חסידי החופש שימו לב

Aeroguy

New member
../images/Emo70.gifחסידי החופש שימו לב../images/Emo70.gif

כל מי שמקפיד לקנות ביצים חופשיות ומקפיד להחרים תוצרת התנחלויות: מאמר שפורסם היום ב"הארץ" מראה שחלק מאותם ביצי חופש מקורן בהתנחלויות- מה שלא מצויין על האריזה- מקומות שבהן חופש הוא ערך חשוב כשמדובר בתרנגולות, אבל זניח כשמדובר בבני אדם.

Alexco

New member
אז?

תן לי נימוקים לוגיים מדוע להחרים תוצרת התנחלויות?

Mיקי_

New member
כמעט חטפתי התקף לב

אבל הכל בסדר, הכל רגוע, והכל נחמד... הרשימה של גוש שלום ממשיכה להיות מהימנה גם במקרים האלו, ואני לא נתתי משקלי לאף גוף שלא צריך לקבל אותם. גיאצ'וק אני אוהבת אותך המון ותודה על המחשבה וההתחשבות...

אוי ואבוי לנו.

מזכיר לי את הימים שהיו קוראים להחרים יחסי מסחר\כל יחסים אחרים עם היהודים. אני סומך עליכם שתבינו לבד על איזו תקופה אני מדבר. ויותר עצוב, שהפעם יהודים עושים את זה ליהודים. במה ההחרמה המטופשת הזו עוזרת לכם? אתם לא בשלטון אז אתם מוצאים דרכים מסריחות אחרות לפגוע ביהודים שלא חושבים כמוכם?

zacki

New member
לגיטימי ביותר לדעתי...

מי שרואה את ההתנחלויות כניסיון לסיכול השלום, כלומר, גורם לפגיעה ישירה באזרחי המדינה - לגיטימי ביותר מצידו לסרב לסבסד אותן.

yair abitan

New member
גורם לפגיעה ישירה ?????

מה שגורם לפגיעה ישירה ביהודים בשני צידי הקו הירוק אלו הסכמי אוסלו המטופשים אשר מנהיגי השמאל הסהרורי (רבין ז"ל , ביילין פרס וכו') הם אלה שחתמו עליהם ואיפשרו מתן 40,00 נשקים (קלאצ'ים) ל"משטרה" הפלשתינאית, מעבר בלתי מבוקר של אחמ"ים , שטחי A - מקומות אשר אליהן יוכלו המחבלים לנוס לאחר פיגועי הירי והנחת המטענים . עכשיו מי באמת הגורם הישיר לפגיעה ביהודים ????????????

Layeb18

New member
לידיעתך

ביבי הוא זה שיישם את רוב הסכמי אוסלו, אז לך תתלונן אליו, כי אפילו שהיו הסכמים, אם הוא באמת היה רוצה, הוא היה יכול להקפיא אותם או לבטל אותם, בימינו לראש-ממשלה יש כוח כזה.

yair abitan

New member
אני לא חסיד של ביבי...

וזה שהוא יישם בפועל את "הסכם חברון" ועוד שטויות מהסכמי אוסלו זו טעות שאנו משלמים עליה עד היום אבל האחריות הגדולה נופלת על חברי השמאל הנאיביים אשר לא שמעו לראש אמ"ן ובכירים במוסד שאמרו שערפאת טרוריסט כמו שאר "חבר מריעיו" ברשות.

Neta558

New member
אבל האם אין הבדל..

בין סיבסוד התנחלויות לסיבסוד מתנחלים? חרם על מוצרי ההתנחלויות הוא פגיעה באנשים שעובדים באותם מפעלים. במקרים מסוימים מדובר באיזורי תעשיה שנמצאים מעבר לקו הירוק ועובדים בהם הן תושבי התנחלויות והן תושבי ישובים סמוכים. אני מתקשה להבין מהי המטרה בהחרמת מוצרי התנחלויות. האם זהו ניסיון להרע את מצבם הכלכלי של התושבים על מנת שיצטרכו לעזוב? האם זהו ניסיון להפעיל לחץ על החברות להעביר את המפעלים? האם זו רק קריאת מחאה כנגד קיום ההתנחלויות? בקיצור, כיצד משרת חרם זה את המאבק לפינוי ההתנחלויות?

yair abitan

New member
יש כאן אבסורד קטן ....

אני מתנחל להזכירכם\ן.... יש איזור תעשיה ליד הבית שלי ( פארק תעשיות שח"ק ) ובו עובדים יוצאי מדינות חבר העמים וערבים תושבי ישראל והשטחים (לדעתי אין ממש הבדל בניהם) אתם עושים גם עליהם חרם....

zacki

New member
לדעתי,

עצם זה שאנחנו קונים מוצרים שמיוצרים בשטחים, אנחנו מצהירים שזה לגיטימי שיהיו שם יהודים ויעבדו שם. זהו העניין, בקיצור. וההתנגדות לתעסוקה שם, תהווה גם התנגדות לקיום ההתנחלויות עצמן.

Aeroguy

New member
כשראיתי את זה חשבתי ישר עלייך

שקל להתנחלויות=שקל להתנחלויות... (לא יכולתי לחשוב על משהו יותר גרוע להמחזה בצד השני של המשוואה...)

Mיקי_

New member
עלייך = אני

ארוגיא ואנוכי חברים קרובים (אך רחוקים)... הוא היה העד שלי בוועדת המצפון, ומהשבוע חבר חדש בפורומינו הקט... אם היית מביט בשירשור טוב היית יכול לקשר את מה שאני כתבתי לו בסוף ההודעה שלי, למה שכתב כתגובה אלי. יום נהדר

Alexco

New member
שימו לב

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=301&msgid=25750245

למעלה