?|
חידה

Wrath Within

New member
?| ../images/Emo70.gif חידה ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo11.gif

אז מי שלא יודע...ככה זה הולך בתוך התמונה או התמונות המוצגות כאן
מסתתרת שורה משיר -כלשהו- של הימ נחשו נא! :) נ.ב. אני לא אהיה פה עד מוצ"ש, אז אנא שמרו על הפורום יפה וחי
ואל תשכחו לפתוח את הסיכום השבועי! סופשבוע מדהים לכולנו

Tender Thunder

New member
ירייה מהמותן... לאב אנד דת' אמברס?

חשבתי על כל מיני דרכים להמחיש אותו במשחק הזה כך שאני אוטמטית מתחילה לנחש ממנו XD

Wrath Within

New member
נואופ../images/Emo10.gif ../images/Emo11.gif

נו יאללה אנשים עוד השתתפוווווווות!

5ifi

New member
נמנמ...

in world so hollow it's breaking my heart ? לוידעת...

Wrath Within

New member
רמז בפנים../images/Emo11.gif

התמונה הראשונה מייצגת שורה 1 מהשיר התמונה השנייה מייצגת עוד שורה מהשיר והתמונה הזו=> מייצגת עוד שורה מהשיר יאללה לחשוב.

5ifi

New member
אני מתעקשת!

זה in joy and sorrow!!!!! מה זה עוד יכול להיות?!

5ifi

New member
ט'נקתי הארדר.

וזה ניסיון 2# Love me like you loved the sun Scorching the blood in my vampire heart . כי זה התאים לי לשתי התמונות הראשונות אבל אין לי מושג איך זה קשור לשלישית...

Wrath Within

New member
חח סורי, גם זה לא...../images/Emo11.gif

תחשבי מה האיש עושה בתמונה הראשונה ומה קורה ללב בתמונה השנייה!

5ifi

New member
אני אשתגע עד אז!!!!

ואני גם לא אהיה פה עד יום רביעי!!! תגלי לי...

Tender Thunder

New member
אני יודעת!!

it's all tears והנימוקים שלי הם: קובץ ראשון: ALL + TEARS במובן של נקרע ~> דמעות קובץ שני: So my love your laughter is finally turning into tears הצחוק שלך הופך לדמעות באמת שחשבתי על זה כשראיתי שהלב TEARS עוד לפני שניחשתי לראשונה XD

5ifi

New member
../images/Emo46.gif

ואני שוברת את הראש שעתיים!!! אליס, אני אוסרת עלייך כפל-משמעות!!! ואני האמא של הפינה הזאת!

Wrath Within

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

כל הכבוד!
זו אכן התשובה. (לא בדיוק, לא השתמשתי בכפל משמעות tear דמעה + לקרוע) אלא ככה: 1.התמונה הראשונה - open your arms 2.התמונה השנייה - will you let me tear your heart apart? 3.תמונה שלישית - your laughter is finally turning into tears :)

Tender Thunder

New member
יאי, קרוב מספיק ../images/Emo98.gif

אני זוכה בכרטיס טיסה לפינלנד + להופעה של HIM ומעבר למאחורי הקלעים?

למעלה