subtitles

New member
../images/Emo7.gif

לא יודעת מה לעשות.. אני יושבת בבית ובוהה בקיר כבר שעות.. חושבת מה לעשות עם עצמי, ואיכשהו הגעתי לפה. היה לי התקף חרדה נוראי אתמול, אחרי בערך חצי שנה ללא התקפים.. אני משערת שההתקף נבע גם מהורדת המינון התרופתי, בגלל חולשה, וגם בגלל שהשבוע האחרון היה נורא קשה בשבילי מבחינה נפשית. החבר הכי טוב שלי אכזב אותי וזה גרר ריב עצום ועכשיו אני פשוט.. מרגישה לבד. הוא היה זה שתמיד עזר לי ותמיד ידע איך להוציא אותי מהחרדה והדכאון.. ועכשיו אין לי אותו ואני לא יודעת איך להסתדר. אין לי כח יותר. אני לא יכולה לסבול את זה שוב פעם.. אני פונה לדרכים שליליות.. ואח"כ כועסים עלי ואומרים לי שזאת הייתה טעות. אבל אני לא רואה דרך אחרת
מקווה שלכם יהיה סוף שבוע טוב יותר..

sub נשמה תעצרי כאן לרגע.

קודם כל לא לעשות שטויות שלא צריך נשמה טובה, לא לפנות לדרכים שליליות, אם הבנתי נכון מה זה דרכים שליליות ואני הייתי "שם" לא פעם . תראי נשמה אני מבינה מההודעה שלך שאת במצב על הפנים ולפי דעתי אחרי שקראתי כמה וכמה פעמים את מה שכתבת כל מילה ואות את קיבלת את החרדה בגלל החבר הכי טוב שלך? אולי בגלל שאתם לא מדברים ובריב כרגע? אז אולי מהמחשבות על המריבה הזאת את קיבלת את החרדה? תחשבי על זה. האם היתה לך חרדה בתקופה האחרונה בזמן שאת לא איתו? איזה תרופות את נוטלת אם אפשר לדעת? למה להרגיש לבד אם אני כאן ? תראי איזה יום מואר יש בחוץ, למה שלא תקחי את עצמיך לאיזה טיול בחוץ רק את לבד עם מוסיקה ווקמן דיסקמן או משהו כזה? למה לשקוע בדכאון שעות ולבהות בקיר אם אפשר לתקן את המצב? תנשמי עמוק בחלון לפחות ותחשבי על טיול עם עצמיך לפני שיתחיל אולי להיות חם בצהריים , ואם יהיה יום נעים תצאי בחוץ? או שאת מרגישה מוגנת יותר בבית? איחלת סוף שבוע טוב לכולם , תודה לך, אבל גם אני אישית רוצה שיהיה לך סופ"ש מקסים, אם לא אז גם שלי לא יהיה טוב. אז מה את אומרת? יש סיכוי שאפשר לדבר על זה ולהקיא את החרדות החוצא.?? בהצלחה נשמה, ואם תרצי אני תמיד כאן . לא תמיד מגיבה אבל קוראת הכל, אל תהיי עצובה נולדנו כדי לחיות ולהיות שמחים אפילו ברגעים קשים, אל תרימי יידים מהר כל כך יש בך כוחות אפלים בפנים תנצלי אותם בימים כאלו. אני איתך רק שתדעי.

חביבונת

שמת הכל בשק אחד,נתת לאדם אחד את כל הכח,הוא זה שמוציא אותך מהחרדה,היכן את? ראשית לדעתי יש אור בקצה המנהרה,אם הצלחת לצאת בזכותו מהחרדה סימן שזה אפשרי,מה שאת צריכה לעשות זה עבודה על עצמך להבין שגם את יכולה,כן יקירה גם את יכולה להוציא את עצמך מהחרדה,זה בידיים שלך,את רק צריכה להבין זאת ,להחליט עם עצמך שלא יתכן שתתני לו את הכח העצום הזה לגרום לך טוב או רע. מחר יכנס מישהו אחר לחייך וגם הוא ישלוט בבריאותך? מה יהיה? אל לך להסכים לתת לאחרים לנהל אותך,חייך בידיך. במצב כזה שכל כך קשה לך ,הייתי כותבת לעצמי כמה משפטים חשובים ,כמו למשל ,אני מספיק שווה כדי לשלוט בחיי,אני לא מוכנה ליפול ולקום בגלל אחר...וכו. בהצלחה

shanyz

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק.. ואני אוסיף- אלו החיים שלך, ואת חיה אותם, לא אחרים
את חזקה מאוד ואת תחליטי איך לחיות את החיים שלך... לא הוא...
יש לך המון בשביל מה לחיות, והמון בשביל מה לשמוח, ואת תראי שנלחם בזה ויהיה טוב בסוף

subtitles

New member
שלום לך! ../images/Emo142.gif

באמת אתמול הבנתי כמה זה רע להיות כל כך תלויה בבנאדם אחד.. אני צריכה להאמין שיש בי כח.. ואני איפשהו גם יודעת את זה, כי עברתי כל כך הרבה.. ורוב הזמן הייתי לבד. ובמבט אחורה אני לא מבינה איך שרדתי. אבל עובדה ששרדתי. וזה היה בזכותי! אני מקווה שאני אצליח להעריך את עצמי יותר.. לאהוב את עצמי ולסמוך על עצמי. זה יועיל לי רבות. ובאמת ברגעים אלו ממש תלויים שלטים בחדרי עם משפטים חיוביים. אני ממליצה לכולם לעשות זאת.. זה בהחלט נותן הרגשה טוב :-ף יום טוב לך ותודה רבה על התמיכה!!

