|
איך לשכנע ת'הורים שלך לקנות לך מחשב- חזק

eranD23

New member
|../images/Emo70.gifאיך לשכנע ת'הורים שלך לקנות לך מחשב- חזק

שלום, לי יש הורים ממש קשים וזה לא עבד עליהם אבל זה כמעט עבד וזה מעולה כי ממש (ממש!) קשים לשיכנוע... זה התחיל כששחקתי WOW ובאמצע המשימה עם הקלאן שלי המחשב התרסק- ב-ע-ס-ה עולמיתתתתת~!! בקיצור לתקראו את זה, אולי לכם זה יעזור לשכנע תהורים לקנות מחשב.... ובכן: נסיון ראשון: לא מצריך הרבה מאמץ פשוט לבוא לאביך/אימך (רוב המקרים מדובר באבא) ולבקש קל נכון? אם קיבלת תשובה שלילית עבור לנסיון שני. נסיון שני: תנדנד, לא כמו הומו במשך כל היום אלה תטרח להזכיר זאת פעם פעמיים ביום אם אתה לא רואה שיפור תוך 3 ימים גג עבור לנסיון שלישי. נסיון שלישי: שחק אותה אומלל!, תסתובב ליד ההורים שלך עם פרצוף חמוץ ותצפה לשאלה : "מה קרה?" גם אם לא שמעת אותה אחרי הנידנודים הם יבינו את הרמז לבד... חשוב שתיראה כמה שיותר אומךך ומאורר רחמים (אם הם קיימים אצל הוריך...) חכה יום-יומיים ואם זה לא עובד תעבור לנסיון רביעי. נסיון רביעי: דבר ביחידות עם האם/אב (רוב הפעמיים אם) ותנסה לגלות אמפטיה מצידם, רוב הפעמיים אותו הורה לא יסכים אם ההורה השני ומאז ראה בו כיד ימינך! ותנסה להטות אותו לצידך ואף לשכנע אותו לדבר עם ההורה השני ולהבהיר לו באיזה מצב אתה. (כריזמה זאת מילת המפתח!) אם ההורה לא התפטה להקשיב לך אפילו ביחידות אז.... נידפקת.... סתם! עבור נסיון חמישי נסיון חמישי: לך להוריך והסבר להם בכל דרך אפשרית כמה המחשב חשוב לך, אם זה לא עוזר, תביא להם את זה יענו על המצפון! אם אין להם מצפון תעבור לנסיון שישי. נסיון שישי: אוקיי עכשיו אם כל מה שניסית מקודם לא עזר, הגיע הזמן לנקוט בצעדים קיצוניים אחרי השיחה הכושלת תעשה פרצוף עצבני המראה פליאה על כך שלהוריך לא אכפת ממך, פרצוף מאשים כזה צא מהחדר כעס! צעדים להראות את הכעס: 1) אל תאכל איתם תתרץ ב: "אני לא רעב" ולא "עד שאני לא מקבל את הX1900XTX שלי אל תדברו איתי כי ככה אם הם מביאים לך הם ירגישו חולשה מולך, תנסה להביא יותר למצפון שלהם. 2)אם אתה עוזר בביתך תפסיק את העזרה גרום להם להבין שהם צריכים אותך! 3)תתנחל אצל חברים תישן אצלם, כמה שפחות בבית יותר טוב 4)תענה לשאלות שלהם תשובות קצרות אדישות המשך כך עד שנישבר לך תכלס אם תוך 3 ימים זה לא עובד אז חדל לא עזר??! נסיון שביעי! נסיון שביעי: תפסיק עם ה"אני ברוגז" הזה זה לא עובד, תנסה להראות להוריך שאחרים מקבלים את מה שאתה מבקש בלי מאמץ בכלל גרום להם להרגיש שהם רעים! תתאם גירסאות עם חבר למשל שהוא בא אליך אתם באמצע שיחה מהסוג הזה: אתה: "היי מה קורה?" חבר:"סבבה לאללה קנו לי כ"מ חדש (זרוק שם של מפלצת HIGH END) " אתה:"וואלה כמה עלה?" חבר:"3000 שקל קיבלתי ל(הכנס שם של אירוע לא חשוב במיוחד) אבא שלי קנה לי בלי שביקשתי" ואז תרקין ראש למטה ותראה אומלל גרום להוריך לחוש בושה על קמצנותם!
אם זה לא עזר עבור לנסיון השמיני והאחרון נסיון שמיני ואחרון: אתה לא חייב לעשות את זה זה קצת קיצוני.
תראה אומלל כפי שבחיים שלך לא נראת!, כמו איש שאיבד נכסיו, כמו מישהו שנפטר לו קרוב, כמו עוול תיהיה פשוט "בעוול" ואז תגיד להוריך: (שננן מילים) כבר אין לי חשק לקום בבוקר...
אין לי חשק לחזור מהבצפר...
החיים שלי משעממים... ואני לא מבין מה יוצא לכם מזה, אין לי חשק ל(הכנס פעולה שהוריך מאוד אוהב שאתה עושה). זה הגיע לידיי מצב שנהרס לי החיים... ואם זה ימשיך כך אני אפילו יעשה משהו קיצוני...
אתם יכולים לקרוא לי חולה או עם בעיות נפשיות !
אבל זה לא יפתור אתכם ממה שאני הולך לעשות עזוב את החדר וצפה למחשב! ואם לא קיבלת אתה מיסכן כמוני וזה אבוד וההורים שלך ק-מ-צ-נ-י-ם
כל זה מיועד לילדים שיודעים שלהוריהם יש כסף, אבל הם סתם מתקמצנים. מקווה שזה יעזור לכם אפילו שלי זה לא עזר, ניסיתי הכל חוץ מהשמיני כי זה קיצוני אבל אם הייתי מנסה מי יודע אולי זה היה עובד
מקווה שעזרתי בהצלחה! תהנו עם המחשב החדש

