../images/Emo7.gif

פשוט לבכות, לבכות ולבכות. אם עוד לא טבעתם בדמעות שלי אתן שוחות מצוייין. הייתי היום במעקב זקיקים וכמובן שעוד חודש הלך, למרות כל הדיפרלין מהיום ה21 למחזור, למרות כל הסבל, הדקירות והצריבה הE2 שלי קפץ לשמים בזמן שיש לי 7 זקיקים, המוביל בצד שמאל 19 מ"מ, אבל בצד הזה אין חצוצרה, לכן סיכוי קלוש ביותר לקליטה. בצד ימין המוביל הוא בגודל 14 מ"מ. זה החודש השלישי רצוף שאני מבייצת בצד שמאל, הם נאלצים לעשות הזרקה מחר כדאי שאני לא יגיע לאישפוז בבי"ח בגלל E2 מופרז. הם כבר אמרו לי שאין מנוס מIVF, אבל כלכך קיוויתי החודש. בנוסף לכל הצרות, הרופא שלי הוזעק למילואים ולכן הוא לא יבצע את ההזרקה אלא שוב זה יתבצע ע"י סטאזרית. למה? למה? למה? כל הזמן אני נופלת על הסטאזרים האלו? והיא נוראית, היום היא עשתה לי US, היא כלכך הכאיבה! אני כלכך רציתי לוותר על החודש אבל בעלי, יפית והאחיות כלכך לוחצים עלי לנסות את החודש הזה. למרות הכל אני כן השקעתי כבר כלכך הרבה זמן, כסף, ועצבים על הזריקות האלו. לחשוב שהזקיקים שלי של החודש ששווים יותר מ800 שקל, וכל כך הרבה עצבים ואהבה פשוט נזרקים לפח. אוף.

עמית@

New member
אוווף, ככה זה, שמשקיעים בהם כסף

הם מתפרעים, מצטערת לשמוע, את יודעת שהביצית המופרית יכולה "לנדוד" לצד עם החצוצרה, אבל באמת די כבר, טוב שלא יגררו אותכם יותר ivf הוא לא תענוג כל כך גדול אבל לפעמים באמת אין ברירה. מחזיקה לך אצבעות שבכל זאת תתבדי. ד"ש למחייך עמית

שרה [סוזי] בוכה יחד איתך ...

זה באמת עצוב ומדכא פשוט אין מילים להגדיר זאת ... לא יודעת מה להגיד רק יכולה לחבק חיבוק גדול
מצטערת מכל ה
יונית החיננית נ.ב האם את הטיפול עשית בשרון ?

salpter

New member
התפילה שלי לא הצליחה

קראתי בשבילך שירת רחל קטע שאחותי נתנה לי מרבנית הקדשתי לך אותו בזמן הקריאה עזור לי לשמוע, התפללתי. חבל. ד´´ש ליפית הבנתי שהשיא עוד לפניה. דפנה.

התפילה בטוח הצליחה

רק כנראה שלבנות אחרות. העיקר הכוונה. יפית מרגישה יותר טוב, אבל לצערנו השחלות שלה לא קטנות, הם נשארו ענקיות היא צפויה להשאר שם לפחות עד יום חמישי. היא מוסרת דש לכולם

אולה *

New member
אוי, סוזי. זה באמת לא פייר.

אבל תקווה (אפילו קלושה) תמיד קיימת, נכון? אז מקווה לטוב. אני אחשוב אליך מחר, ואשלח סיגנלים חיובים לרופא שיעשה את ההזרעה.
אולה

רומי 007

New member
סוזי יקירתי

הזכרתי לי ימים עברו... אל תחששי מIVF זו פעולה די קונוונציונלית היום אצל נשים במצב כמו שלך (ושלי) והכסף לא הלך לאיבוד כי בינתיים יודעים מאילו מינונים כדאי להתחיל איתך בהמשך. ופרט לכך - אני מצדיעה לך על הפגנת יכולת פיזית כל כך גבוהה: US באמצעות סטאז´ר ידועה כשיטת עינויים עתיקה במדינות אגן הים התיכון ואני משוכנעת שמי שעוברת את זה יכולה ללדת אח"כ בקלילות ובלי אפידורל. תני בכל זאת צ´אנס לצד חסר החצוצרה, היו הפתעות גם במקרים כאלה. אל תתלי יותר מדי תקוות אבל תמשיכי לנסות תוך כדי מילוי הטפסים.

הלוואי והיו יודעים את המינון

היום הם אמרו לי שהם לא מבינים למה הגוף שלי לא מגיב טוב להורמונים, הם לא מצליחים למצוא את האיזון המתאים. את האיזון המתאים אני מקווה שימצאו בטיפול הבא. ושיהיה האחרון

WELCOM TO THE CLUB

עצוב מאוד לקרוא מה שכתבת. תמיד כל הבעיות באות בצרורות. אבל לפי מה שהבנתי את בכל זאת תנסי החודש, אז קיים סיכוי עדיין, עוד אל תתייאשי. הזקיקים שלך שווים הרבה יותר מ-800 ש"ח ויכול להיות שתופתעי לטובה. ואם לא- תעלי כיתה כמו שאומרים ל- IVF , תאמיני לי שזה קשה אבל לא סוף העולם. דרך אגב- אם הסטאז´רית הזאת כבר "מסומנת" אצלך כמכאיבה, את יכולה לבקש שמישהו אחר יעשה US , בלי בושות! (ואם יש יותר מאחת, אפשר גם לתמרן בתור שתפלי על המוצלחת יותר...) מה שלא יהיה- בהצלחה, ושמחר יעבור כמה שיותר מהר! אני אחשוב עלייך.

הלוואי ויכולתי להיות בררנית עם ה

רופאים, אבל... אצלינו יש רק רופא אחד בתורנות. כשאני באמת בוכה מעלים את הרופא שלי מIVF אבל כשהוא לא נמצא או כשהוא בניתוחים אין לי ברירה. ב US יש לי את האפשרות או לתת לה לבצע או לוותר

למעלה