../images/Emo7.gif

אתמול היתה לבעלי תאונה עם האופנוע. הוא בסדר, למעט חבלות, שריטות וכאב צואר (בדיוק סיים טיפול כירופרקטי ארוך ש"סידר" לו את הצואר
). זו היתה תאונה קשה. מישהי נכנסה בו, והוא עף כמה מטרים (ונחת כך שהעומס מהנפילה התחלק על כל הגוף ואף איבר לא ספג את המכה כולה. מזל). בדיוק כשהוא התקשר לבשר לי הגעתי לפגישת חברות מפורום שכן. נכנסתי, אמרתי לבנות שלום ולהתראות, והסתובבתי חזרה. הייתי בהיסטריה, למרות שהוא אמר שהוא בסדר (אולי הוא מסתיר ממני את מצבו האמיתי ע"מ שלא אדאג?!) ומזל-מזל-מזל שמעין נרדמה וישנה כל הדרך חזרה. הפצרתי בו שנלך למיון, והשארנו את מעין אצל ההורים שלו. קרה לנו נס גדול. ואני כל הזמן מתייסרת על כך שכעסתי עליו כל כך בזמן האחרון! והרי אני לא מסוגלת לשרוד בלעדיו אפילו דקה! וכל הזמן עולות בי מחשבות של: מה היה קורה אילו?! רציתי לשתף אתכן במה שעובר עליי - תודה שהקשבתן. מירב

yaelia

New member
אוי ואבוי ../images/Emo24.gif

אני מקווה שהוא בסדר עכשיו. אולי כדאי לשקול להיפטר מהאופנוע. אל תאשימי את עצמך על הכעסים שלך כלפיו. כעס לא אומר שאת לא אוהבת אותו או רוצה אותו לצידך לתמיד. ותשתדלי לא לחשוב מה אים'ים, הם רק מפרנסים את רגשות האשם שלך. וזה לא מועיל לא לך ולא לו.

lulyK

New member
אוי

איזה מזל שהיה לו. גם בעלי מתנייד עם שני גלגלים, וכשיש לי זמן להתמכר לדאגות - אין לזה סוף. זה באמת אחד הדברים שיותר מפחידים אותי. הוא ימשיך לנסוע עם האופנוע?

כן ../images/Emo4.gif

העבודה דיי מאלצת זאת (לא שליח
תודה לאל אבל בכל זאת), והנוחות שיש בנסיעה על אופנוע בעיר לעומת רכב - על כך הוא לא מוכן לוותר כלל (ואני מבינה אותו). כמו שהוא אומר: "האופנוע זה סגנון חיים" [זה בעצם טוסטוס, אבל מי סופר]. אני בד"כ משתדלת לא לחשוב על זה. מה שעוזר לי, שהעבודה מאד קרובה לבית (אבל התאונה קרתה עוד יותר קרוב לבית
, ובלי קשר לעבודה ).

אוי ואבוי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif כמה מפחיד

אני שמחה לשמוע שבעלך מרגיש בסדר. אסור לך לחשוב מה היה קורה אילו, זה רק גורם לך למצב רוח רע ולא נותן כלום. תחשבי רק קדימה ותודי כל יום על הנס הגדול שקרה לכם.

מזאלונה

New member
אוי ../images/Emo24.gif

כשרותם היתה בת שבוע וחצי היה לנו בדיוק אותו דבר. בעלי החליק עם האופנוע אחרי שמישהו נכנס בו, ויצא בנזק קל יחסית, אם כי אחרי כמה חודשים גילינו שהתאונה גרמה כנראה לבעיות בגב (תבדקו את זה, ליתר בטחון!). הדבר הטוב היחיד זה שהתאונה גרמה לו לוותר על האופנוע. מקווה שבעלך ירגיש טוב
. אל תחשבי מה היה עלול לקרות - שמחי על כך שלא קרה שום דבר חמור.

גלשני

New member
כמה מפחיד.

מזדהה עם הבהלה שלך והאימה והמחשבות, הבעל שלי גם נמצא המון שעות על הכבישים (גרים בצפון והוא עובד במרכז) ובעבר הייתי ממש בפחדים מהנסיעות האלו, עד שהבנתי שאי אפשר לחיות ככה ועבדתי על עצמי קצת והיום אני מצליחה קצת פחות לחשוב בכיוונים שליליים. טוב שנגמר בשלום ומעכשו סעו בזהירות

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifמירב../images/Emo24.gif

תודה ענקית לאלוהים ששומר עליו מכל פגע! וטוב מאוד שהלכתם למיון- ושיתבע את הצורה של הנהגת שנכנסה בו! ותפסיקי להעניש את עצמך במחשבות ה"מה קורה אם..."! העיקר- שהכל בסדר!!! שולחת איחולי החלמה לכולכם (לו מהתאונה ולך מהטראומה) עינבל

משוש30

New member
אוי אוי אוי...טוב שנגמר בשלום!!

בתור בעלת אופנוע לשעבר אני רוצה להגיד לך שכשמכרתי אותו הרגשתי מה זה הקלה (היה לי אופנוע שנתיים ולא נהרגתי!!)...ממש מזל גדול!! הוא היה במהירות איטית? מתארת לעצמי איך דאגת...

nubi

New member
../images/Emo24.gifטוב שנגמר ככה

וכדי לעודד-גם אני כועסת עליו המון ואח"כ יש לי המון ייסורי מצפון.

תודה על העידוד בנות יקרות!

פיסית, הוא די בסדר, אבל מבואס כי יצטרך לממן מכיסו את הטוסטוס החדש לעבודה, ומה יהיה... ואני כל הזמן מזכירה לו שאם נצא מכל הסיפור בנזק של רבבה ש"ח - עדיין יצאנו בזיל הזול ואיזה נס וכו'
. אני בד"כ טיפוס מאד אופטימי, ומשתדלת לא לחשוב "מה יהיה אם...", ובאמת מאמינה שיהיה טוב אם זורמים עם הדברים ולא חושבים באופן נגטיבי, אבל אפילו אני מועדת לפעמים... ושוב, תודה לכולן!
מירב

למעלה