ToryMaster

New member
../images/Emo7.gif

הם תמיד טורחים להבהיר לי כמה ששונאים אותי, כמה שאני מפגרת, כמה שאני צריכה לסתום את הפה, לשבת בצד, ולעשות רק מה שאומרים לי. אז הנה, אני אשב בצד ואעשה בדיוק מה שאומרים לי ולא מעבר לזה. זה לא ברור להם כמו מטוס סילון בגובה שני מטר שאני שונאת את עצמי פי מיליון ממה שהם שונאים אותי? לפעמים פשוט מתחשק לי לשים לזה סוף, לכל הסיוט הזה. אני פשוט נסחפת במערבולת ואין לי שליטה על זה. לפעמים אני מרגישה שאם רק היה לי את האומץ, שום דבר לא היה מחזיק אותי כאן. לא הפורומים שלי, לא החתול, אפילו לא טוהר. כלום. אני לא ראויה לזה, לא ראויה להיות כאן, לקבל עלי אחריות ותפקידים שכל כך הרבה רוצים. פשוט לא ראויה. נקודה.

qt1

New member
../images/Emo14.gifויקי מה קרה?../images/Emo24.gif

אולי אפשר לעזור? אם קשה לך כאן אז במסר או במסנג'ר, אל תשארי לבד טוב? תהיי חזקה חמודה

ToryMaster

New member
אנשים מרושעים

חסרי טאקט, לא חושבים לפני שמדברים. שונאת אותם

oren*

New member
מי זה "הם"?

ואולי בגלל שברור להם שאת שונאת את עצמך, הם מרשים לעצמם גם לשנוא אותך ולשחק בך ולגרום לך להיכנס למערבולות ללא שליטה? אם תשבי בצד ותעשי רק מה שאומרים לך, את משחקת לידיים שלהם וחבל, להיפך - קומי, עימדי במרכז, הרימי את הראש וגרמי להם להבין שלא "אומרים לך" אלא "מתייעצים איתך", ראיית העולם שלך כל כך בוגרת וחבל שהם יפסידו את כל זה בגלל שאת חוששת להסתכל להם בגובה העיניים. לא צריך אומץ בכדי לשים סוף לדברים, להיפך, זו האופציה הפשוטה מכולן, להרים ידיים, לוותר. האומץ האמיתי הוא להוכיח קודם כל לעצמך שאת כן ראויה לאחריות שמפקידים בידך והבחירה הטובה ביותר לתפקידים שנתנו לך - ועד כה נראה שאת עומדת במשימה ב-110%. לכל אחד יש מכשולים ומשברים בדרך, אבל אם הכל היה פשוט וקל איך היינו מעריכים באמת את מה שיש לנו? את העבודה הקשה שעשינו? את המסלול שעברנו?

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

תודה
באמת, כולם, לשמוע דברים כאלה עוזרים. אני אנסה להפנים

מוּסקט

New member
קראתי כמה פעמים

ורק בפעם השנייה שמתי לב שגם את מחשיבה זאת כחוסר טאקט משווע לא להעריך אותך וגם את מרגישה לא ראוייה להערכה. האמביוולנציה היא שלך, ויקי. ראוייה/לא ראוייה שווה/לא שווה. הם נשארים הם: הם מדברים, הם מקשקשים, הם מה שהם - לא מי שאת. לפעמים מה שהם אומרים מהדהד לך כמשהו מוכר שאת אומרת לעצמך - ולפעמים לא. במקום להביט החוצה - הביטי פנימה: אם את נעלבת שלא מעריכים סימן שיש מה להעריך לדעתך. ואת כנראה צודקת. זה שלפעמים את לא מעריכה את עצמך - מותר לך. מה שאסור לך זה לשכוח שמדובר בהרגשה חולפת ושיש גם מה להעריך. אז מה אם את לא רואה זאת כרגע? יעבור לך הרגע הזה. מה שחשוב הוא שתביני שהוא לא קשור לשום "הם".

qt1

New member
ויקי קראתי בפורום שלך כמה דפים

אני לא מכירה את הדמויות , את בטח מכירה חלק מהם , עכשיו עונת החופש הגדול, עונת הטרולים... אני לא מבינה כלום במאגיה וכישוף, אבל אני כן מבינה ברוע ובקנאה , יש לך שם חבורה לא מאוחדת שנהנית מאוד לראות אותך נלחצת ומאיימת "אני אחסום" "אני אמחק" וכדומה... אני לא יודעת מי מנהל/ת האשכול שלך , שווה לדעתי להתייעץ , אולי אפילו להעזר במישהו שאת מכירה תקופה ארוכה ולהפוך לאדום למרות שהאדומים לא יכולים למחוק , הם כן יכולים לנזוף /להחמיא וזה גם משהו... ועוד הערה שאני מאוד מקווה שתקבלי בחיוך ולא בעצב, החתימה שלך -צריכה להיות עם כוח ולא חלשה כזו, לא זוכרת מי זו היתה שכתבה חתימה כזו"ושיבוא מישהו ויגיד אחרת
" זו לא מנהלת אבל אני מדי פעם נתקלת בה ומתה על החתימה שלה וגם על ההודעות שלה, בחורה עם ביצים
אני לא מעזה להגיד לה אחרת
תארי לך שהיא היתה מנהלת... סתם חומר למחשבה... ואם אני סתם מבלבלת לך את המוח ,אז סורי. על כל פנים יופי של פורום ומה זה חבל שלא הבאת אורח לפורום? יש אנשים שישמחו להתארח אצלך , אולי כבר היה ארוח אני קראתי בערך 5 דפים אחורה והלכתי לעשות לכלב מקלחת. קחי הכל בקלות , את עושה שם יופי של עבודה שיקפצו לך אה?

sh53

New member
ויקי - גם אני קראתי אצלך בפורום

ומסכימה עם קודמתי - עושים הכל כדי לעצבן אותך בפורום והם מצליחים בזה. את נופלת לתוך הבורות שהם מכינים לך והם שמחים לאיד כל פעם מחדש שאת נופלת לשם
מה לעשות? לא לשתף איתם פעולה, לשמור על מעין "מרחק" מכל אלה שמחרחרים מריבות או עושים לך רע בפורום ואת יודעת שהם כאן (בפורום) רק כדי להרוס ולא לבנות או לרדת על אחרים. הם יורדים על מישהו בפורום - אם צריך למחוק - אז למחוק כי העליבו אדם בפורום. אם צריך לחסום מישהו, אז לחסום, אך לא מומלץ מבחינתי (צעד מניעתי אחרון כשקלו כל הקיצין, ואצלי גם כשהיתה לי אפשרות לחסום - קראו לי זו.. בפורום - גם אז לא חסמתי). פשוט לא לשתף במחשבות שלך כמנהלת (לא אומרת כגולשת ובנושא הפורום) את הגולשים, מה את חושבת בתור מנהלת ובתפקיד המנהלת, בהחלט לשתף את הגולשים בנושא הפורום, אך לא בכל מה שקשור לניהול (כן חסימה/לא חסימה/הודעה אחרונה לפני חסימה/הודעה שלא צריכה להיות בפורום), אפשר גם לשלוח מסר בפרטי בדברים כאלה - כי אז זה גם לא נותן פתח ל"נשמות הטובות של הפורום" להתעלק עלייך.

gargamich

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo94.gif

אין מה לעשות, את ראויה, וזאת עובדה
כנסי למסנג'ר ונדבר אם תרצי!!!

למעלה