Mירב

New member
../images/Emo7.gif

וגם:
טוב אז במשך כמה ימים התכתבתי עם ישראלי (בארץ), דרך ג'יידייט. הכל היה פשוט נפלא וחיובי. הבוקר נכנסתי ואני רואה שהפרופיל שלו נעלם!!! "כבר לא פעיל באתר".
+
W T F נו סלסרו - עכשיו אתה מבין?!?!?!!?!

nalini

New member
למה ישר שלילי?

אולי הוא בדרכו אלייך ברגעים אלה להיות המעריץ התורן שמרקד לך על הוריד הקרוטי? ואולי סתם הוא לא שילם וניתקו אותו?

Mירב

New member
אז רואים שאת לא יודעת איך האתר עובד

והא לא בדרכו אלי עד כמה שידוע לי.

nalini

New member
אכן לא יודעת...

ולפי מה ששמעתי וראיתי, לא הפסדתי יותר מדי. אני לא בטוחה שהייתי רוצה להכיר בחור שכותב על עצמו מהאינסייד אווט מה אוהב מה לא איך נראה כמה למה מתי ואיך. איפה העניין? מה כבר נשאר להכיר כשנפגשים? רק לנסות לבחון ולנחש כמה הוא עיגל פינות וייפה את המציאות שלרוב מתגלה כהרבה יותר עגומה? השוק בשר הזה הוא דיי מבחיל. את הבחורים שלי אני עדיין מעדיפה לפגוש בחנויות ספרים ובתי קפה... -נכתב כמופנה למין הגברי, אבל בהחלט מופנה לשני המינים- ולך מירב, אם הוא נעלם בלי להשאיר עקבות, זה רק מחזק את טענתי לגבי החומר האנושי המתרוצץ בין אתרי ההיכרויות האלה.

Mירב

New member
פשוט מפחיד ומזעזע.

ולחשוב שאני עמדתי לתת ל - **נעלם** הזה את מספר הטלפון שלי

Mירב

New member
טוב נו את יודעת למה התכוונתי

שכמעט עברתי לשלב יותר "מעשי" עם הבחור הזה. הוא ממש נראה רציני, בניגוד לכל מיני שם... ואולי כפי שטעיתי לטובתו, גם טעיתי לרעתם של כמה?? בלי לדעת שהם בעצם בסדר?.... הממממ - איך לעזאזל יודעים?!?!? שיט זה כלכך מתסכל ומבאסססססס

Mירב

New member
ועכשיו

אני מקבלת משם פניות וממש יצא לי החשק לענות

Chinita

New member
"תשמעי" קטע...(נניח שאנחנו על

קפה אצל אלוף
) לפני איזה חודשיים בערך (איפשהו במאי) רבתי עם המקסיקני
והחלטתי להיכנס לאתר הכרויות ישראלי
כמובן למצוא איזה מישהו לשיחה (בכל זאת זה 2 בבוקר פה חשבתי ששם יהיה עם מי לדבר...
) התחלתי לדבר עם איזה אחד, נראה יותר מידי טוב (שם ת'מצלמה לאחר מכן וזה הוא...
) ופתאום הוא מבקש את המספר
שלי ושהוא יתקשר אלי עם זה בסדר
. (כבר מראה על מזומנים!
) בקיצור ככה יום יום יום יום יום יום יום יום יום יום יום במשך חודש שלוש פעמים ביום
. איש שיחה נעים
בהחלט בחור אינטלגנט
(מגיע לארה"ב פעם בכמה חודשים מטעם העבודה והתקשר מאורוגן בכדי להזמין לקפה, הודעתי בעדינות שהג'ט
במנוחה
) אבל! (נשמע יותר מידי טוב לא?!
) כל פעם שהיינו במחשב הבן אדם רצה סטרפטיז לאור היום
. הטענה הייתה שאני "עושה" לו את זה ואני טענתי ש..... BETTER NOT! לאט לאט הבין את הרמז ונעלם אל עבר השתיקה... רואה שיכל להיות יותר גרוע?!

סלסרו

New member
מאיפו לי לדעת מה הלך שם?

אולי את לא יודעת לקרא אנשים? אולי סתם נמאס לו? מה, אני קורא מחשבות או משהו? מה את רוצה ממני?

Mירב

New member
כי כשמדברים איתך הבעיות מסתדרות?../images/Emo8.gif

וברצינות - לא רוצה ממך כלום. היתה לנו כאן שיחה על מהות הייאוש שבחיפוש והנה נקרתה לפנינו דוגמא חיה וטריה הממחישה את הייאוש הזה אז מצאתי לנכון לשאול את דעתך חבל שאין לך משהו יותר "חכם" להגיד.

