי!!!!!! אני רוצה למות
אין לי כוח יותר