duneman

New member
../images/Emo7.gif

אני כבר שנתיים כמעט אחרי צבא ויש לי סימנים בולטים על החלק החיצוני של היד (מעין בלוטות עור יבש) שקרו כתוצאה מחיכוך עם אדמה והאימונים, אין לי שום תחושה בבלוטות ואי אפשר לקלפן(קשה מאוד והמצב חוזר),רופאים נותנים לי כל מיני משחות לריכוך כדי שיתקלפו אך שום דבר לא עוזר המראה ממש לא אסטטי ודי מפריעה לי יש לך אולי המלצה,כבר ממש נואשתי...?

שלום לאיש הדיונות!

בטח תקבל תשובות רבות וטובות כאן בפורום אבל ההמלצה שלי היא שמן אתרי מסוג ניאולי Niauli מאותה משפחת שמנים כמו שמן עץ התה (מללוקה) מסוג הדסיים. אתה יכול לקנות אותו ולערבב 2, 3 טיפות בכפית של שמן זית או שמן שקדים או שמן נשא אחר כלשהוא. הוא טוב לעור קשה ויבש.

duneman ברוך בואך../images/Emo24.gif

יש כמה אפשרויות תערובת מעולה לשימוש בכל מקום בגוף יעיל לכל בעיות העור. חימר צהוב ,ומעט מים מזוקקים(ניתן לקנות בבית טבע) לערבב כדי שתהיה תערובת לא דלילה מידי,להוסיף 3 טיפות שמן אתרי בן-זואין,לערבב הכל יחד,ולמרוח על המקום למשך 20 דקות. לשטוף במים,ולמרוח 3 טיפות שמן אתרי קמומיל שמעורבב עם כפית של שמן בסיס שקדים מתוקים.השימוש פעם אחת ביום. עוד אפשרות בבקבוק זכוכית כהה של 100 סי.סי לטפטף 10 טיפות שמן אתרי לימון,10 טיפות שמן אתרי מרווה-רפואית,10 טיפות שמן אתרי רוווד,10 טיפות שמן אתרי סנדלווד או פטצו"לי. לערבב את כל השמנים האתריים שבבקבוק יחד. להוסיף לבקבוק 70%שמן בסיס שקדים מתוקים. 20%שמן בסיס אבוקדו. 10%שמן נבט-חיטה לערבב את הכל יחד ולמרוח אפילו כמה פעמים ביום. המשך של יום טוב.

למעלה