בקשר למפגש ביום ה' הקרוב

88hentai88

New member
../images/Emo70.gifבקשר למפגש ביום ה' הקרוב

כמו שכל מי שיודעת ונירשמה יש מפגש בלוד ביום ה' הקרוב. במפגש אלמד איך לעבוד על מסרגת קרושה דו צדדית, ואתן הדרכה כמובן לסריגה בסגנון אפגני\תוניסאי. המסרגות לכל מי ששואלת את עצמה, אינן בנמצא לקניה בארץ, ואנו ביצענו קניה מרוכזת מחו"ל כדי לקבל אותן, אני בסוף החודש מבצעת עוד קניה כזאת לכל הגברות היקרות שלא הספיקו את ההזמנה הקודמת, ההזמנה מתבצעת עם תשלום מראש. כל מסרגה עולה 30 שח ומי שרוצה יכולה לפנות אלי במסרים. חוברת הדרכה בעברית ובה 24 דוגמאות לסריגה במסרגת הקרושה הדו צדדית תמכר ב 40 ש"ח במפגש, אפשר להזמין מראש על ידי תשלום מראש. למפגש יש להביא, צמר לא עבה מדי, רצוי להביא צמר שמתאים למסרגות 4-5 , מי שאין לה מסרגה תוכל ללוות מסרגה מאלו שהזמינו יותר מאחת. בשל הביקוש הרב שהיה לסדנא זאת, בקרוב תערך אחת כזאת באיזור הצפון, וגם עוד אחת באיזור מרכז דרומי יותר. המפגש יעלה 15 ש"ח למשתתפת שאותן אאסוף המפגש עצמו נא להכין כסף קטן מראש. רצוי ואף דרוש להביא המון מצב רוח... מצלמות... וחום ואהבה... כך הסריגה יוצאת טוב יותר =)

88hentai88

New member
ועוד משהו

מי שביקש\ה ממני מסרגות מסמרים , ברם סטיק, ומזלגות נא לידע אותי כבר כדי שאוכל להזמין!!!!!!!!! תודה

הניה 1

New member
ברם סטיק

סליחה על הבורות מה זה ברם סטיק ואיך עובדים איתו ברכות על הפורום החדש

../images/Emo140.gifברום סטיק זאת מסרגה של

מכשפות שרוכבות על מטאטא.
ועכשיו ברצינות,זאת מסרגה שעשויה ממקל מטאטא (לא טעיתי עבה מאד),ויש טכניקת סריגה משולבת עם מסרגת קרושה ,יוצאים דברים מקסימים. תנסי באתר הזה broomstick-grundanleitung מקוה שתצליחי.

88hentai88

New member
כתבתי שנירקם מפגש באיזור

אם הייתם קוראים עד הסוף הייתם רואים... =)

edalia

New member
מה עם הירושלמיות?

נשמע מאד מסקרן מסרגה דו צדדית. אשמח לקרוא/לראות ברשת אם יש דוגמא לטכניקה הזו

88hentai88

New member
ובכן, הבעיה עם הסריגה הזאת שהיא

לא ממש מפורסמת, וחבל כי זה ממש תענוג לעבוד איתה. אני אישית לא מכירה אתרים שיש בהם דוגמאות, יש לי כמה חוברות והן עוברות כרגע תרגום כדי להעביר לכן את ההיסטוריה. אשמח לתת קורס בירושלים
, אני ירושלמית חחח

חן1234

New member
שרון האם מסרגת קרושה שבה מדובר היא

ארוכה? דומה בצורתה למסרגת קרושה רגילה רק הידית ארוכה כמו מסרגה רגילה לסריגה בשתיים?

המסרגה שאת מתארת אכן מיועדת

לסריגה טוניסאית: העלאת עיניים בשורות פרט והורדתן בדרך חזרה בשורות זוגיות. אבל המסרגות ששרון הזמינה מיועדות לטכניקה מורכבת יותר של הסריגה הטוניסאית. יש להן ווים בשני הצדדים כי אוספים את העיניים בצבע אחד ומורידים אותן בצבע שני מאותו הכיוון.

צרלי הרשימה נסגרה למפגש ביום חמישי

עברנו את המכסה של הנרשמים. להתראות לשאר במפגש הבא באותו נושא

אבל כבר קבעתי עם עינת .....

אז מה לבטל..... אולי זה יהיה כמו בפעם הקודמת נרשמו הרבה והגיעו כל כך מעט. מה את אומרת?

אמא של דפנה../images/Emo4.gif

נראה לי שזה הרגע המתאים לעבור למסרים. מה דעתך? (ולגבי ההערה שלך, דווקא לי זכור אולם מפוצץ באנשים סורגים....)

למעלה