../images/Emo7.gif

פעם ראשונה שאני כאן, ועד לפני שעתיים בערך לא ידעתי שאני בכלל צריכה להיות כאן. את הסיפור שלי אני אספר עוד כמה ימים, כרגע אין לי את הרצון והכוחות לספר. גיליתי פחות או יותר לפני שעתיים שיש לי טורדנות כפייתית. אני לא יודעת מה אני מרגישה. כרגע, אני מעדיפה לא לספר לאף אחד. אני לא רגילה לשתף אנשים ברגשות שלי, במיוחד כרגע שאני בעצמי לא יודעת מה אני מרגישה. אני מאוד מבולבלת, והמכה הזאת נפלה עליי בבום אחד. כבר שנים שהדבר הזה מפריע לי וכ"כ הייתי בטוחה שאני איזה משוגעת, ושאני היחידה בעולם כזאת. תמיד תהיתי אם יש עוד אנשים כאלו, אבל לא חשבתי שאפילו יש לזה שם, וכמה רמות. הרגשות שלי מעורבים. אני לא יודעת אם אני שמחה, כי טוב לדעת שיש עוד אנשים כמוני, ובכלל שיכולים לתמוך בי והכי חשוב-להבין אותי, בחיים שלי לא סיפרתי על זה לאף אחד, כי חשבתי שאני סתם מפגרת. אני לא יודעת אם אני עצובה, כי אני רק בתחילת הדרך ואני יודעת שזה ישפיע עוד יותר על המצב שלי. על המעשים עצמם אני כבר יכולה לשלוט,לא הם שולטים בי-אני שולטת בהם. אבל במחשבות קשה לי מאוד לשלוט. אני מקווה שעוד חצי שנה אני כבר אסתכל על ההודעה הזאת ואצחק, אני אהיה כבר אחרי כמה טיפולים. אני כ"כ מפחדת, מבולבלת, מהססת, לא יודעת מה אני יעשה קודם, אם בכלל. אין לי מושג איך להתחיל, איזה צעד לעשות קודם. אני יודעת שכל צעד יהיה גדול, לפחות מבחינתי. אני יודעת שזה לא טוב ולא בריא, אבל אני מעדיפה לעבור את התהליך הזה לבד. לפחות כרגע. אני כ"כ רוצה עוד כמה זמן להסתכל בארכיון ולהגיד בבטחה שאני "אחרי זה", למרות שזה אף פעם לא יעלם, תמיד זה ישאר אצלי. השריד הזה. אני רק צריכה את התמיכה, את ההבנה, אני רק רוצה לדעת שאני לא לבד, שאני לא מפגרת, לא מוזרה, לא טיפשה, ואני צריכה ביטחון עצמי. אני רק רוצה לדעת שאני נורמלית. ובליחה שאני ככה נופלת עליכם, אני עדיין ב"הלם שאחרי"

תמיכה, הבנה, בשביל זה אנו פה

ברוכה הבאה לפורום הפרעות חרדה. נדמה לי שאת במקום הנכון!
את לא מוזרה או טפשה ואת יכולה לצאת מזה. אם תרצי, נשמח להצטרף אלייך לדרך.

bilitis

New member
את לא,בכלל לא,את אגס מתוק!

ואנו פה כולנו מתגייסים לעזור ולסייע. קחי את הזמן,כאשר תחושי שלמה ומפוייסת שתפי אותנו בתהליך. אנו מבינים אותך שותקת. מברכים אותך בשלווה ורוגע אהי ברוכה אגס מתוק

