my sTar

New member
../images/Emo7.gif

נמאס לי מהצוות המחורבן של הפנימייה שלי! אני מדריכה י"ב ובתקופה הזאת של השנה יש מלא הכנות למסיבות סופשנה ולכל מיני דברים כאלה של סיום ויש מלא מה לעשות ומה דברים לארגן וחוץ ממני יש עוד 2 מדריכים לי"ב (יש 2 קבוצות של בנים) והם לא נוקפים אצבע לעזור לכל הנושאים האלה ואני צריכה ממש "להפעיל" אותם ולדרבן אותם לעשייה ולעבודה, וגם ככה יש מלא דברים לארגן וממש אין לי כוח ואין לי זמן להלחם גם מול המדריכים - זה ממש מ ת י ש. אוקי, אני לא אומרת שיקחו יוזמה או שיעשו משהו מעבר ליכולת שלהם, סה"כ הם צריכים לעשות מה שביקשתי מהם (שזה באמת לא *כזה* הרבה..) הם מדריכים פה בכפר כבר 20 שנה ורוב השנים את כיתות יא-יב, זה דברים שהם ממש מכירים את העבודה שלהם והם ממש יכולים לתקתק עבודה - אני לא מבינה מה פשר השביתות האיטלקיות האלה.. בסופו של דבר זה יתבצע (נראה לי..) אבל עדיין למה הם צריכים להוציא לי את כל המיץ בשביל שהם יעשו את זה?????? זה כזה מעצבן!!!! היום בחד"א בארוחת ערב שאלתי את אחד המדריכים אם הוא דאג למה שביקשתי ממנו, משהו שהוא דיי דחוף - והוא רק הסתכל עליי וצחק צחוק מעצבן כזה, אז ממש התעצבנתי ואמרתי לו שזה משמ מעצבן הזיזלול הזה ושכולה אמרתי לו לעשות משהו אחד והוא נתן ת'מילה שלו שהוא יעשה את זה אז שיעשה את זה וזהו ואם הוא לא יכול אז שיגיד ואני יעשה, אבל ככה להשאיר את זה עד לרגע האחרון זה ממש לא בסדר.. וממש דיברתי איתו שזה ממש קשה לעבוד ככה מולם ושזה מעייף נורא, אז הוא אמר לי : יש לי רק מילה אחת להגיד לך - תקפצי לי! ואני בהלם ושואלת אותה מה? אז הוא חוזר ואומר: " את יכולה לשים נעלי ספורט ולהתחיל לקפוץ לי!" אתם יודעים כה נעלבתי? וכמה תיסכולים וכמה יאוש וכמה הבנות שאני ממש נלחמת פה בתחנות רוח!!!!!! לילדים זה ממש חשוב הסופשנה של י"ב שלהם- מה הבעיה קצת לעשות בשבילם יותר מתמיד????? ובאמת באמת שזה לא *כזה* הרבה מאמץ מה שביקשתי ממנו לעשות! אוווווווווווףףףףף. אני יודעת שאני הכי קטנה פה (בפורום) ואני תמיד באה להתבכיין פה על דברים שבטח אתם כבר עברתם וכבר התחשלתם והכל, אבל כרגע זה ממש מציק לי ואשכרה בכיתי בגלל זה שעה שלמה. וזהו. אני מצטערת, אבל כרגע באמת מרגיש לי ממש חרא. מזל שהחלטתי לא לקבל את ההצעה שלהם להשאר שנהה באה מצידי שילמו לי 98987899877 מליון דולר כל חודש!! >מלא מלא קללות<

העם אתך!

גררררררררר. איזה חוצפה! מה זה "תקפצי לי"?? אני בשוק! יאללה תארגני קבוצה של חניכים שיתנקמו בו!!!
"באמא שלי, אני דוקר אותו! איפה האוטו שלו?? איפה הוא גר??"
באמת מעצבן ומתסכל לעבוד לבד, אבל לדעתי מה שיותר מעצבן זה העניין של הזלזול וחוסר הערכה מינימלי. ביזיון! אל תקחי קשה... ובטח ובטח אל תיפגעי. אף אחד לא שווה את זה! את זו שמוציאה את הנשמה בשביל החניכים, ובסופו של דבר הם יעריכו את זה ... החניכים מזהים מהר מאד מי מהמדריכים משקיע בהם ומי זורק עליהם... מעבר לזה- אני מקווה שבתוך ים ההכנות למסיבה ולפרידה ולסוף שנה- תמצאי לעצמך איזה שעה באמצע היום לאיזה הפוגה רק לעצמך. אל תתרוצצי אובר היכולת שלך... את לא אמורה לעבוד לבד ואין סיכוי שתצליחי לעשות עבודה של 5 אנשים. אז יהיה קצת פחות גרנדיוזי, אבל את לא תהרגי את עצמך. מקווה שהחבר'ה שלך יתחילו להתעורר כמה שיותר מהר. תהיי דוגרית איתם אבל אל תתפוצצי לידם- אל תוציאי את עצמך קטנה לידם. אגב--- שמחה לשמוע שלא קיבלת את ההצעה שלהם!!! ההצעה שלהם תישאר לכמה שנים טובות ותמיד תוכלי לחזור לשם... באמת נראה לי שזה צעד חכם!!! תחזיקי מעמד! יש לך פה קואליציה!!!

למעלה