shaigil

New member
../images/Emo7.gif

מגיל צעיר עברתי הטרדות מיניות הן מהשכנים שלי, מאבא שלי, ובגיל 14 עברתי אונס. היום אני בן 21 ויש לי בעיה עם המיניות שלי. אני מאוד רוצה להתנסות עם נשים ואני מפחד שאני לא אצליח . זה מטריד אותי כל הזמן. כיום יוצא לי יותר לחשוב על המין שלי. אני ממש מיואש. לפעמים אני חושב על מחשבות אובדניות אני צריך עזרה דחוף לפני שבאמת אני אפגע בעצמי, כי פעם אחת ניסיתי כבר ואני מרגיש שאני קרוב לפעם השניה. מישהו יכול לעזור לי? אני כל הזמן שונא את עצמי. לא אוכל . לא מרוכז. אני כל היום הולך עצוב. רוצה כל הזמן לבכות. מישהו?

subtitles

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo142.gif

ברוך הבא יקירי.... נראה שעברת הרבה קשיים בחייך..
האם אתה מטופל? האם היית מטופל בעבר? אני חושבת שזה יכול לעזור לך להתגבר על הטראומות של העבר ולהתקדם הלאה - לקראת קשר בריא. אנא אל תפגע בעצמך.. אנחנו כאן בשבילך בינתיים ואני באמת ממליצה לך לדבר עם גורם מוסמך!

shaigil

New member
הייתי מטופל

ואני רק מתחיל טיפול בצבא אבל קשה לי שם, כי כל דבר שאני יגיד יקשה לקידום שלי. דבר שאני לא רוצה.

../images/Emo24.gif

הלוואי שהיה פה תפוז מחבק בלי חיוך...כי מגיע לך חיבוק והסיפור שסיפרת כאן לא מעורר חיוך או שמחה בכלל. בטח שאתה מסתובב עצוב, עם ספור חיים שכזה. אל תתן להתנסויות הקודמות שלך לקבוע עבורך מי אתה. אל תתן להן לגרום לך לשנוא את עצמך. אתה לא אשם בכלום! אל תתן להן לקבוע עבורך מי אתה מבחינה מינית. תתנסה ותחליט עבור עצמך, וכל החלטה שתחליט תהיה בסדר.

למעלה