עמית מתגייס מחר. הנה עוד אחד נוטש אותי לאנחות אז המון , ילד, ואתה יודע איפה למצוא אותי
י ילדה בלבן New member 14/9/03 #1 ../images/Emo7.gif עמית מתגייס מחר. הנה עוד אחד נוטש אותי לאנחות אז המון , ילד, ואתה יודע איפה למצוא אותי
../images/Emo7.gif עמית מתגייס מחר. הנה עוד אחד נוטש אותי לאנחות אז המון , ילד, ואתה יודע איפה למצוא אותי
C claimbing New member 14/9/03 #3 ../images/Emo7.gif נראה שרק אתמול קראתי את השרשור ש"Salem" הצטרך לניהול ...
E [eLad] New member 14/9/03 #5 ../images/Emo50.gif ../images/Emo70.gif גיוס קל ואל דאגה ילדה... סר אלעד לשירותך.
X xyxyxy New member 14/9/03 #9 ../images/Emo50.gif אז נראה ששוב צריך מנהל.. אני מציע לנדב את גלעד ועמית.. תהנה
ע ערקי מנומש New member 14/9/03 #11 בהצלחה!!!! אני כבר מת שיגידו את זה עלי, די כבר עם ביתספר!!!! אגב, לאן אתה מתגייס?
י ילדה בלבן New member 14/9/03 #15 פעם אחרונה... מותר לי ../images/Emo3.gif גיל 18 זה צעיר מידי בשביל צבא בעצם... כל גיל צעיר מידי בשביל צבא
פעם אחרונה... מותר לי ../images/Emo3.gif גיל 18 זה צעיר מידי בשביל צבא בעצם... כל גיל צעיר מידי בשביל צבא
י ילדה בלבן New member 14/9/03 #16 ובכלל... אני עוד לא התגברתי על הטראומה של הגיוס של השפוי, בא ליאור ופיזר לי מלח על הפצעים, אתה מרחיב אותם עוד קצת עם צבת, ותיכף יבואו אלעד וגלעד ולך תדע מה הם יעשו אויש... איזו דרמאטיות על הבוקר... לא לשים לב, אני חולה ילדה שקט
ובכלל... אני עוד לא התגברתי על הטראומה של הגיוס של השפוי, בא ליאור ופיזר לי מלח על הפצעים, אתה מרחיב אותם עוד קצת עם צבת, ותיכף יבואו אלעד וגלעד ולך תדע מה הם יעשו אויש... איזו דרמאטיות על הבוקר... לא לשים לב, אני חולה ילדה שקט