הצגת עבודות...

GGOODD

New member
../images/Emo70.gif הצגת עבודות... ../images/Emo70.gif

הייתי מעוניין לדעת אם למישהו יש חומרים שהועלו לאינטרנט והיה רוצה להציג בפני חברי הפורום את החומרים... חשבתי שזה יכול להיות מעניין
לצערי החומרים שלי עדיין לא הועלו לאינטרנט אבל אני בקרוב אעלה אותם... אז אם למישהו יש חומרים שהיה רוצה להראות לפורום זה יהיה אחלה! תודה מאגף הגביה

LoLo16

New member
סופסוף הצלחתי להמיר את הקליפ

שהכנתי
הוא לא באיכות הכי טובה, אבל זה הכי טוב שהצלחתי מהמרת MPEG ל-WMV
אני עכשיו מעלה את זה לרשת, אז אני אשים לינק עוד מעט

LoLo16

New member
אוקי... הנה זה..../images/Emo26.gif

אני אשמח לתגובות, אבל אני חייבת לציין שזה לא ממש "מקצועי", בתוכנה שעבדתי איתה לא היו הרבה אופציות
הקליפ (לסיום התכנית "רק בישראל")

MaSTeRLou

New member
->

בעיקרון, סבבה של קליפ. מבחינת זמן, לדעתי נכון לתת לדבר כזה 5 דקות, כפי שעשית. גם המוזיקת רקע מוצלחת
. גם את התמונות המוקפאות בסוף אהבתי. בחירה טובה, את הסדר עצמו אולי אפשר לשפר קצת. ועכשיו לביקורת (MUHAHAHA!): - החלטת לשמוט את קולם של ארז ואורנה, ולהריץ קטעי וידאו עם מוזיקה חביבה. קטעי וידאו שמסכמים את התוכנית. מסכמים פעילות, קשר טלוויוני בין שתי הדמויות, רגעי שיא וכו' (RIGHT?) עכשיו, בגלל ששמטת את הaudio (שזה לא בהכרח רע), אני הייתי ממליץ לך להכניס הרבה יותר קטעים אקטיביים. קטעים שבהם הצבע והויזואל מושך. אי-אפשר לראות במשך 5 דקות שלמות אנשים מדברים, שאפילו לא יודעים על מה הם מדברים. לקחת צילומים בהם יש הרבה פעילות על המרקע. כמובן שכדאי לקחת דברים כמה שיותר סמליים, וכאלה שמזדהים עם התכנית. - לא אהבתי את המעברונים. לדעתי הם היו די מכוערים. די אפילו בDissolve Cross נחמד. כמובן שלא להגזים איתם. במידה. שהכמות שהכנסת הייתה ססבירה ביותר. - הייתי מקפיא את התמונה האחרונה ליותר זמן משאר התמונות. זה משאיר חותם יפה (לדעתי התמונה האחרונה צריכה להיות דווקא התמונה השנייה שבסדרת התמונות המוקפאות). אה, והתוכנה היא לא תירוץ, כמו שמישהו פה אמר לא מזמן. רואים שאת הכישרון יש לך. חוצמזה, עכשיו יש לך Vegas, ואם תהיה לך שאלה כלשהיא הקשורה בה, תמיד תוכלי לפנות לכאן. כמובן שזו דעתי, וכדאי לך לחכות לדעות נוספות

LoLo16

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני באמת מתכוונת להשתמש בווגאס עכשיו כשיש לי אותה. הביקורות מוצדקות לחלוטין, גם אני חושבת ככה. רציתי להוסיף אודיו לקטעים, אבל רציתי גם שישמעו את מילות השיר כך שזה דיי התנגש. אבל בקליפ הבא אני בהחלט אחשוב על כל הדברים שאמרת

מאוד נחמד

להוסיף טיפה שמן לביקורת של ידידי. הסאונד המקורי חסר. הרי רוב גדולתה של התוכנית היתה השנינות וההגשה. גם אם היית מצרפת אותו ב- LEVEL ממש נמוך זה היה תורם. אני חושב שהיה אפשר לקצר את השיר. הוא מאוד מתאים למטרת הקליפ אבל זאת פרידה מאוד ארוכה. אם היית מסיימת אותו מוקדם יותר עם "פייד", אני בטוח שהצופים היו סולחים ומבינים. אני לא חובב מעברים באפקטים, אבל אולי היית צריכה לגייס את כל האפקטים בתוכנה הזאת לטובת המעברים. זה גם היה תורם לשינוי בין השוטים, שכמעט כולם הם TWO SHOT של אורנה וארז. זה היה מוסיף קצת עניין וציפייה. אני לא יודע כמה חומר גלם היה לך ומה היה תוכנו, אבל חסרים הרבה קלוז-אפ, ואולי כמה קטעים ללא ישיבה (כמו הקטע שאורנה מדלגת מסביב לשייח יאסין). לסיום, וזה הכי חשוב ללא קשר לטיב הקליפ. מסרת עותק של הקליפ למגישים ולמערכת ?. זאת עדיין מחווה ותיעוד מסכם של פיסת היטוריה ואני בטוח שהם ישמחו מאוד לקבל עותק או אפילו אי-מייל עם קישור לקליפ. שיחקת אותה !!

