היי

SiM GirL

New member
../images/Emo70.gifהיי../images/Emo70.gif

אני חדשה בפורום! תגידו-את מי אתם הכי אוהבים (בטופ מודל..דאההה...)? אני את האת'ר ואפריל-האת'ר הכי יפה ואפריל הכי מקסימה! והשאר הן דווקא בסדר...רק שהעייים של ג'נאשה יותר מדי גדולות פחד! למרות שהיא מאוד יפה...בקיצור כולן יפות אבל כל אחת והחסרונות שלה...אז..אולי נעשה מין סקר קטן את מי אתן הכי אוהבות עד למי אתן הכי לא סובלות? על כל הצבעה הקישו
ומותר לכן להצביע ל-3 בנות מבין הבנות... יאללה בואו נתחיל

SiM GirL

New member
המממ..עוד משהו...

מישהו יכול לתת לי את הכתובת לאתר הרשמי של הסדרה
תודה

ורד דפ

New member
גם לדעתי

הת'ר הכי יפה!! היא כזו מדהימה!! וגם ג'אנשה יפה מבחינת האופי בינתיים אני הכי אוהבת את קייטי היא כזו מקסימה!!

y a ® d e n

New member
הוו זה קשההה...

אני הכי אוהבת את גנ'אשה
וגם את קייטי אני אוהבת וגם... מממ את יואהנה- אני לא אוהבת אותה אבל היא מדהימה
ולא אוהבת.. מממ אפריל- אני לא חושבת שהיא יפה כל כך.. קמיל- לא מתה עליה... ו- אמממ... סיומרה

אוהבת את שנדי,

גם מבחינת מראה (כי היא לא מושלמת, אבל היא אוהבת את עצמה איך שהיא, ובזכות זה היא נהיית יותר ויותר יפה), ולא אוהבת... את זאת שכל הזמן רבה עם... אוף! אני שוכחת את השמות! נו, מבין השתיים שרבות כל הזמן, אני לא אוהבת את השחורה, אבל בגלל האופי, לא בגלל המראה. במראה אני לא מתה על אפריל, ועל סיומרה, שהיא חמודה באופי, אבל העיניים... מה זה?!?

את שואלת אותי?

כי אני אמרתי שהיא מותק, אני מתה עליה, היא הכי חמודה מכולן, ולטעמי היא גם הכי יפה כי- א. אז מה אם היא שלד, לא כל דוגמנית חייבת לדגמן בגדי ים ב. היא הכי מותק באופי, ויש לה את השילוב הכי מוצלח. היא הכי פחות מטומטמת שם.

למעלה