subtitles

New member
ברוכה הבאה יקירתי.. ../images/Emo142.gif

קראתי את הודעתך והזדהתי עם כמה דברים שכתבת.. גם אני חשבתי שאני מטומטמת.. שמשהו דפוק אצלי, ורק אצלי! ולא האמנתי שיש לבעייה שלי שם! אבל יש.. וזה מפחיד מצד אחד.. כי יש לי תוית נוספת מעכשיו, אך בוודאי שזה גם מעודד - כי זה דבר מוכר! ואם הוא מוכר אז קיימות מרפאות וקיימים פסיכולוגים ופסיכיאטרים שיוכלו לעזור לי. העובדה שאת יודעת כעת שאת אינך לבד בבעייה.. צריכה לעודד אותך מעט, שכן כמו שאחרים סבלו מאותו הדבר והחלימו - כך גם לך יקרה
תראי.. אני מבינה את הרצון לעבור את זה לבד.. אך יקירתי, תמיכה חברתית עוזרת בכל כך הרבה מובנים! אין לך איזה חבר או חברה קרובים? שיכולים להיות שם איתך במהלך הדרך.. בתהליך? מנסיון - זה מאוד מאוד עוזר
בכל מקרה, מה שלא תחליטי - אנחנו כאן בשבילך!
בהצלחה!

תודה לכולם../images/Emo13.gif

שוב, אני עדיין לא מעכלת. וכמו שאמרת-הייתי תמיד רגילה לזה שזה משהו אישי שלי, משהו שיש רק לי, שרק אני כזאת מטומטמת ומוזרה. ועכשיו כשאני רואה שיש לזה שם כולל, זה קצת מוזר לי. אני לא יודעת אם זה משמח או לא.. בינתיים, אני מעדיפה לנסות להתגבר על זה לבד, כי אני לא רוצה להיות תלויה בכדורים. בקטע של המעשים[נגיד אם אני נוגעת ביד אחת אני צריכה גם לגעת בשניה] כבר די הפסקתי.. כי הבנתי שאני יכולה לשלוט בהם.. במחשבות קצת יותר קשה לשלוט.. אבל צעד אחר צעד

SadClown

New member
מתוקה.

אני קוראת את ההודעה שלך ומרגישה שאני כתבתי אותה... לפני כמה חודשים. לפני חצי שנה בערך גיליתי שכנראה ה"דפיקות שלי" נקראת OCD הפרעה תורדנית. לפני כן חשבתי כמוך-אני משוגעת, מטומטמת. אבל מתוקה, זה לא נכון. את רגילה לגמרי. גם אני הייתי שמחה אם יכולתי עכשיו לקרוא בארכיון שאני כבר "אחרי זה" אבל אני לא יכולה. כי לא עברתי שום טיפול. למעשה, אני עדיין לא בטוחה שזה מה שיש לי, כי לא עברתי איבחון. ואני כל כך רוצה לעבור אבחון! אבל קשה לי לבקש מההורים. ספרתי פחות או יותר לאמא, אבל כמו שכתבת, גם לי קשה לדבר עם אחרים על רגשות. ולא הסברתי לה עד כמה שזה קשה לי והיא חושבת שאני מדביקה לעצמי דבריםשאני קוראת באינטרנט, שהכול בראש שלי ואני יכולה לצאת מזה. היא לא מבינה עד כמה שזה מפריע לי. אני נורא מקווה שאת לא תעשי את הטעות שלי ושאת תספרי ותעמדי על כך שאת צריכה אבחון ועזרה ושבעוד חצי שנה באמת תוכלי להסתכל על ההודעה ולומר שאת כבר אחרי זה.

היי../images/Emo9.gif

האמת היא שאני מעדיפה לא לספר לאמא שלי, היא תדאג יותר מדי וכל דבר שאני אעשה היא תיבהל ותדאג ותחשוב שאני "חוזרה לזה" אני אברר אם אני יכולה לעשות אבחון לבד. אני מעדיפה לנסות לעבור את זה לבד, כי פשוט כזאת אני. כמו שכבר אמרתי, במעשים אני שולטת. מה שמוזר הוא שהמחשבות כבר הפסיקו לפני כמה שנים, ביחד עם המעשים. ועכשיו המחשבות חוזרות.

למעלה