המשחק

jt fan

New member
../images/Emo70.gifהמשחק../images/Emo70.gif

משום מה נראה לי שאף אחד לא זוכר את זה... חחח טוב מיש עונה ראשונה היא המלכה של אן סינק!!!!!!!!!!!
בשיר "I Drive Myself Crazy" מה עושים אן סינק(פזמון) ? מה עשו אן סינק בכך שנתנו לבחורה שלהם ללכת(פזמון)? בשיר "GirlFriend" איך ג'סטין מנסה לשכנע את הבחורה שאותה הוא רוצה שהבחור שהיא אוהבת לא בשבילה(בית1)? מה יש לג'סטין(פזמון1)? בשיר "EveryThing I Own" מה היו נותנים אן סינק כדי להחזיר את האקסית שלהם לחיקם(פזמון)? ג'סטין אומר שהבחורה לימדה אותו משהו.מה(בית 2)? בשיר "It Makes Me Ill" עם מי הסתובב ג'סטין(בית 1)? למה ג'סטין שמח שראה את הבוי פרינד החדש של אקסתו? בשיר ""I Need Love" מה רוצים JC וחבריו(בית 1)? מה היו נותנים אן סינק כדי להיות "איתה"? בשיר " Thats When Ill Stop Loving You" מתי יפסיקו אן סינק לאהוב "אותה"(פזמון)? מה מבטיח ג'סטין לאהובתו(בית 1)? בשיר "This I Promise You" עד מתי ג'סטין מבטיח לה זאת(פזמון)? מה JC נותן לנערתו? בשיר" Here We Go" למה אן סינק שם(בית 1)? למה הזמן עכשיו(בית 1)? בשיר " Bye Bye Bye" JC מצפה שהבחורה תתחיל...(בית 1) זה אולי יישמע מטורף, אבל זאת ה..(פזמון)? בשיר "For The Girl Who Has EveryThing" על מה חולמת אהובתו של ג'יי.סי(פזמון 1)? למה חייבת הנערה להקשיב(בית 3)?

LISA AND JUSTIN

New member
בוא'נהה..זה קשהה..מצטערת..

אני לא המלכהה.. מישהי יכולה לפתור את זה???

NarihS

New member
אני יודעת חלק!

בשיר girlfriend ג'סטין משכנע אותה בכך שהבחור לא אוהב אותה ולא מכיר אותה he doenst even know ur there cuz he dont love ur eyes & he dont love ur smile... בשיר this i promise u ג'סטין מבטיח לאהוב אותה עד: till the day my life is through, this i promise u בשיר ביי בייי ביי JC מצפה שהבחורה תתחיל: im doing this tonight, ur probably start to fight כאילו לריב.. it might sound crazy but it aint no lie baby bye bye bye אוקיי זהו! זה כל מה שאני יודעת! אבל לפחות עניתי על משהו חח :)

RJlake

New member
אוקי הנה מה שאני יודעת...

בשיר Everthing I Own הם אומרים לה שהם יוותרו על החיים,לב,בית שלהם למענה I'd give up my life, my heart, my home I would give everything I own ג'סטין אומר שהיא לימדה אותו איך לאהוב You taught me how to love בשיר It Makes Me Ill אני לא יודעת מה זה אומר מה זה fellas? I was hanging with the fellas ג'סטין שמח כי אחרי שהוא ראה אותו הוא ראה שהוא לא מהווה לא תחרות והוא יודע שהוא לא האחד Cause now I know the competition's very slim to none And I can tell by looking that he's not the one בשיר I Need Love הם רוצים אהבה We all really need love הם היו נותנים הכול,את כול האהבה שהיא צריכה בשביל להיות "איתה" would give anything to be with you I will give you all the love you need בשיר Thats When Ill Stop Loving You הם יפסיקו לאהוב אותה שהחורף יבוא בקיץ ושלא יהיה יותר "לעולם לא" When winter comes in summer When there's no more forever ג'סטין מבטיח לאהובתו שהיא אף פעם לא תבכה שהוא יהיה שם ושהיא אף פעם לא תהיה בלי אהבה ושהוא תמיד יהיה שם בשבילה You'll never cry long as I am there And I will always be there You will never be without love בשיר For The Girl Who Has EveryThing היא חולמת על אהבה והנערה חייבית להקשיב ללבה שלה you gotta listen to your heart ואי זה היה קשה לקח לי שעות!!! חחח אבל אחלה של שאלון כול הכבוד!

QAF Fan Block

New member
עכשיו הגעתי ולא הסתכלתי על התשובות!

