הודעות מתא מתנדבים

hillator

New member
../images/Emo70.gifהודעות מתא מתנדבים../images/Emo70.gif

טוב היתה לי התכתבות ארוכה היום במיל הן עם רופא תא מתנדבים והן עם קצינת תא מתנדבים נעמה. להלן מספר תובנות: בנושא הבירוקרתי:
פניות מלשבים נעשות אך ורק דרך מיטב , הסיבה לכך זה שפעם זה היה דרך תא מתנדבים והם לא עמדו בעומס. לכן בכל לשון של בקשה או לפנות דרך מיטב או לשלוח מייל למייל שנעמה פירסמה כאן [email protected] . פניות של אנשים שתרם יתגיסו שיעשו ישירות לתא מתנדבים לא יענו. כמו שמי שמעומד לצוות אוויר לא פונה ישירות לירפ"א ומי שמעומד לעתודה לא פונה למדור עתודה ככה זה גם כאן. לתא מתנדבים יש המון עניינים עם מי שכבר בשירות והם באמת קורסים בעומס.
עקב בעיות אישיות לא יתקיים השבוע פורום איתם, שבוע הבא לי קצת לא נוח אבל זה יקרה בשבועות הקרובים. בנושא הרפואי:
תובנה שעלתה כאן בפורום , מתנדב שרוצה לוותר על הפטור כולשהו רשאי לעשות זאת רק דרך רופא תא מתנדבים בצירוף בקשה מנומקת והגיונית. כחו בחשבון שאם קבעו שאסור לכם לשמור לא פתאום ישנו את זה רק כי תבקשו. יש לזה סיבות ולא רוצים לפגוע בחייכם ובבריאותכם.
במקרים בודדים שבהם לא מאשרים התנדבות מסיבות רפואיות זה כי המצב הרפואי באמת חסור ולא יציב וגם אז ניתן להגיש בקשה שנית.
כל מתנדב שמסיבה זו או אחרת לא מחזיק בתעודת מתנדב (והוא כבר בצבא) מתבקש לפנות דרך המפקדים שלו לתא מתנדבים שינפיקו לו תעודה כזאת מול רופא התא. בברכה שבוע טוב ואשמח לענות על שאלות הילה

sm252

New member
הילה,

בכנות,אני מיואשת מהעניין של ההתנדבות. אני נואשות רוצה לדבר עם מישהו בתא מתנדבים,לשאול שאלות בנוגע לתאריך גיוס,לפטורים שלי ולדמי כלכלה. אני גם צריכה להודיע להם על טיפול רפואי חדש שיגרום לי במשך חודשיים שלושה להפסיד 5 ימי התנדבות בחודש,אבל אין מי שיענה. במיטב מסרבים להעביר את השיחות למיטב ומשאירים שם הודעות ולא חוזרים.שלחתי שלושה מיילים.ואני מבינה את העומס ולא באה בתלונות כלפיהם אבל המצב עדיין כזה. אין ספק שאני כבר חושבת פשוט להרים ידיים ולוותר.

hillator

New member
כמה דברים

א. על יאוש מדובר על מערכת גדולה. תאמיני לי לתפוס אנשים בצהל בטלפון זה דבר קשה. ב. בכל הנוגע לטיפול רפואי את לא צריכה לידע אותם בטח שלא על 5 ימים(אם ההית אומרת לי ניתוח לב פתוח ההיתי אומרת תגידי), צה"ל בסופו של יום זה מקום עבודה, ביום הראשון בתפקיד (אחרי ה5 ימי קיטנה בצריפין) תגידי למפקד שלך ברעיון פתיחה על הטיפולים תידעי אותו מתי הימים ושם זה נגמר. לא צריך להטריד את פקידת תא מתנדבים בנושא. ג. הפטורים מאושרים לך בועדה לאישור התנדבות עם הרופא, עברת אחת כזאת? אם כן אז שם קבעו מה מותר ומה אסור ביום הגיוס תקבלי כזאת תעודה יפה צהובה, ביום הראשון בתפקיד תראי אותה למפקד שלך , רופא היחידה ידפיס את זה על טופס 102 השלישה תתייג לתיק האישי וזהו. אני לא יודעת מה הבעיה הרפואית שלך אבל בד"כ זה פטורים משמירות, רס"ר, תורניות, לינת בית (בד"כ מי שלא יכול לאכול אוכל צבאי) ובחלק מהמקרים קרבה לבית חולם, שוב תלוי בבעיה. ד. דמי כלכלה זה לא דרך תא מתנדבים זה דרך משקית ת"ש, ביום הראשון בתפקיד תגידי למפקד שלך והוא כבר ידריך אותך איך פונים ולמי פונים במשרד ת"ש , למיטב ידיעתי ז\ה איזה 50 שקלים, בתור אחת שלא יכולה לאכול אוכל צבאי וזכאית לכאלו עד היום לא הלכתי עליה להוציא כי אין לי כוח לבזבז על זה זמן.
.(מצד שני המשכורת שלי יותר גבוהה משלך..) ד. ובאמת הכי חשוב שתירגעי מדובר על מערכת שלצערי לא יודעת לעבוד בקצב ובסבלנות של אנשים.וקחי

sm252

New member
תודה:)

בעצמך ענית לי על קמה שאלות,ואכן אני לא יכולה לאכול אוכל צבאי. אבל הבנתי שדמי כלכלה זה יותר מ50 שקלים כיוון שאני אלרגית קשה למזון שנמצא בכל מקום(ביצים).וטוב,גם בבסיס פתוח אפילו בסיפור 50 שקל מספיק לקורנפלקס וחלב לשבוע. ועוד שאלה,אם אקבל דמי כלכלה ימנע ממני לחלוטין החדר אוכל או שאני יכולה למצוא דברים גם שם אם אני אקח את הסיכון?

hillator

New member
שרשור הודעות בפורום

אבקש דברים שבאותו נושא והמשכים לכתוב ביחד אחרת יהיה פה יותר בלגן מבלשכת גיוס
אני עונה על הכל כפי ששמתם לב ומקפיצה במידת הצורך. אני אפרסם נהלים לפורום אחר הצהרים או מחר תלוי בזמן שיהיה לי היום בברכה

למעלה