הצעה למפגש

../images/Emo70.gif הצעה למפגש ../images/Emo70.gif

אז ככה, זוכרים את ההצעה של גל [שוקו פריך] לפני בערך שנה ? אני מדברת על הצעת-החולצות. שאתם בוחרים ציטוט/אימרה, משהו שכל הפורום יסכם עליו, ונעשה חולצה משותפת לכל הפורום עם מה שבחרתם שיהיה כתוב עליה. כנראה שאפשר לסדר פה ספונסרים ולהוציא חולצה שתעלה הרבה פחות כסף ממה שבאמת היא עולה, כי הספונסר מממן חצי. זה אומר שכל אחד ישים בסביבות ה15-20 שקל, אני מניחה.. כלום עוד לא סגור, צריך לברר את הפרטים. אני, ועוד כמה אנשים מפה [קימבונים של הצופים וכד'], נוכל לארגן משהו זול ומגניב. השאלה - אם אתם עדיין מעוניינים (...?).
- כן
- לא הבמה שלכם
.

benrubin

New member
אני מכיר את העיניין....

מצד אחד זה בעיתי קצת, כי ספונסר שיממן את זה, זה לא יצא הכי יפה , כי להסתובב עם חולצה שצד אחד רשום עליה את השורה שנבחרה/ציור ובצד השני את השם של החברה שמימנה חצי מהעלויות של החולצה, וזה בטוח לא יהיה איזה סמל קטן כזה של קרביץ או משהו כזה, זה בכוונה יהיה גדול כי כמו שאת רוצה שיצא חולצה יפה ככה גם החברה רוצה יותר פירסום של עצמה. קחי לדוגמא את החולצות שיא' של מקיף אריאל עשו רק לפני איזה שבועיים, לפי דעתי זה לא יצא ממש יפה בגלל הפירסומת של המסעדה שיש מאחורה........ בצבא הייתי יוצר קשר עם חברות בשביל לעשות חולצות לפלוגה שלי..... ועשינו איזה כמויות של 150 חולצות במחיר ממש מצחיק. משהו כמו 15 שקל לחולצה גם הדפס מקדימה וגם מאחורה, אבל זה לחיילים . תני לי לבדוק את העיניין הזה אם יעשו איזה טובה גם למי שהוא לא חייל, אני ינסה להוציא את זה ב-20 לא מבטיח אני יבדוק מחר......... דרך אגב השם של החברה הוא "סאנספורט" לילה טוב.........

Dark Tear

New member
אממ..

האמת היא,שאני לא חושב כל כך שאיזה סמל כלשהו,או מותג של חברה,שיושב מאחורי החולצה,הורס את החולצה. זה משהו שהוא מאחורה ולא כל כך שמים אליו באמת עין,אלא על הפרונט של החולצה. עוד דבר,שגם העניין של הספונסר הפך ללהיט,אני מתכוון שככל שאתה משיג ספונסר עם סמל יותר מגניב,כך גם החולצה נהיית יותר שווה. לכן,אני לא חושב שזה כל כך הורס אבל שיהיה..

שחוררר

New member
לגמרי ../images/Emo45.gif

פורום אביב עשה גם חולצה ממש יפה. מקדימה רשום "זה באמת מה שאנחנו" ואז יש תמונה של שני שלדים מתנקים ומתחתייה "חלולים". אני ממש אהבתי, כל הכבוד על הרעיון.

למעלה