בשיר "I Drive Myself Crazy" מה עושים אן סינק(פזמון) ? שוכבים ערים מה עשו אן סינק בכך שנתנו לבחורה שלהם ללכת(פזמון)? משתגעים בזמן שהם חושבים עליה? בשיר "GirlFriend" איך ג'סטין מנסה לשכנע את הבחורה שאותה הוא רוצה שהבחור שהיא אוהבת לא בשבילה(בית1)? הוא לא יודע למה איכפת לה, הוא אפילו לא שם לב שהיא נמצאת שם, והוא לא אוהב את העיניים שלה ואת החיוך שלה מה יש לג'סטין(פזמון1)? הוא יתייחס אליה טוב, הוא יהיה הכוכב שלה שיראה לה איפה היא נמצאת (יענה כוכב הצפון) בשיר "EveryThing I Own" מה היו נותנים אן סינק כדי להחזיר את האקסית שלהם לחיקם(פזמון)? כל מה שיש להם,שייך להם-חיים,לב ובית. ג'סטין אומר שהבחורה לימדה אותו משהו.מה(בית 2)? איך לאהוב. בשיר "It Makes Me Ill" עם מי הסתובב ג'סטין(בית 1)? עם החברה. (felowes) למה ג'סטין שמח שראה את הבוי פרינד החדש של אקסתו? הוא שמח שהוא פגש אותו-עכשיו הוא יודע שאין ממש תחרות, הוא לא האחד בשבילה, הוא לא הטיפוס שהיא אוהבת, הסגנון שלו לא משהו, בגדים מכוערים בשיר ""I Need Love" מה רוצים JC וחבריו(בית 1)? רוצה לספר לה איך הוא מרגיש, אהבה אמיתית. מה היו נותנים אן סינק כדי להיות "איתה"? הכל בשיר " Thats When Ill Stop Loving You" מתי יפסיקו אן סינק לאהוב "אותה"(פזמון)? שהחורף יבוא בקיץ, שאין יותר כלום, שהשקרים יהפכו לאמת. מה מבטיח ג'סטין לאהובתו(בית 1)? הוא אף פעם לא יעזוב אותה, היא אף פעם לא תבכה שהוא בסביבה והוא תמיד יהיה שם, היא אף פעם לא תהיה בלי אהבה. בשיר "This I Promise You" עד מתי ג'סטין מבטיח לה זאת(פזמון)? עד היום שחייו יגמרו-עד שהוא ימות. מה JC נותן לנערתו? את המילה שלו, את הלב שלו. בשיר" Here We Go" למה אן סינק שם(בית 1)? לשמור על המסיבה... למה הזמן עכשיו(בית 1)? עד שההפסקה תגיע בשיר " Bye Bye Bye" JC מצפה שהבחורה תתחיל...(בית 1) ? לריב איתו זה אולי יישמע מטורף, אבל זאת ה..(פזמון)? אמת (זה לא שקר) בשיר "For The Girl Who Has EveryThing" על מה חולמת אהובתו של ג'יי.סי(פזמון 1)? על האהבה שלו. למה חייבת הנערה להקשיב(בית 3)? הוא יעזור לה למצוא מה שחסר לה

QAF Fan Block

New member
את רוצה שאני אכתוב את התשובות עוד

פעם עם הציטוט המדוייק? כי כתבתי בעברית אחרי שתרגמתי.....

jt fan

New member
שירה כל הכבוד!! רק 2 לא נכונות!כנסי

הכוונה שלי בשאלה האחרונה היא "למה" לא"למה" כמו"מדוע.." הבנת

QAF Fan Block

New member
אוקיי..נראה לי שהבנתי

בשיר "I Drive Myself Crazy" מה עושים אן סינק(פזמון) ? שוכבים ערים ומשתגעים בזמן שהם חושבים עליה מה עשו אן סינק בכך שנתנו לבחורה שלהם ללכת(פזמון)? הם עשו טעות למה חייבת הנערה להקשיב(בית 3)? , you gotta listen to your heart And not your mind ללב שלה ולא למח

QAF Fan Block

New member
זה היה מבלבל כ פעמיים אומרים בבית

הזה listen...........:) If you just let me try (My baby listen) I'll help you find (What you've been missing) Oh yeah, you gotta listen to your heart And not your mind Oh baby yeah

אוףף איזה באסה!! פיספסתי ת'משחק

אני רואה שהיה לך כיף.. כל הכבוד מיכלו'ש! ודרך אגב.. מי המלכה?

jt fan

New member
חברה יש לנו מנצחת..../images/Emo14.gif../images/Emo13.gif

שירה
כל
הכבוד
לך
מותק
אתה-
של אן סינק ה-
כל התשובות נכונות
יא שווה! יא סופר

jt fan

New member
ושכחתי לציין את הסגנית..../images/Emo23.gif

לינוי
בלונד|היא אמנם לא ענתה פה אבל היא דברה איתי במסנג'ר וענתה על הכל נכוןן
תנו כפיים למלכה ולנסיכה שלנו

MrJTsGirl

New member
קלי קלות...

1. הם בחדר המרופד של המשוגעים שרים. 2. הם עשו טעות: made a mistake when i let you go baby i drive myself crazy... 3. שהוא לא יודע על הקיום שלה משו כזה, לא אוהב את העיניים שלה ולא את החיוך שלה... 4. יש לג'סטין... אממ חחח את באמת רוצה שאני יענה? סתם... יש לו רעיון ive got an idea 5. את כל מה שיש להם, את החיים הלב והבית. 6. לימדה אותו לאהוב 7. עם החברה-פלאס 8.כי אז הוא ידע שהתחרות תהיה קלה 9.להגיד איך הם מרגישים פאאאאאאאק נכנסת שבת אני אמשיך בע"ה במוצ"ש! שבת שלום

למעלה