ט י ט י

New member
../images/Emo7.gif

אין לי כוח יותר
אני רוצה למות! נמאס לי, נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יכולה יותר אני לא מסוגלת יותר!!!!!!!!!!! אני רוצה להפסיק לנשום! אני רוצה להפסיק לחיות! החיים שלי מתפרקים , אני רואה את זה ואני לא מסוגלת לעשות כלום כדי להפסיק את זה אני לא יכולה יותר אני מרגישה כל כך חנוקה אני מותשת נמאס לי פשוט נמאס לי אני חולה כבר שבועיים, מאז הלכתי להעיד בבית משפט. אבל ידעתי שזה יקרה.. זה היה ברור שאחרי שאני יעבור את זה אני אוכל להתפרק. והינה אני מתפרקת ושום כדורים ושום דבר לא עוזר לי! היום אמא שלי קיבלה מכתב מהמורה שלי לאנגלית. העניין הוא שזה היה מיועד לאבא שלי! ולמזלי אמא שלי אמרה במזכירות שכל מכתב שמגיע מביצפר שלי לשים אצלה בתא. ולא של אבא שלי. שלא תתן לי ציון! שיעיפו אותי! שיעשו מה שהם רוצים רק שיעזבו אותי!!!!!!!!! שאמא שלי תרביץ לי תצעק עלי תקלל אותי תגיד שאני אהיה מנקה רחובות לא אכפת לי!!!! רק שיעזבו אותי! שאבא שלי ינעל אותי בחדר שלי ויסגור את האור שיעשה מה שהוא רוצה! שיתקע לי סכין בלב ושאני אדמם! לא אכפת לי!!! רק שיעזבו אותי!!!! אני מתפרקת ואני לא יכולה יותר לסבול את הכל זה פשוט יותר מידי!!!!!! אני רוצה למות

הי טיטי, לאט לאט...

קודם כל, את חולה, אז אפשר לעזוב את הדאגות האלה לזמן מה בצד? וחוץ מזה, עברת חוויה מאוד מאוד מתישה ומשמעותית. את יודעת כמה אנשים מסתכלים עליך בהערצה? אפילו בקנאה? עשית צעד ענקי בשביל עצמך ובשביל עוד נערות ונשים, שמקבלות ממך השראה. הצרות עם בית הספר זה משהו זמני. גם אם לא תשלימי עכשיו את הלימודים, כי קשה מדיי ועמוס מדיי, תוכלי בהמשך לעשות את זה בבית ספר אקסטרני או דרכים אחרות. אנשים רבים עשו זאת. יש לי ידיד, שגדל בקיבוץ ולא סיים בגרות - עשה תואר ראשון דרך האוניברסיטה הפתוחה, בהצטיינות ולמד לתואר שני באוניברסיטה רגילה. תוך כדי עבד בכל מיני עבודות, כמובן לא בקיבוץ ועד כמה שידוע לי, לא בניקוי רחובות
אפשרויות יש, ואת כרגע, תנוחי ותחזקי את עצמך. לא להתייאש!

(((((((((((((((((טיטי))))))))))))))

אנחנו פה יקרה , כמו שכתבה אילנה תנוחי קצת , תתאוששי מהמחלה , אל תתיאשי... אוהבת הקיסרית הילדותית

../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifיקירה -

מן הסתם, ושלא, כפולות שנותיי ומשנותייך... הסיבה, היחידה, שאני שמה מילותיי כאן, הייתה - הנגיעה שלך, כאן בפורום, על המשפט... הסתכלתי. לא האמנתי. כל כך הרבה אומץ. כל כך הרבה חוזק. על כל כך מעט שנים. הניחי לעצמך, שלא לרצות מאום, הצלת נפש - - את יודעת ?... אימרי לי, אם לא היו שווים, כל חייך כולם, ולו בשל כך ? אוהבת...

../images/Emo24.gif

נטלי, עשית משהו מאוד אמיץ ובכלל לא קל, תתני לעצמך את הזמן הזה להחלים, לאגור כוחות, לנוח... כל חיי אמא שלי אומרת לי מה שאמא שלך אומרת לך, מתישהו לאורך הדרך הפסקתי להתרגש, רכשתי לי אמונה בעצמי... לא יודעת מה איתך, אבל לי יש המון המון אמונה בך, אל תתני לה לקבוע מעכשיו מה את תהיי עוד כמה שנים... תרגישי טוב וקבלי
ע-נ-ק!!!

נסיכה שלי../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

אני כל כך מכירה את זה שאין כוח יותר שרוצים למות ולהשבר... אבל את יודעת שלמות זה לא פיתרון , נכון?! זה כואב וקשה עכשיו, אבל זה יעבור... וזה כי את הבנאדם כי חזק בעולם כי זאת את... לפעמים שקשה לנו מבפנים אנחנו מוציאים א זה אל הגוף שלנו וחולים פיזית ושהנפש מתרפאה אז גם הגוף ולהפך... לגבי הבי"ס ם צריכים להבין אותך... אולי שאמא שלך תדבר איתם..... אני בטוחה שז יעזור... ובטור מנקת רחוות את לא תעבדי, מותק, יש לך יותר מידי שכל שביל זה.. ובעוד כמה שנים שאת תהי איזה משו מכובד וחשוב אז תלכי למורה לאנגלית ופשוט תירקי לה בפרצוף, דרך אגב את שפעם לפני המון המון זמן העיפו איזה מישהי מבי"ס ואמרו שהדבר כי חשוב שיא תכל להיות ז תופרת כי היא סתומה... את יודעת מה היא יום?! שרת החינוך.... אז נסיכה שלי כמה שזה קשה.. קחי את עצמך ביידים תתקלחי צאי החוצ תנשמי אוויר ותשתחחרי מכבלים האלה של הכב... כי אם יש מישו אחד שיכול להשמיד את הכאב הזה - זאת את!! אוהבת אותך.. ואיתך לנצח... (((((((((((((((((((((((((((((((נטלי))))))))))))))))))))))))))))))))) ליטל*

למעלה