mushmush55

New member
אני פשוט מאוד אמרתי

להורים שלי שאם הם לא קונים לי את המחשב של LENOVO המאמם!!!!!! אני לא נותן בחיים לאחותי הקטנה לשבת ליד המחשב ושאני אכניס סיסמא שרק אני יודע להכנס והם בכלל לא מבינים במחשבים אז אין מצב שגם הם יכנסו יותר למחשב. גם בדרך קניתי לאמא שלי תמונה של חתול ליום הולדת 45 שלה וכתבתי לה שאני שמח שהיא אמא שלי ושגם בגיל 40 היא נראית כמו ילדה! חייי.חי.חיי. בסוף הם לא יכלו להגיד לי כבר לא כי אכלתי להם את המוח ועוד 4 ימים יהיה לי את המחשב. כולה צריך להרשם (את זה אני עשיתי) ואז כבר את השאר ההורים. פשוט מאוד.

ors211

New member
שיטה יותר פשוטה ויעילה

בוקר אחד לקום ולא ללכת לבית ספר להגיד שהחלטת שמי שרוצה משהו משיג לבד ומלימודים לא יוצא כלום אם מצאת עבודה באמת תשתדל שהיא תהיה הכי קשה בעולם (בנין אם אפשר ) אם לא רק תשחק אותה עובד תחזור הבית גמור מתלונן על כאבים ועייף אבל מאמין בדרך שלך ותציין שתוך חודש יש לך מחשב הכי טוב שיש ושלא צריך עזרה של אף אחד בדרך כלל תוך שבוע קיבלת מחשב במצבים יותר קיצונים יש 2 תסריטים 1- אם באמת עבדת אז תקבל שכר תקנה לבד(מן הסתם שתוציא סבסוד כלשהו מההורים) 2- אם לא עבדת ורק שיחקת אותה תחזור יום אחד ותגיד שהקבלן דפק אותך נעלם ואין כסף ותהיה הכי מאוכזב בעולם מדוכא ותזרוק מילים כמו בחיים אני לא יקנה תמחשב הזה אני אפס לא יוצלח וכו פה הם כבר ירחמו עליך ויגידו שרק על המאמץ מגיע לך ישנה גם אפשרות למצוא עבודה אחרי לימודים ואז לתת להם לחשוב שבגלל העבודה אתה לא מרוכז בלימודים וזה גם יגרום להם לקנות אם זה לא עובד תמצא הורים חדשים

תומר88

New member
צאו מהסרט

קצת כבוד להורים, זה דבר ראשון. דבר שני, תשתמשו בכסף מהבר מצווה. אם לא היתה לכם בר מצווה, כנראה שאתם צעירים מדי ובאמת לא כל כך נורא אם במקום לבזבז את הזמן על משחקי מחשב וICQ או מסנג'ר, תלמדו משהו או תבלו עם חברים.

למעלה