הפינה של-מה היה קורה אם....

../images/Emo70.gifהפינה של-מה היה קורה אם....../images/Emo35.gif

פינת הסיטואציות החמדמדה של הפורום למרות שאין עוד פינת הסיטואציות אז מה החוכמה XD אז אוקי למי שלא מכירה אני נותנת לכן הסיטואציה ואת צריכות לכתוב בשרשור למטה מה לדעתכן היה קורה או מה אתן הייתן עושות (תלוי בהקשר) תעשו גם או על מה שאהבתן ומי שיהיה לה הכי הרבה מה שהיא כבה יופיע פעם הבאה ליד הסיטואציה הפינה תיהיה פעם בשבוע אז מקווה שתאהבו אותה קודם כל הסיטואציה של שבוע שעבר הייתה מה היה קורה אם סטפן היה מגלה שאלנה בהריון....? וההמשך הזוכה שייך ל- vitachka והוא: "...סטפן בטח היה מאשים בזה את דיימון‬ ודיימון היה זורם עם זה והיה אומר שהוא הקפיא את הזרע שלו לפני 160 שנה" שאר ההמשכים גם היו מצחיקים אז אולי בפעם הבאה ויש לציין שיכולות להיות כמה זוכות והסיטואציה של הפינה היום היא מה היה קורה אם הייתן באמצע טיול שלא היה בו מקלחת (לדוגמא אם יש פה צופיניקיות יםLים) ואמצע היער אתן רואות את איאן ופול? (אני יודעת יצא לי עלוב בל כל מה שחשבתי עליו הוא עם ספויילר אז יש הסיטואצית ספויילר למטה) תהנו בהצלחה D: . . . . . הסיטואצית
מה בוני הייתה חושבת אם היא הייתה משתנה לערפדה.......? תהנו ובהצלחה D: מותר לעשות את שי והסיטואציות אבל לא לשכוח לסמן
מחכה לתגובות D:

פנדורה5

New member
אוקיי הנה

הייתי מבקשת מאחד מהם להפוך אותי ואז הייתי עושה איתם תחרות ריצה. חחח XD.

MY LAMPARD

New member
זה לא ברור???

הייתי רצה ומתחילה עם איאן {סורי פול XD} ..מדברת איתו במבטא האמריקאי שלי שאני שומרת רק למקרים מיוחדים...עם כל הכבוד...אני לא אתן לחוסר מקלחת להפריד ביני לבין לאב אוף מיי לייף!!

../images/Emo127.gifחחחחחחחחחחחח,.......

אם את בעונה השניה או בסוף הפרקים האחרונים של העונה הרשונה נסי את הספויילר גם

vitachka

New member
יאי לי! ../images/Emo9.gif

אני אישית הייתי שואלת אותם אם הם עושים פיפי... מה? זה באמת מעניין אותי... ואם כבר אז הייתי מבקשת מהם להביא מכות לאדוארד. מה, לו מותר להתרבות ולהם לא? ועל הדרך הייתי מבקשת את המספר של מייסון
ובסיטואציית הספויילר- בוני הייתה הופכת לכל כך משעממת (הרי התכונות הטבעיות שלה מוגברות) שהיא הייתה פשוט מתה מהשיעמום של עצמה.

למעלה