../images/Emo7.gif

תהרגו אותי אבל אין לי מושג למה אני כותבת את זה בפורום הזה אני מתארת לעצמי שמחר בבוקר אני אקום ואשאל את עצמי למה כתבתי את זה, אבל ברגע זה אם אני לא אכתוב כלום אני אשאר ערה כל הלילה. אבל כל מה שיש לי להגיד זה שבא לי למות ולהעלם מהעולם המגעיל הזה או לפחות להעלים את כל האנשים המגעילים שיש פה בעולם, ויש הרבה יותר מדי. זהו. מצטערת שאני תקועה לכם בפורום עם ההודעות המעצבנות שלי. ~אמילי~ "איש יקר אתה יודע כמה זמן אני רוצה לדבר אבל העצב לא יוצא..."

MARMELAD

New member
על מה את מדברת?

את לא תקועה לנו בפורום... את חלק מהפורום. ואני.. מת עלייך. תבדקי מסרים.

לירוי25

New member
אחותי, כבר דברנו על הפסיכולוג!

תתקשרי לאחד כזה כי את צריכה עזרה!

אני עם לירוי

פסיכולוגים הם דווקא בסדר - הם לא עושים ניסויים על בעלי חיים ועוזרים לאזן את הפער החברתי (מעסיקים המון פועלים זרים בבנית הוילה שלהם). ברצינות - לא מכיר אותך ולא יודע מה הבעיה שלך - אבל פסיכילוג יכול רק להועיל. מה יש לך נגדם?????

my self

New member
נו, to do someone

כמו שיש כאלה שאומרים "זה עושה שכל" בתור it makes sense. אותי התרגום המילולי של סלנג אמריקאי מגעיל.

מגעיל? תלוי את מי אתה עושה...

וחוץ מזה, לדעתי תרגום מילולי הוא חביב. מה דעתך על ניקח המחאת גשם?

my self

New member
../images/Emo5.gif

הרבה ביטויים של אמריקניזציה מעצבנים אותי, אבל כאלה שמערבבים בגסות עברית ואנגלית - במיוחד. לעומת זאת - אני מכיר תרגום חביב בכיוון ההפוך ל"קפוץ לי" - Jump me over
נכון, חסר כל משמעות אבל זה מה שטוב בכל הרעיון של ה phrases, אפשר לצרף שתי מילים וזה איכשהו נשמע הגיוני.

../images/Emo45.gif

תלוי איך מסתכלים על זה. אמריקניזציה לשמה אכן דוחה (כמו לשים דגל USA על המכונית) אבל אני רואה את זה יותר כמו שיש סגנונות של שילוב שפה מליצית ארכאית ושפת סלנג עכשווית. למשל: "חבריא, הבה נעפיל על הגבעה הרמה ונשזוף במבטינו את הכוסונים". אגב - לקחת המחאת גשם זה to take a rain check

it´s time for tongue

נניח שקבעת פגישה עם מישהו וברגע אחרון אתה מבטל זה נקרא to take a rain check (או בעברית, כאמור, לקחת המחאת גשם). המקור הוא ביטול בגלל שיורד גשם לא צפוי (האנגלים האלה, רק גשם יש להם בראש)

spainbar

New member
את צריכה לשים את כולם על הז...

יש הרבה דברים שבגללם אפשר להיכנס לדיכאון כזה או אחר (גברים, נשים, כלבים, חתולים שמיילים ב 3 לפנות בוקר, דגי זהב שמתאבדים בלי מכתב, אוכל שהתקלקל... וכד´) אבל כשיש מוזיקה, יש מזג אויר כזה נפלא (ברוך הבא לחורף....) אין סיבה בעולם להיות בדיכאון, בעיקר לא בגלל אנשים אחרים, you are one and only, fuck the rest הכל עם חיוך כמובן ס´

בואי נתחיל מזה שעברי לידר פשוט ../images/Emo47.gif

והשירים שלו פשוט עושים לי את זה... (תרתי משמע...:)) יקירתי... הרבה מאוד אנשים בפורום הזה יכולים להעיד לך שגם אני חשבתי ככה עד לא מזמן. אני עדיין חושבת ככה. אז מה? העולם הוא חרא. אנשים הם חארות. אז בגלל זה צריך לעוף מכאן? זין! (מרמלד יקירי סלח לי) תני לזה לעבור לך ליד האוזן.... איירין *ילדה שאין לה אהבה בחיים*

איך האור נכנס לי דרך הבגדים../images/Emo140.gif

אמילי!!! מה עובר עלייך? הלו! צאי מזה! אני לא מוכן לשמוע יותר הצהרות דיכאוניות שכאלה! לא מתאים בכלל! ועברי?....אוח, עברי, כפארה עליו, שיחייה... ..."אם היה לי האומץ הייתי, שובר מוסכמות, ואם היה לי הכוח בייתי, שובר עצמות"... ..."אף אחד לא יגדיר לי את החופש שלי"...

למעלה