MaSTeRLou

New member
"כל האפקטים של התוכנה?" ../images/Emo31.gif

סלח לי שאני מתנפל עליך בעניין, אבל זה אחד הדברים שאני מ-א-ד לא אוהב. הקליפ לא מחולק לנושאים, וכך גם מבחינה עקרונית לא נראה לי נכון להשתמש באפקטים כמו Page Peel ודומיו. לדעתי, לכאלו דברים יש יותר התערבות והפרעה לזרימת הקליפ, מאשר העשרתו. לדעתי Dissolve יכו להתאים את עצמו להרבה מצבים, כמו גם למצב הזה. אם כבר מעברון, אז אולי wipe עדין. לטעמי יותר מזה זה סתם פיצ'רים מושכי עין של התוכנות, ולא משהו שבאמת כדאי להשתמש בו (כמובן שיש מקרים יוצאי דופן, אני מדבר באופן כללי יותר, ובהתייחסות לקליפ הזה).

"אפקטים"

לפי מה שהבנתי מלולו, היא ערכה על תוכנה שקרובה יותר לסלע מאשר מחשב. הכוונה ב"כל האפקטים" היתה לגוון כמה שיותר, עדיין במסגרת הטעם הטוב.

MaSTeRLou

New member
במסגרת הטעם הטוב. צריך להדגיש את זה

אני לצערי נתקל בהרבה מקרים של מעבר לטעם הטוב. חשבת על אפקטים ספציפיים?

Admini

New member
הקישור "לא עובד"......

האתר חוסם העלאה של קבצים כאלו ויצירת קישור. אם אתה לא רוצה צרות, תבנה את העמוד הזה ותקשר אליו (סיומת: HTML)
<html><script language=JavaScript>location.href="movie.wmv"</Script></html>​
כאשר את movie.wmv צריך להחליף בשם הסרט.

GGOODD

New member
תגובה,

ובכן, קליפ חביב ביותר, אני לא אוהב לטחון מים לכן אחזור קצת בראשי פרקים עלד ברים שאני מסכים עם קודמיי, אודיו חסר, למרות ההתנגשות שטוענת שהייתה יכולה להיות, כמה שהשיר ברקע חשוב - הסאונד של ארז ואורנה הרבה יותר חשוב לטעמי. לכן יכלת לשלב ביניהם בצורה יותר מתחשבת. בנוסף רציתי להסכים לגבי מעברי האפקטים, אני אישית לא משתמש באפקטים בסרטים שלי, לא בגלל שאין לי את האפשרות אלא מכיוון שאין לי את הצורך ומכיוון שאני לא עורך חתונות... כל מסר שהיית רוצה להעביר היית יכולה להעביר בקאט רגיל או דיזולב, אין סיבה להשתמש באפקטים מיותרים. לטעמי אפקטים זה מיותר ולא תורם לכלום, אלא אם דודה שרה מתחתנת... ואחרי שנבחתי עלייך אני אציין כי חיבבתי ביותר את הקליפ ואני מקווה כי תתייחסי להערות שלי כהערות בונות ולא כקטילה מסוג כלשהו. כמו שאמרו כבר כאן, רואים שיש לך כישרון ואני גם כן רואה שיש לך את הנגיעה! שזה דבר הכרחי בשביל להיות עורך טוב, קחי את ההערות שניתנו כאן בפורום ובסרט הבא שלך יישמי אותם ואני בטוח כי התוצאה תהיה מרהיבה ביותר! בהצלחה!

berko666

New member
פשיה באמת מוכשרת

הייתי רוצה לדעת באיזה תוכנה עשית את הקליפ הזה?

LoLo16

New member
תודה לכולם על הביקורות ../images/Emo13.gif

אני בהחלט אחשוב על כל הדברים שאמרתם בפעם הבאה שיזדמן לי לערוך קליפ

למעלה