חולצות

../images/Emo70.gif חולצות ../images/Emo70.gif

לא הרבה אנשים שילמו (סביבות ה15 איש) ולכן אנחנו עדיין לא יודעים אם שווה בכלל להוציא את החולצה. הרבה סימנו "כן" ולא שילמו עדיין, או בכלל לא באו למפגש.. אז יש 2 אפשרויות- או שכל מי שרוצה ולא שילם, ישלם במפגש פסח וניתן את החולצות רק במפגש שאחריו, או שכל מי שלא שילם, ישלח לי בדואר/ייפגש איתי עד המפגש בדרך כלשהי, וייתן לי את הכסף, ונוכל להוציא את החולצות כבר עד מפגש פסח הקרב ובא
. תצביעו בשרשור הזוה מה אתם מעדיפים- עדיפות ראשונה או שנייה. שנדע איפה אנחנו עומדים... תזכורת
עלות החולצה - 20 ש"ח. המשך שבוע מצוין

moshe butt

New member
אפשרות שניה.

מממ... אני אביא לך את הכסף בעבודה או בהזדמנות שאני אראה אותך לפני המפגש

hadas2401

New member
מוזר לי קצת

כי השניה הצטרפתי.. אבל ממ באלי גם חולצה, ולפי דעתי לא כדאי לשלוח כסף בדואר, וגם לטרטר אותך להפגש עם כולם זה בעיה... אז ממ אפשרות ראשונה.

HiLLaBahaR

New member
אפשרות שנייה...

אבל אם אני ישלח את הכסף בדואר... אני יצטרך שתשלחי לי את החולצה בדואר... כי לא בטוח שאני יוכל להגיע למפגש...

Z A M i

New member
אפשרות ראשונה!

אנשים,תחשבו גם על אלו שמארגנים את החולצות!
אין זמן..

אני אביא לך במפגש\הופעה הבא\ה...

חבל שלא הזכרת לי בהופעה בהאנגר הייתי מביא לך... בקטנה בקיצור אני אביא לך או בהופעה בברלה או במפגש(בתקווה שהוא לא יהיה בימים שלפני ההופעה אלה אחריה...)

../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif../images/Emo70.gifטוב,שמעו../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

קצת לא הגיוני שכולם ייתנו לי את הכסף לפני המפגש , ואני חושבת שהרבה אנשים שרוצים סתם יפספסו את זה, וחבל. אז ההזדמנות הבאה לשלם היא במפגש פסח/הופעה בברלה. זה נעוץ ליומיים הקרובים כדי שיהיה יותר ברור לעין.

Last Confession

New member
../images/Emo207.gif מממ זה משה.. moshe butt

כנסו לבלוג TV חפשו את החדר שלי ושל הדס... קוראים לו: "סטרייטית והומו"
אלעעעע בואו...
אגב, פסח שמח!

למעלה