סלסרו

New member
טוב, אז עיצה קטנה בשבילך

ולך יעלה רק $2.99, כי היום העיצות בהנחה. אם את מעוניינת במישהו, תדאגי כמה שיותר מהר שהתקשורת ביניכם תעבור מהווירטואלי לממשי. מעוניינת בו? תגידו לו שאת לא יכולה יותר לכתוב מסרים/צ'ט ושהוא יתן לך את הטלפון שלו ותתקשרי אליו. אל תתני לו את הטלפון שלך אם הוא לא נותן לך את שלו. כל עוד אתם מתקשרים ווירטואלית, הקשר ביניכם ישאר רק בתחום הפנטזיה, שאותה, כפי שראית, ניתן לנתק בין רגע. חוצמזה שכמובן עדיף לדבר, כי תוכלי לדעת עליו הרבה מהקול וטון הדיבור שלו. אם הוא לא רוצה לדבר, לא צריך. תנתקי קשר ותמשיכי הלאה.

Mrs G

New member
הוא אהב נ-ק-נ-קיות,

והיה לו זקן ג'ינג'י ? כי אם כן - ההעלמות הזאת לא היתה אישית נגדך.

Mירב

New member
או. הנה בחורה שיודעת לנחם!!

תודה מותק ועכשיו צ'מעו קטע. כשראיתי אתמול שהוא עלק כבר לא פעיל באתר שיגרתי לעברו מסר בכל זאת אז הוא כמובן נכנס לקרא אותו (יש שם אפשרות לראות כשמסר נקרא, תודה לאל או למתכנתי ג'יידייט!) אבל לא הגיב. אז היום כתבתי לו מסר קצת יותר ארוך הסברתי איך זה גורם לי להרגיש ודרשתי הסבר ........... נכון אתם במתח? גם אני

nalini

New member
איזה חצוף!

וזה לא משנה בכלל- בן אדם מוסרי עם טיפה ריספקט לאנשים אחרים יכול להגיד בצורה הכי ישירה שיש: "תראי, את/ה עושה רושם של אחלה בן אדם, כיף לי לדבר איתך, אבל אני חוששת שאתה לא ממש הטעם שלי מבחינת מראה, וכידוע לך חייבת להיות משיכה מעבר לכימיה הרגשית/אינטלקטואלית, אם תרצה להישאר ידידים אני אשמח, אם לא... זה גם בסדר ושיהיה בהצלחה בהמשך. אנשים שלוקים בתסמונת ההעלמות לאחר קבלת תמונה מוזמנים לגזור ולשמור ולהשתמש במקרה הצורך. שמעתי ש"להיות בן אדם" נמצא בחצי מחיר לפאונד עכשיו בג'ייאנט. שווה ביקור.

Mירב

New member
../images/Emo6.gif לא כעסתי בכלל

על הבדיחה עם התמונה כי הרי בפרופיל שלי בג'יידייט יש 4 תמונות וזה בכלל לא הקטע. אבל, נליני - הקטע הוא שונה ובגלל שאת לא מכירה את האתר אז קשה לי להסביר לך. אם מישהו לא מעוניין בקשר והוא רוצה להיות חצוף, אז הוא יכול לחסום אותי, או סתם להתעלם. אבלל! ברגע שהוא מסיר את הפרופיל מהאתר, זה כבר מראה על חוסר עניין בכלליות בכל האתר. למרות זאת, כפי שאמרתי, הצלחתי לשלוח לו אימייל, והוא אף נכנס לקרא אותו, מה שמראה שהוא עדיין חבר בתשלום. כי חברים שאינם משלמים אינם יכולים לקרוא או לכתוב אימיילים באתר. בקיצור, חברים אתם יכולים להירגע -
הבחור ענה לי על האימייל האחרון. הוא אכן הסיר את הפרופיל שלו מסיבות הגיוניות (לא אפרט כאן, תסלחו לי) והוא לא שקרן. לא עניתי לו בינתיים. נותנת לו ספייס. כשירצה לחזור - יחזור. ואז אני אקח את עצתו של סלסרו )$2.99 בדרך מותק!( ואעביר את זה לטלפון....

סלסרו

New member
בשביל לקרא לי מותק,

יעלה לך הרררבה יותר מ$2.99 נו, את רואה, לא כולנו כאלה בלתי-הגיונים.

למעלה