יעל :-)

New member
../images/Emo7.gif

אני לא יודעת למה בדיוק אני כותבת את זה. אבל יודעת שיש פה סביבה תומכת ואוהבת, ובכל זאת חלק מהדברים מתקשרים לפה. פתאום רגע כזה של נפילה. הרבה דברים רצים לי בראש. אם רק יכולתי לעצור את המחשבות. אם רק יכולתי לעצור את הדמעות... זה פשוט לא מפסיק. מדברים פה על הפרעות אכילה. אני לא ממש מתאימה להגדרות, אם הבנתי אותן. אבל יש לי כמה עודפים מסויימים, שמצאו להם בית כבר זמן מה. אולי יש כאלו שיגידו שזה לא כזה נורא, אבל אותי זה מתסכל. פשוט לא אוהבת את כל המעטפת החיצונית שלי. הסתובבתי בחנויות בקניון והרגשתי איך הדמעות חונקות את הגרון. כל מיני דברים שהעלו שוב את התחושות האלו, הזכירו לי כמה אני לא אוהבת. תמיד יש בי אמונה שדברים יכולים להשתנות לטובה. אני מאמינה, אבל לא יודעת מתי זה בדיוק יקרה. אני מכירה את חוסר המשמעת העצמית שלי, את חוסר היכולת להתמיד לזמן ממושך. אבל אני מנסה שוב... אולי פעם אחת לא אפול. אולי פעם אחת אני אצליח. אני בתהליך של נסיון נוסף (מאז שבת שעברה). אמנם לא הרבה זמן עבר מאז, אבל הולך טוב ואני מקווה שימשיך כך. וככל שאני חושבת וחושבת יותר, אז הזמן אוזל. והנה עוד סוף שבוע עבר. ואני?! אני מחוברת כמו אינפוזיה למחשב. האובססיה (כן, כנראה שזו ההגדרה) לאינטרנט. כל פעם מאוכזבת מעצמי מחדש, שוב לא למדתי ועשיתי שיעורים, וכהרגלי שעות השינה אצלי משונות. אבל בתוך תוכי אני יודעת, שאני אוהבת להיות פה. פה אני פשוט אני ומסביבי אנשים מקסימים. יצא קצת ארוך, והדמעות בינתיים כבר התייבשו. אך עדיין מבולבלת, עדיין מאוכזבת... לא יודעת בדיוק מה הדבר הנכון שאני רוצה לעשות.
תודה לכל מי שקרא. שיהיה לכולנו שבוע מקסים! מלא בחיוכים ורגעים מאושרים

em17

New member
../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך... בהצלחה ופשוט תהיי עצמך כי מה שאת מבפנים הרבה הרבה יותר חשוב ממש שאת מבחוץ!

New member
../images/Emo24.gif

תודה! תודה שבאת לפה בשבילי. ריגשת אותי
אוהבת אותך

בדדי

New member
לראות

אותך כאן עם דמעות כאב לי מאוד... שמחה שמצאת מקום שאת יכולה להוציא בו דמעות וכאב פחדים אכזבות ושאלות.. את בוודאי יודעת שהנשמה שלנו היא החשובה ולא החיצוניות ולך ילדה יש נשמה גדולה אבל... יודעת שזה מציק לכל כך הרבה ומכביד.. הלוואי וידעתי מה לומר מקווה שתלמדי לאהוב את כולך את הפנים והחוץ כי זו את ואת נפלאה!!! מתוקה האנטרנט הוא מקום ממכר כי את הגעת למקום מלא אהבה ותמיכה מקום שבו את יכולה לתת ולקבל מקום שלצערי בחוץ לא כל כך קיים... תהני וכשאת סובלת תלחצי על X. אוהבת אותך ילדה

New member
תודה

אין לך מושג כמה פעמים קראתי את התגובה שלך. עם חיוך (לפעמים מלווה בדמעות) אני קוראת ובוהה במילים מילים שנוגעות בנקודות רגישות ושונות אצלי. אני לא מוצאת מילים... אני פשוט אוהבת אותך תודה על הכל! הצלחת שוב לגרום לי להתבונן פנימה... בנשמה, ולהבין שהיא כנראה לא כל כך קטנה כמו שחשבתי בעבר.

למעלה