boom18

New member
../images/Emo9.gif

ואת באמת חזקה ועברת המון, והכל לבד!!!!!!!! זה מראה לך כמה את חזקה ואת לא נותנת לעצמך מספיק קרדיט וממעיטה מערכך!!! את שווה המון!! ואת מסוגלת להכל! גם בלעדיו...
*אני נדחפת לכל מקום
*

subtitles

New member
חחח ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אין מילים בפי על התמיכה שלך.. לא יודעת איך הייתי שורדת את אתמול בלעדייך. אני כאן בשבילך!

boom18

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני תמיד תמיד תמיד פה בשבילך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל שעה ובכל דקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני יודעת שאת כאן בשבילי- את תמיד נותנת מעצמך לאחרים ולא דואגת לעצמך! את הכי חשובה! תתחילי לדאוג לעצמך.. אחר כך לאחרים!!! אוהבת אותך
ותמיד פה בשבילך....

subtitles

New member
אלין יקירתי ../images/Emo140.gif

כמו שכתבתי למטה.. הדרכים השליליות שהתכוונתי אליהן הן חתככים.. ולצערי לא עמדתי בפיתוי וכן חתכתי. אני בטוחה שאם לא הייתי רבה עם הידיד שלי, המצב שלי היה פי כמה וכמה יותר טוב. עד לפני הריב הרגשתי בטוחה ומוגנת, כי ידעתי שהוא תמיד יהיה שם בשבילי. הרגשתי חשובה.. הרגשתי שמישהו צריך אותי. שלמישהו יכאב אם אני אמות. ואז רבנו כל כך.. ופתאום כל ההגנה קרסה ונשארתי לבד. אני לא סומכת על עצמי.. אני לא יודעת איך לעזור לי. והוא תמיד היה שם בשביל להדריך אותי. באמת יש מזג אוויר טוב בחוץ.. אבל אני לא מסוגלת לצאת. אני באמת מרגישה כאן בבית יותר מוגנת.. יש לי בנוסף להכל גם אגרופוביה.. ככה שקשה לי מאוד לצאת החוצה. בטח בתקופה הנוכחית. תודה לך על התגובה.. אני באמת מעריכה את זה! ואת הדאגה שלך.. את באמת בנאדם טוב ואני מאחלת לך המון אושר ובריאות!

אחותי היקרה ../images/Emo24.gif

אני שמחה שאת כאן וזהו ללא מילים. אל תגידי לי תודה לא צריך, זה מגיע לך כל הדאגות שלי. חשבתי רק על הקטע שתהי כאן . את תראי שיגיעו עוד ימים טובים ויפים והכל יהיה בסדר.

shanyz

New member
../images/Emo24.gif

חמודה שלי
תזכרי כל הזמן מה שדיברנו אתמול.... תכניסי כל הזמן לראש... טוב- אתמול כבר עבר, והיום יום חדש!! והיום יהיה לך יום טוב
אני כבר אדבר איתך היום.... יהיה בסדר חמודה שלי

subתראי כמה אהבה את מקבלת כאן.

תתני סימן חיים לפחות , בבקשה. רק סימן שאת כאן תני אייקון אפילו אם לא ממש בא לך לכתוב כדי שיהיה אפשר לכתוב לך ולעזור לך עוד.! ולכל אלו שהגיבו לה, תודה לכם על האהבה האנסופית והעזרה שאתם מעניקים לה יש לי תחושה שהיא בחורה מקסימה , רק כמו כולנו זקוקה למעט עזרה. שיהיה לכולנו המשך שבת שלום ויום טוב.

shanyz

New member
היא באמת בן אדם מקסים!!

אחד המקסימים שאני מכירה...

היא ואת ובעצם כולנו.

למה היא לא נותת לנו סימן חיים לפחות ? אני מתחילה לפחוד שהיא הולכת למקומות שלילים או איך שהיא כתבה את זה. אולי תנסי להתקשר אליה או ליצור איתה קשר רק לדעת שהיא בסדר פחות או יותר? בבקשה ממך , כי הבנתי שאת מכירה אותה אישית או איכשהו בקשר איתה. המשך יום נעים לך . ותודה שאת מה שאת.

shanyz

New member
.....

אני חושבת שהיא עדיין ישנה... אני אנסה להתקשר אליה.....נאי לא רוצה להעיר אותה- היה לה אתמול יום קשה
תודה לך על הדאגה
את באמת מקסימה
כולם פה

boom18

New member
../images/Emo9.gif תודה../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

למעלה