המרואיין התורן

L i l o s h

New member
../images/Emo70.gifהמרואיין התורן../images/Emo70.gif

עלה לי רעיון למשהו מגניב ביותר
(לא מגניב ביותר כמוני ,לא קיים דבר כזה אנשים!
)... אז ככה , בכל שבוע מישהו מהפורום ירואיין ע"י כל הפורום. כל אחד מוזמן לשרשר שאלות לאותו מרואיין והוא, כמובן,יהיה חייב לענות.
תהיו יצירתיים ואל תשאלו שאלות משעממות
,זה יכול להיות מצחיק ומשעשע
וכמובן , נכיר אחד את השני יותר טוב (במחשבה שנייה ,זה לא מומלץ
...) טוב , מי לדעתכם צריך להיות ראשון?... אני בעד לתת כבוד למנהל , אז דודי, מה דעתך להיות המרואיין הראשון? אל תהיו כבדים
,שתפו פעולה
(רק בפורום,כן?...)

mulon1984

New member
שאלות לדודי

1. מדוע אינך מאמין באדושם? 2. מה פשר הקעקוע שלך?

dsol

New member
תשובות למולי_../images/Emo189.gif

1. אדומי ? סתם לא.... כבר דנו בזה לא ? לא מצאתי שום עניין באמונה באל כל יכול וגדול וכו'.... 2. פשר הקעקוע..... זה דיי קשה להסביר....
זה מורכב מהאהבה שלי לבס ולמלאכיות, שבעצם הבס התווסף בשלב מאוד מאוחר של הסקיצה (רק כשבועיים לפני שעשיתי את הקעקוע החלטתי להוסיף את הבס) בעיקרון המלאכית שלי (או בשמה... א-נג'לה) היא סמל לאשליה היומיומית שיש משהו מעבר או יותר נכון לרצון להאמין שיש משהו מעבר ושכל מה שיש פה עכשיו זה רק שלב מעבר. אז בעצם א-נג'לה מסמלת את התמימות ושבאמונה ובאותו זמן את החוסר אמונה או משהו כזה... שוב
זה קשה להסביר זה יותר משהו שלי עם עצמי

L i l o s h

New member
dude!

שאלות: 1. מה הפחד הכי גדול שלך?
2.מה החלום שלך ומה אתה מוכן לעשות כדי להגשים אותו?
3.יש לך מושג מה תעשה עם החיים שלך אחרי שתסיים ללמוד? 4.היית אוהב ומעריך את רם והמוזיקה שלו גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל?
5.ואם הוא היה אומר שהאלבום של נינט הוא הרכישה הכי טובה שלו מזה שנים.?
6.מה התכונות הכי דומיננטיות שלך?
7.יש לך דעה קדומה כלשהי? 8.מה אתה חושב על: טלי פחימה, ג'קו אייזנברג (מי?!),נינט וארקדי גייאדמק? 9.האם יש שורה משיר שהיית בטוח שככה שרים אותה והתברר שטעית?
10בהשראת יאיר לפיד: עם איזו אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת לארוחת ערב
? ומה היית שואל אותה?
אממ , זהו לבינתיים...

dsol

New member
where is my car ?!_../images/Emo189.gif

שאלות: 1. מה הפחד הכי גדול שלך? לא לפחד מכלום. כי אז זה אומר שאין לי ריגושים וחששות 2.מה החלום שלך ומה אתה מוכן לעשות כדי להגשים אותו? כרגע אין לי שהו ספציפי שאני רוצה במיוחד, עד עכשיו זה היה הקעוקע אבל הוא הושג כבר, עוד לא מצאתי מטרה חדשה 3.יש לך מושג מה תעשה עם החיים שלך אחרי שתסיים ללמוד? אתגייס ! לכמה זמן לא יודע
4.היית אוהב ומעריך את רם והמוזיקה שלו גם אם הוא היה עושה דואט ראפ עם סאבלימינל? אממ זה היה הופך להיות "רם הישן" ו"רם של עכשיו" במקרה הזה, אבל זה עוד מתקבל על הדעת... אני מוכן שזה יהיה, יש דברים יותר גרועים 5.ואם הוא היה אומר שהאלבום של נינט הוא הרכישה הכי טובה שלו מזה שנים.? שיהיה לו בכיף ! 6.מה התכונות הכי דומיננטיות שלך? עצלנות וביישנות 7.יש לך דעה קדומה כלשהי? נשים מקומן במטבח 8.מה אתה חושב על: טלי פחימה, ג'קו אייזנברג (מי?!),נינט וארקדי גייאדמק? טלי... יקירתי יש דברים שאסור לעשות גם בשביל אהבה --- ג'קו.... כל הכבוד שאתה לא מתייפיף בשביל התיקשורת (למרות שבסוף כן
) אגב, הצבעתי למאיה
-- נינט... שאת מקיאה אני מקווה שזה באסלה -- ארקדי.. מה אתה רוצה מאיתנו ?!@$@#%$ 9.האם יש שורה משיר שהיית בטוח שככה שרים אותה והתברר שטעית? יש יש ברור שיש.... 10בהשראת יאיר לפיד: עם איזו אישיות מפורסמת היית רוצה לצאת לארוחת ערב ? ומה היית שואל אותה? אממממ אלוהים זו אושיה ? ואם כן אז יש לי הרבה שאלות בשבילו
אממ , זהו לבינתיים...

L i l o s h

New member
ארוחת ערב עם אלוהים?!

לא אמרת שאתה אתאיסט?... ומהר לפרט את תשובתך לשאלה 9!...באיזה שיר מדובר ומה השורה?...

למעלה