Rotem Lisa

New member
../images/Emo7.gif

חלמתי עליהם.. על בלן, על קמילה.. חלמתי בהתחלה שכמה ילדים (לא מהסדרה) נפגשים עם קמילה, ו.. ו.. ו.. היא מתחברת אתנו (גם אני הייתי!!), ואז, כשהיא צריכה ללכת.. היא הביאה לכל ילד דיסק של השחקן שהוא אוהב, ואז שאלתי אותו מה אתי, והיא אמרה- "סבסטיאן הקליט לך את זה", ונתנה לי ת´שיר שלו- "אדיוס מאמא"..
ואז שמעתי ואמרתי לה- "תודה. ומה את חושבת ? יש לי את זה במחשב..". איזו מגעילה אני.. לפחות אמרתי תודה .. :) אוף, ואח"כ חלמתי מה עושים הילדים הישנים (זבוב, פטו, ג´ורג´ינה, לוסיה, לכלוך וכ´ו) כשהעונה ה-5 משודרת (כאילו, כשהם מטיילים בעולם.. הילדים הישנים), והם חיפשו כזה את בלן. כל הילדים.. ראיתי אותם בחלום :((, ואז הם מוצאים את בלן שרה, והם הצטרפו אליה, והתחילו לשיר.. אוף, אני מתגעגעת!! :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ::( סליחה על ההודעה החדשה.. הייתי חייבת לשתף אתכם.. אני מתגעגעת למעון הישן!!!!!!!!! כאילו, לעונות- 1-2-3-4.. רותם :(

pimpollito

New member
תותםםםםם

מה המצב אחותי??? תקשיבי נשמה, קראתי ת´חלום שלך, נורא יפה, הלוואי בשבילך שהוא יתגשם! אבל בעייה אחת............ סבאסטיאן לא שר "אדיוס מאמה", אגוסטין שר את זה.. לא?! נשיקות, ניצן טורין טורין

קארין13

New member
סבסטיאן כן שר את אדיוס מאמא

אגוסטין שר על אבא שלו ויש לי אפילו את הקליפ

Rotem Lisa

New member
אהה, ושכחתי משו..

כשנפגשנו עם קמילה, היא הייתה צריכה ללכת, ואני חשבתי שאני יותר לא אראה אותה, גם בטלוויזיה. אז צעקתי לה- "לא, אל תלכי!!", והיא אמרה לא נורא, וזה.. וכמעט בכיתי :(, ואז כשקמתי נרגעתי ואמרתי לעצמי שהכל טיף, ושיש עוד שתי עונות של "קטנטנות", והעונה עכשיו. ואני רוצה את סבס :(( ו.. סבס שר את זה.. הורדתי את זה מהאתר שלו. את השיר.. ו.. קארין (זו את היית ?), יש לך ת´קליפ של אגוסטין, או של סבס ? אם של סבס-.. בלה :)

Rotem Lisa

New member
ניר, יא פאפא מחושמל!! ../images/Emo3.gif

אני תמיד אבכה. תמיד. אם אתה לא רוצה- תחליף אותי בבת אחרת
ממש נחמד מצדך.. להחליף אותי בגלל שאני בוכה על החלום.. אני אקרקע (?) אותך!! *שולפת אקדח* שמעת ?! תזהר, תזהר.. *קורצת אל עצמי*

G@T

New member
גם אני מתגעגעת!! ../images/Emo10.gif../images/Emo63.gif../images/Emo44.gif

אבל החלום דווקא חלום טוב לא? חצי ממנו..
איזה מעצבן זה אחרי שחולמים חלום ארוך וברור הוא כזה משפיע על הבנאדם לכל היום נכון? טוב מקווה בשבילך שהוא אכן התגשם באחד הימים....... ביי

למעלה