נטלי 100

New member
../images/Emo7.gif

אוף נמאס לי ממנו כבר.. אחי הקטן בכיתה ג' והוא מחרפן אותי.. הוא מתנהג בצורה נוראית.. הוא מתחצף מזלזל ומרביץ.. ולמי? נכון, לי.. אוף עכשיו זה כבר עבר כל גבול.. הוא מרביץ לי אני מחזירה לו.. הפעם הוא רצה לצאת מהבית לשחק.. ווא עוד לא סיים ת'שיעורים שלו ואמא שלי אמרה ברגע שהוא מסיים ת'שיעורים אני מסכימה לו לצאת אז אמרתי לו שהוא לא יוצא עד שהוא לא מסיים והוא התחיל להשתולל והתחיל להרביץ לי עם החוברת חשבון שלו.. כמובן שהחזרתי לו.. והוא התחיל לצרוח כיאלו מה עשיתי לו.. (איזה צ'אפחה קטנה על הגב..) והוא צועק אל תגעי בי אל תגעי בי.. ולו לא איכפת שהוא מכניס לי מכות חופשי חופשי.. -לעומת ילד בכיתה ג' יש לו הרבה כוח.. הוא פשוט יצא החוצה ואמר לי אל תתקרבי אלי והלך.. יופי.. התקשרתי לאמא שלי ואמרתי לה את זה והיא אמרה לא נורא במילא אין לו חשבון מחר.. והיא כבר תתן לו עונש שהיא תחזור..(גם כן עונש.. לא לראות טלווזיה או לא לגעת במחשב..) פעם היינו אחלה אחים! ממש הסתדרנו ואין לי מושג מה קרה פתאום.. אוף אני מתחילה לבכות בגללו יותר מידי.. רק רציתי להתפרק.. ~נטלי~

נטלי ../images/Emo24.gif

מכות בטוח לא יפתרו את הבעיה, ואת סתם תלמדי אותו שמכות זה דרך לנסות להשיג דברים. אני חושבת שחשוב שתשתפי את הורייך באיך שאת מרגישה כלפי זה, ושתבקשי שיעשו איתו שיחה שתבהיר לו שעד שהוא לא מסיים שיעורי בית, אין משחקים, אין מחשב, אין טלויזיה. את לא אמא שלו, את לא אבא שלו, וזה לא מתפקידך, גם אם את שומרת עליו. הם חייבים להבהיר לו שהוא צריך להקשיב לך.

אני בספק..

אני זוכרת שראיתי שחברה שלי מדרדרת לשפל והזהרתי את אח שלה ובקשתי שישמור עליה,הוא אמר לי :"זה לא מתפקידי,זה התפקיד של ההורים שלה ותאמיני לי הם עושים את זה טוב מאוד".. אז אין ממש מה לעשות בעניין, ונטלי-קראתי,אבל האמת<?אין לי ממש מה להגיד לך.. ילדים בכיתה ג' הם... ממש ממש ממש ילדותיים עדיין, אני חנכתי ילדים בכיתות ג'-ד' במסגרת המחויבות האישית שלי בשנה שעברה..ורק אז הבנתי כמה שיש גילאים שקשה להבין,כל אחד בצד שלו ולא מעוניין בכלל לשתף את הצד השני,לא מוכן לנסות להבין וכ'ו.. הכי מוזר,שלמרות הכל,כשאני באה לבקשר את החניכות שלי לשעבר.. הן קופצות עלי ומחבקות אותי כאילו הן התגעגעו אליי הכי בעולם.. מה שניסיתי להגיד-זה גיל שלא ממש מראים את הרגשות וקל לשתף פעולה... סבלנות-זאת המילה. הא,וכן,אל תתני לו בשום אופן להרביץ לך
את האחות הגדולה שלו-צריך שיהיה סוג של כבוד.. לדעתי ההורים צריכים לתת לו עונש גם על הש.ב וגם על האלימות,בנפרד. ועונש על אלימות יכול להיות ממש טוב אם "אתה לא יוצא שבוע", כי אלימות היא סוג של חברה,הרי הוא לא למד את זה מהבית.. עוד שבוע ועוד שבוע, תאמיני לי-הוא יפסיק ויבין בעצמו.

למעלה