lollapalooza

New member
../images/Emo7.gif

קודם חברה שלי מתקשרת אליי ומספרת לי שכשהיא הייתה בלונדון השבוע, בלי לתכנן היא גם הלכה להופעה של הצ'ילי פפרז, ועכשיו חברה שלי שגרה בקליפורניה אמרה לי שהיא הולכת להופעה של ג'ון בסן פרנסיסקו באוגוסט.
החיים לא הוגנים.

../images/Emo7.gifאדס

מצטערת.. הרגשתי חובה להתקשר.. :| האממ האממ אני אוהבת אותככ.. גרר ברר את כל התמונות צילמתי לך..וכל פעם שראיתי את השלטים נזכרתי בך.. אני אסרוק אותנ אמ הנ יצאו טופות... :] אעעע כנ.. חעחאחע הייתי בהופעה של הצ'ילייי פפרז:p

lollapalooza

New member
נועית../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אני לא כועסת, רק מקנאה
ותמונות זה מצויין.

וסתמ כי זה מבדר אותי עכשיו..

האמ..מתישהו שבוע הבא יהיו עוד תמונות..מקווה שיותר טובות..

chili angel

New member
יווווווו...הצטערתי לשמוע..איזה באסה

לא נורא את תראי שתקבלי על זה צ'ופר..משו טוב יקרה לך או שתקבלי משו שרצית...תמיד זה ככה.. ולא צריך ללכת אליהם שהם יבואו לפה!!!!!!...אבל הם לא יבואו בזמן הקרוב..אז זה מתחלק לחצי חצי...אמן ימותו הערבים..!!!

מוצארט

New member
ואת כלללללללללללל הפרטים! ../images/Emo3.gif

בלי להחסיר אף לא תיאור אחד! אנחנו רוצים לשמוע הכל!!!!!

emilyy15

New member
טוב טוב

אז אחרי שייבשו אותנו במשך שלוש שעות עם להקה מסריחה ומופע זנות של ג'יימס בראון שעם כל הכבוד עדיף שישב בבית וישחק טטריס החברים עלו לבמה. אנתוני עמד בצד, שתה קפה, חיכה כמה דקות ואז הצטרף לחברה במכנס 3/4, גופייה וג'קט לבנים..נעלי ספורט אדומות. הם פתחו עם cant stop והמשיכו עם שירים מcalifornication ,by the way ואיזה שניים שלושה שירים של ג'ון בין לבין...אנתוני מטורף על הבמה וזה פשוט תענוג..ג'ון הוא גאון אמיתי ובכלל חובה לראות אותם לייב ההפקה הייתה מצויינת, סאונד טוב ואווירה אחלה בחלה עם קהל של 100 אלף בריטים שיכורים תחת... אחרי איזה שעה וחצי ככה הם ירדו ואז חזרו להדרן עם קטע מצחיק של פלי על התופים , under the bridge, עוד שיר שאני מתקשה לזכור וסגרו עם give it away... זה טיפה מבאס שהשירים הם כולם משני האלבומים האחרונים פלוס אנדר דה ברידג' וגיב איט אוואי אבל חפיף...עדיין כיף לא נורמאלי

למעלה