הופעות

omerikooo

New member
../images/Emo62.gifעדכון לוח ההופעות../images/Emo62.gif

14.12.06 יום חמישי דנה ברגר- יום יום שעה :21:00 מיקום: מועדון Beat, חיפה טלפון להזמנות : 04-8101961, מחיר כרטיס : 60 ש"ח
19.12.06 דנה ברגר - יום יום שעה: 22:00 מיקום: דאג & טוני, נתניה (רח' גד מכנס 19) טלפון להזמנות: 0543030232
21.12.06 יום חמישי דנה ברגר יום יום שעה: 22:00 מיקום:קפה הבר, חמדת ימים טלפון להזמנות: 04-6989423, מחיר כרטיס: 70 ש"ח 30.12.06 יום שבת דנה ברגר- יום יום מיקום: מועדון הקמלוט, הרצליה טלפון להזמנות: 09-9588993, מחיר כרטיס : 80 ש"ח שעה:20:30 (תחילת הופעה ב22:00) אורחת : קורין אלאל

מילי17

New member
../images/Emo221.gif דנה חוזרת לחיפה../images/Emo70.gif../images/Emo221.gif

דנה ברגר חוזרת לחיפה מאת: מערכת האתר 13-12-2006 דנה ברגר ולהקת "אטלנטיס", כולם חיפאים אמיתיים יופיעו ביום חמישי במועדון ה"ביט" בחיפה. ילידת חיפה שהחלה את דרכה המוזיקאלית בלהקת הרוק "או-באן", שירותה הצבאי בלהקת הנח"ל, למדה ב"רימון" והיום נחשבת לאת מהזמרות והיוצרות הבולטות בתחום הרוק בארץ מגיעה להופעה במועדון ה"ביט" בחיפה". יואב קוטנר על דנה ברגר: "בשירתה מלאת ההבעה, הופעתה הסקסית והשירים הפמיניסטיים (בחלקם) ששרה הפכה ברגר כמעט מיד בתחילת דרכה לאחת ההבטחות הגדולות ברוק הישראלי. עם זאת, כיוון שלא רצתה להתפשר מבחינה מוסיקלית, היא נזקקה לכמעט עשור כדי להפוך לכוכבת מוכרת." גם הופעת החימום היא תוצרת חיפאית, מדובר בלהקה "אטלנטיס" שכבר יותר משנתיים נמצאת בסביבה וצוברת יותר ויותר תאוצה. הקלידן זמר ג'וני קורן, הגיטריסט אלון גורבונוס, הבסיסט מייקל רזניק, והמתופף גיא יובל הם אלטנטיס שמסתמנת כלהקה מבטיחה בז'אנר הרוק הישראלי, שצוברת מעריצים. הם יורדים לעומקו האמיתי של הרוק כשהם משלבים סגנון שמזכיר מאוד את האייטיז בחומרים שלהם ועם זאת מצליחים להיות רעננים, מרגשים ומעודכנים. "אטלנטיס" כבר הספיקו להופיע בפסטיבל קוקה קולה 2006, פסטיבל הסטודנט 2006 (טכניון), עיר הכוכבים 2006, פסטיבל יוצרים יוצאים 2006, יום הסטודנט 2005, עיר הנוער 2005, עיר הכוכבים 2005, מועדון הסיטי הול, מועדון הפיוז'ן, אירועי הקיץ של רדיו חיפה 2004 ועוד. חוץ מזה הם חיממו אמנים כמו: ירמי קפלן, דנה ברגר, שייגעצ וסינרגיה. דנה ברגר מארחת את "אטלנטיס" במופע "יום יום" במועדון הביט החיפאי. יום חמישי, שעה: 21:00 מחיר: 50-60 ש"ח. לפרטים: 04-8101961. מתוך אתר מסיבות

omerikooo

New member
16/1 הופעה בזאפה . אורח: יהלי סובול

ד"א, הייתה הופעה קצרה של דנה ברגר בשירותרום בגל"צ, אתמול. מישהו אולי שמע?

BurningUp10

New member
ראיתי את זה:)

האמת חשבתי גם ללכת אבל זה היה רחוק מדי ולא היה לי כוח לנהוג:)

מילי17

New member
פרטים על ההופעה בזאפה../images/Emo20.gif

דנה ברגר - מופע להקה "יום יום". אורח מיוחד: יהלי סובול שלישי, ינואר 16 דנה ברגר בהופעה "יום יום". נסיכת הרוק הישראלי, דנה ברגר חוזרת להופעות בליווי להקה, בעקבות האלבום "יום יום" במופע יבצעו ברגר והלהקה משירי האלבום החדש, "מותר" , "היום זה אנחנו" , "ככה זה" ועוד בנוסף ללהיטים מכל הזמנים. את דנה מלווים: יניב דדון – גיטרה, ניר מנצור – תופים, מיכאל פרוסט – באס. אורח מיוחד: יהלי סובול פתיחת דלתות 21:00 מחיר: 70 ש"ח

BurningUp10

New member
אכן

פגשתי את דנה בהופעה בנתניה ביום שלישי וכבר אז היא הייתה צרודה וחולה!

cheelly33

New member
הייתי בהופעה!

אני חייבת להודות שהיתה הופעה מעולה!!!! המקום הוא כמו הזאפה התל אביבי : קטן ונעים! היתה הופעה אינטימית (לא היו המון אנשים וגם המקום עצמו נותן תחושה של אינטימיות) דנה היתה במיטבה ודיברה איתנו המון בין השירים הביצוע הכי מרגש של הערב היה של גן מאיר !

BurningUp10

New member
טוב ככה

לקמלוט אני בטוח אבל בטוח הולך ואולי גם להופעה בנתניה

מילי17

New member
../images/Emo41.gifקופון הנחה להופעה בזאפה../images/Emo41.gif

תוכלו למצוא בעיתון פנאי פלוס החדש. ותודנ לדנע
שעידכנה אותי במידע החשוב.

למעלה