../images/Emo7.gif

בפעם הראשונה שנכנסתי לקשר רציני.. הוא פשוט זרק אותי אחרי חודש למה? "לא מתאים לי קשר רציני כרגע.. יש לי בגרויות וכל זה" פע ראשונה שמישהו אמר לי "זה בגלל שאת מיוחדת" אז שאלתי אותו "בגלל זה מגיע לי עונש?" אז הוא אמר לא ובלה בלה בלה אפילו שמי ששווה את הדמעות שלי לא יגרום לי לבכות הוא שווה אותן מאוד.. אני אהבתי אותו ואמרתי לו בשיחה "אני אוהבת אותך" אז הוא שתק שניה ואמר "על אהבות מתגברים" אבל למה ... אוף למה זה תמיד קורה לי.. למה אני לא יכולה להכנס לקשר אף פעם למה כולם תמיד זורקים אותי למה דווקא כשזה נראה כאילו אני בעננים כאילו זה הדבר הכי יפה שקרה לי בחיים הוא פשוט זורק אותי עם הטענה המטופשת הזאת... פעם ראשונה בחיים שלי שהרגשתי כל כך ממוקדת כל כך ממוקמת כל כך *נכון* זה פשוט התפוצץ לי בעיניים ככה.. אני מצטערת שהפלתי את זה עליכם אין לי עם מי לדבר .. אני לא רוצה להתקשר לחברות שלי הידיד הכי טוב שלי לא עוזר ו..
סליחה הייתי חייבת להוציא את זה זה כואב מידיי ואין עם מי לדבר.. אהבה - מה זה בכלל ? זה קיים ?

kundason2003

New member
אאוץ'

אחרי קריאה חוזרת ונשנית של הדברים, הבנתי מה קרה... רואים שאת מאד מאד מבולבלת כרגע... יש כזה דבר אהבה, אבל היא לא חד פעמית. אני אישית מאמין שאם אתה באמת אוהב מישו, תשאר לך פינה בלב בשבילו, תמיד. את תתגברי, וזה יעבור. גם אותי זרקו, ואני מבין כמה זה כואב... זה בסדר ששיתפת אותנו, אני חושב שחלק מהיותנו פורום, אנחנו יכולים לדבר כאן על עוד דברים, ולתמוך אחד בשני כשצריך. אני בטוח שיבוא מישהו אחר, כשאני קורא אותך אני מדמיין אדם איכותי ביותר. גם אני עכשיו לבד, אחרי מערכת יחסים רצינית ביותר, ואני מבין כמה זה קשה להיות לבד... כמובן שלבנות זה יותר קל, כי בנות יכולות תמיד למצוא קשר, אפילו אם הוא לא אופטימלי. להגיד "זה בגלל שאת מיוחדת", זה בעצם כמו זה לא את זה אני... אני חושב שאת צריכה לנוח קצת, להסיח את דעתך מכל הסיפור. חשוב שתספרי לחברות בהזדמנות קרובה, כי הן יעזרו לך... אני בטוח שתצליחי להתגבר! באמת! מקווה שעזרתי, דור.

לא לא זה לא ככה

הוא אמר שאני מיוחדת עוד הרבה לפני זה כשהו עוד רצה אותי.. הוא פשוט הפיל את זה עליי בבום היום כאילו כלום הכי פתאומי שיכול להיות אבל אוף.. למה זה מגיע לי.... וגם הוא תמיד היה אומר שאני בן אדם איכותי

אפשר לחשוב שדודי בלסר עזב אותך

אפשר לחשוב שהיית אמורה להתחתן איתו???? את באמת מאמינה שהוא הראשון שלך...או השני שלך..ואיתו תתחתני? עוד יהיו לך 1000 בנים שתהיי איתם בקשר. אז תירגעי. את מעוררת רחמים.

יא רע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמן שמישהי תעזוב אותך כמו שהוא עזב אותי ומאיפה לך שהוא לא משתווה לדודי בלסדר? הוא הרבה יותר בעיניי אוף תשתוק יא שמוק בנים כמוך צריכים ללמוד להתבגר

מיכל999

New member
את ממש מגעילה

שברו לה את הלב. ברור שיקרה גם שהיא תשבור את הלב לאנשים, ועוד אנשים ישברו לה, אבל זה לא גורם לפרדה הפעם להיות פחות קשה. תחשבי קצת לפני שאת פוגעת ככה באנשים!

כנסי לפה ילדונת...

דבר ראשון הוא לא אהב אותך הוא רק ניצל אותך זה לצערי מה שבנים אוהבים לעשות בימינו .. תאמיני לי הוא לא שווה את זה שתהיי עצובה הוא רק עוד איזה אחד מניאק את הרגשת משהו אבל לא היית בטוחה מה זה הוא רצה אותך את רצית אותו והוא נפרד ממך זה מה שקרה.. את אמרת לו שאת אוהבת אותו והוא זרק אותך פשוט אני מקווה שתמצאי לך מישהו אחר.. בהצלחה

../images/Emo7.gif

אז איך בדיוק תסביר/תסבירי את זה שרק לפני כמה ימים הוא אמר לי "נראה לי שאני מתאהב בך" למה הוא אמר את זה..? אוף..

Jinaaa

New member
ילדונת, תקשיבי ותקשיבי לי טוב:

תמרחי מיד חיוך על הפנים שלך! תשכחי מהמניאק, ותמצאי מישהו שלא רק מפזר מילים באוויר.. "הוא לא שווה את הכאב שמתרוצץ אצלך בלב" ואם זה לא עזר קחי
ענק ממני

kundason2003

New member
אל תדאגי

את תסתדרי. שימי חיוך על הפנים, ואם שואלים אותך מה שלומך, תגידי סבבה! אני באמת בטוח שתצליחי!

מזדהה אתך.. גם לי זה..

קרה עם החברה לשעבר... אין מה לעשות זה כואב, מתגברים וזה עובר.. כה זה החיים ילדה..תמשיכי הלאה :)

אילונוש

New member
היי----תקראי

אני מבינה אותך ואני מסכימה עם אלה שאמרו שזה לא האחרון שלך בהחלט.. במבט לאחור את תראי שהקשר הזה היה ממש סתמי.. וחוץ מזה את לא יכולה להגדיר את הקשר כרציני אחרי רק חודש! בכל מקרה בהצלחה! תצאי הרבה

מיכל999

New member
תקשיבי,

אני יודעת שזה קשה, ומי שאומר לך שאת רגישה מדי- אז שיקפוץ לך. הוא סתם אדיוט! אני מציעה לך לזרוק את כל הדברים שיש לך בבית ויש להם קשר אליו. תנסי כמה שיותר לשכוח ממנו. אם הוא מציע לך להישאר ידידי- תסרבי. תנסי להתרחק ממנו ומקיומו. אני מניחה שבא לך היום בערב להתכרבל לבד בבית, אבל אני מציעה שתלכי לבלות, תכירי בנים חדשים ותוכיחי לכולם שאת לא צריכה אותו. את שווה הרבה יותר ממנו! ואל תתנצלי על זה שסיפרת לנו את זה, בשביל זה אנחנו כאן. ולפעמים הרבה יותר קל ונוח לדבר דווקא עם משהו שאנחנו לא מכירים, לא עם חברים.

אנשים ../images/Emo6.gif החיים כל כך יפים

הייתה לי פאלטה היום בצהריים אבל ככה זה בהתחלה התגברתי.. יהיה טוב החיים יפים מידיי מלהיות עצובים בגלל שטויות כמוהו.. ותוווווווווווווווווודה מכל הלב לכל מי שעזר:) מעריכה את זה מאוד

kundason2003

New member
בבקשה!

ועכשיו, כולם ביחד:"אנחנו אוהבים אותך גבינת האהבה!" לא ברצינות, שמח שיכולתי לעזור!

למעלה