../images/Emo70.gifהודעות מתא מתנדבים../images/Emo70.gif
טוב היתה לי התכתבות ארוכה היום במיל הן עם רופא תא מתנדבים והן עם קצינת תא מתנדבים נעמה. להלן מספר תובנות: בנושא הבירוקרתי:
פניות מלשבים נעשות אך ורק דרך מיטב , הסיבה לכך זה שפעם זה היה דרך תא מתנדבים והם לא עמדו בעומס. לכן בכל לשון של בקשה או לפנות דרך מיטב או לשלוח מייל למייל שנעמה פירסמה כאן [email protected] . פניות של אנשים שתרם יתגיסו שיעשו ישירות לתא מתנדבים לא יענו. כמו שמי שמעומד לצוות אוויר לא פונה ישירות לירפ"א ומי שמעומד לעתודה לא פונה למדור עתודה ככה זה גם כאן. לתא מתנדבים יש המון עניינים עם מי שכבר בשירות והם באמת קורסים בעומס.
עקב בעיות אישיות לא יתקיים השבוע פורום איתם, שבוע הבא לי קצת לא נוח אבל זה יקרה בשבועות הקרובים. בנושא הרפואי:
תובנה שעלתה כאן בפורום , מתנדב שרוצה לוותר על הפטור כולשהו רשאי לעשות זאת רק דרך רופא תא מתנדבים בצירוף בקשה מנומקת והגיונית. כחו בחשבון שאם קבעו שאסור לכם לשמור לא פתאום ישנו את זה רק כי תבקשו. יש לזה סיבות ולא רוצים לפגוע בחייכם ובבריאותכם.
במקרים בודדים שבהם לא מאשרים התנדבות מסיבות רפואיות זה כי המצב הרפואי באמת חסור ולא יציב וגם אז ניתן להגיש בקשה שנית.
כל מתנדב שמסיבה זו או אחרת לא מחזיק בתעודת מתנדב (והוא כבר בצבא) מתבקש לפנות דרך המפקדים שלו לתא מתנדבים שינפיקו לו תעודה כזאת מול רופא התא. בברכה שבוע טוב ואשמח לענות על שאלות הילה
טוב היתה לי התכתבות ארוכה היום במיל הן עם רופא תא מתנדבים והן עם קצינת תא מתנדבים נעמה. להלן מספר תובנות: בנושא הבירוקרתי: