חברים!! עזרה! כולם!!!

GK_FF

New member
../images/Emo70.gifחברים!! עזרה! כולם!!!../images/Emo124.gif

חחחח,
גם ככה בטח הייתם ניכנסים להודעה עד שיש הודעה חדשה פה ~_~ חחח, לא משנה, ראיתי עכשיו את שניי הפרקים האחרונים של דריה והיה נחמד לאללה, אני חושב לעשות על הסידרה קליפ, שאני לוקח שיר ועורך קטעים ~_~ יש לכם המלצות?? אני לא יודע מה ליבחור, אני צריך שיר כמה שיותר קצר, ואל תביאו לי משהו פופי מידיי (כמובן שלא) וגם לא משהו קופצני מידיי...

eorion

New member
im a lil pea

של רד הוא צ´ילי פפרז... לא קופצני, לא פופי הדבר המתאים. מהדיסק וואן הוט מינט.

eorion

New member
אולי יש את השיר בקאזה...

זה שיר שרק הבס מנגן, ושר וקולו ככקול פעמונים... בקיצור תנסה אולי זה מה שאתה מחפש....

GK_FF

New member
אני חושב על....

Nine Days Absolutely - Story Of A Girl, הרעיון בא מהכתוביות של הפרק האחרון
(איזה עצוב זה שהסידרה ניגמרת
ראיתי עכשיו חצי מהסרט השני, מחר אני אראה חצי שני, מקווה שיהיה משהו קצת רציני יותר עם דריה וטום עד הסוף
)

PumpkinPie

New member
=(

בפעם הראשונה שראיתי את is it college yet כמעט הזלתי דמעה בסוף... מרגש תבדוק אם יש לך בסוף החלק השני קטע שכאילו מנחה אחת מאם טי וי אמריקה נראה לי מדבר עם זאתי שמדבבת את דריה והם מראים קטעים בנחרים

GK_FF

New member
אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!

ראיתי עכשיו את הסוף!!!!!!!!!!!!! *פורץ בבכי אין סופי*
אווף איך יכלו לעשות את זה למעריצים?!!?!
למרות שמגיע ליוצאים תואר כבוד על הצעד ה-דיי נועז הייתי אומר
לפחות אם בכתוביות הסוף היו מראים אותם מחובקים כשהם גדולים...... היו יכולים לעשות לפחות את זה בישבילי!!!!!!!!!!!!!!1

GK_FF

New member
יוצאים = יוצרים

חחח, יצא לי מישפט שנישמע כמו להומואים

bleeding rose

New member
לא ראיתי את...

איז איט קולג´ יט (אין לי כוח לאנגלית) באיזה עונה זה? יקרינו את זה בערוץ 3? כי אין לי כוח לחכות שישימו את זה באמטיוי זה בטח יהיה בעוד מלא זמן מיאו מיאו מיצי מיאו... עוד תמונות של דריה! קווין החננה!!!

GK_FF

New member
המממ

אני לא רואה דריה בערוץ שלוש, אבל עד כמה שאני יודע הם בעונה הרביעית, יש חמש עונות, איז איט פוול זה אחריי העונה הרביעית, איז איט קוולג´ זה אחריי העונה החמישית, לא יודע אם ערוץ שלוש הקרין את הסרטים איי פעם ~_~

למעלה