../images/Emo7.gif

עכשיו אני מבועס לגמרי מהמשחק ! אני פשוט לא מצליח להבין את זה. אני עם 3000 ומשהו טילים נגד טילים,עם שני ראשי נפץ. שלחו עליי טילי אטום בשני התקפות בסה"כ 4600 טילים ובכל זאת הוא פגע בי והרס אותי לגמרי ! איך זה קורה ? איך ??? האם ה3000 שלי לא נחשבים כ-6000 טילים נגד טילים ? ובדקתי את הטכנולוגיות שלו,אין לו שום טכנולוגייה בעניין ראשי הנפץ. לא בליסטית ולא נגד טילים. איך מפסידים משחק ככה ??? איך נכנסים לנזק של 700 מיליון בכללי ? אני עוד לא מדבר על האדמה הרבה שהלכה לאיבוד. קרוב ל400-500 אדמה. פשוט בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע !
עכשיו אני הולך לבכות בצד...אבל אני אנקום בו. אני הולך לנקום בו.מחכה רק שיהיו לי תורים ואני אפרק אותו גם.

Hocky

New member
מה שם המדינה שלך שנוכל

לשלוח לך תרומות שיעזרו לך להשתכם?

NADAVT26

New member
תן את המספר של המדינה שעשתה לך את ז

זה נראה אם נוכל לעשות משהו

Hocky

New member
תמורת 284 מיליארד

אני מוכן להשמיד את המדינה שעשתה לך את זה לגמרי.

יש לי 914 במזומן...זה יספיק לך ?

הכוונה ל914 בודדים לא במיליונים או מיליארד. אפילו לא באלפים. יספיק לך לשני חיילים.
[אני צוחק אבל בוכה
]

Hocky

New member
אז מה שם המדינה שלך?

שנוכל לעזור לך? הרי אמרת שתקפו אותך? רגע הרסו לך הרבה מהצבא?

מעולה יש לי חשבון לסדר איתך!!סוףסוף

סתם..........איך זה כל מה שנשאר לך אני זוכר שהיה לך 700 מיליון????

חחחחח

אני חושב שאני מכיר אותך......אני יודע הכל אליך,פעם הייתה חזק וברית חיסלה אותך ואורידה אותך דרגות ומאז אתה משחק בדרגות 300 בארך (מיתחזק ולא תוקף) קבלו את הצבא של בארי לפני כמה ימים
היה לך 700 מיליון ומה אתה בוכה אתה מפוצץ פיתוחים!!!!! אל תרחמו עליו, איפה שהוא לא יהיה הוא יהיה חזק בגלל שהוא מפותח ובטח את הכסף שהיה לך אשקעת בפיתוחים

1849...

בעעעע...המספר הזה ייחרט לצד האחרים. כל אחד מהם יקבל ממני את נקמתי בבוא היום. וסעמק אני בקושי תוקף מדינות ! אני רק מנסה להתאושש בפעם השלישית מהתקפת טילים בליסטיים !

Hocky

New member
אתה מוזמן להצטרף לברית שלי

זה לא ממש יעזור לך אבל תוכל להגן עלינו מפני חזקים...

dannyshadow

New member
יהיה טוב אחי

אולי מחר אני אוכל לעזור לך להרוס אותם. כרגע אני במלחמה קטנה משל עצמי. :)

NADAVT26

New member
ניסיתי לתקוף, הוא חלש מדי אבל

תנסה להיכנס לברית 1דה סטרונגסט (באנגלית) אומרים שזה ברית מצויינת

בר

New member
זהו הצטברו לי התורים שרציתי...

ושלחתי עליו בליסטיים בחזרה שנשארו לי !!! נקמתי בו !!!!
1849 תאכל

r e x1

New member
פשששששש 110 מכרות יהלומים..

זה עסק רציני... באמת נקמה

בר

New member
וחבל שאין לי עוד הייתי גם נכנס בו

וכובש אותו קצת.

למעלה