../images/Emo7.gif

רצית לשאול את דעתכם בקשר לנושא מסויים אז ככה: קנו לאחותי משחק והיא העדיפה להזמין ולתת לחברות שלה לשחק בזה לפני ואני מאוד נפגעתי מזה אני לא מבינה היא היא מסוגלת?!?!?!?!? חשבתי שמשפחה זה לפני זה כי זה משחק שעלה המון המון כסף והיא לא הייתה מסוגלת להציע לי ופשוט ישר רצה לכל החברות שלה רצית לשאול את דעתכם זה בסדר מצדה????? נ.ב. יכול להיות שלכן זאת תראה בעיה תינוקית אבל אני מאוד נפגעתי ובבקשה בלי הערות עוקצניות תודה

gilad269

New member
מבין שנפגעת

אבל היא לא רואה תצד שלה.מבחינתה היא קיבלה מתנה,והיא יכולה לעשות בזה מה שבא לה.נכון שמשפחה זה לפני הכל,אבל זה היה בשבילה,ולא חשבה שתיחסי לזה חשיבות מיוחדת.

לא...

לא היא ראתה ואמרתי לה שמאוד נעלבתי ונפגעתי והיא פשוט התעלמה כאילו שאני צריכה לבקש ממנה סליחה....

אמרת לה שאת רוצה לשחק ראשונה

או שאמרת לה רק אחרי שנתנה לחברות שלה? אם אמרת לה לפני זה פוגע יותר ואני מבינה אותך מאוד. אם אמרת לה אחרי והיא לא התנצלה זה גם לא בסדר מצידה. אני חושבת שהיא רצתה אולי להשוויץ בפני החברות שלה ולכן נתנה להן לשחק ראשונות. אני חושבת שכדי ששוב תאמרי לה שזה פגע בך. אולי הפעם היא תתנצל?

../images/Emo45.gif

אני לא חושבת שהכוונה שלה הייתה לפגוע בך. הרבה פעמים אני קונה דברים או כשמקבלת מתנות וישר מראה לחברות ורק אז מראה למשפחה או מספרת למשפחה כי מרוב התלהבות מאוד רוצים להראות לחברים וכו'.

...

אולי אתם צודקם והיא לא עשתה את זה בכוונה אבל עדיין נפגעתי אני מקווה שפעם הבאה היא לא תנהגה ככה...

gal-or

New member
אצל ילדים קטנים יש את הקטע

של להשוויץ בפני החבר'ה. אני חושבת שזה היה העניין.

למעלה