חשוב
חשוב
חשוב

inbardaf

New member
../images/Emo70.gif חשוב../images/Emo70.gif חשוב../images/Emo70.gif חשוב../images/Emo70.gif

חבר'ה, יש דיון עלינו בפורום 'מלחמת המינים'. אין הזדמנות יותר טובה מזה ל'הראות'. חשוב מאוד שתהיו שם ותגיבו. תספרו את הצד שלכם. הדיון שם ירד לפסים ממש נמוכים ואני מודה שאני עם העצבים שלי, כנראה לא יצליח להרים אותו. אז אתם נקראים לדגל, כי אח"כ עוד יגידו שכל האמיניים הם שחצנים כמוני
מצטערת, טמטום עושה לי פריחה...

Xylophone

New member
אין לי כוח עליהם

נכנסתי לשם- נגעלתי מאנשים שכותבים שהם צריכים סקס 3 פעמים ביום ויצאתי! שילכו לעזאעזל!!! מה אכפת לי מהם. יצורים שפלים

snoopytush

New member
בוא נאמר שאת הפוליטיקאית בינינו

we are peace people say peace no war סתם פשוט אין לי כוח להתווכח עם בבונים ! אבל כל הכבוד על היוזמה!

snoopytush

New member
קבלו תיקון

עיינתי קלות לא כולם בבונים אבל יש כמה עם גזע עץ במקום מוח

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

אתם חייבים לעזור לי. אני טובעת בטמטום!!!! וזה גורם לי להגיב בטמטום... אלוהים, איזה אנשים יש שם..

snoopytush

New member
אוף מרגישה שירדתי לרמה שלהם

מה שכן מצחיק לקרוא יאך אנשים מנסים לרדת אחד על השני ועוברים לדיבור של כיתה א אני התפקעתי מצחוק אבל אולי כי יש לי חוש הומור מוזר

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי שרק אני נגררת כמו פסיכית..
טוב, לא ירדת נמוך כמוני... תתנחמי.

מקמיקא

New member
באמת ירדת די נמוך ../images/Emo10.gif

No offence, אני מבין את הצורך שלך להתגונן בפניהם (וגם אני הרגשתי צורך עז לתלוש שיערות ולנער אותם), אבל אני חושב שבנקודה שבה התחלתם להתווכח על עד כמה את יפה זה עבר את הגבול
הבערות שם שלטה, אבל גם היו כמה אנשים (אני חושב מקומיים) שייצגו אותנו די טוב, אחרי שהובלת אותם בכיוון הנכון.
אם היה לי קצת יותר זמן, אולי גם אני הייתי מרים את החרב במלחמה נגד טחנות הרוח, אבל אולי עדיף שלא. איך מארק טווין אמר? "Never argue with a fool - he'll drag you down to his level and beat you with experience."

inbardaf

New member
אתה כ"כ צודק

ואני סתם מטומטמת וזה היה כ"כ מיותר ואני כ"כ מצטערת על זה, אבל זה היה כמו כדור שלג שלא הצלחתי לעצור....
פשוט מעצבן אותי כ"כ שחושבים שכל מי שפמניסטית או א-מיני, על אותו משקל, הם מכוערים.
אני יודעת, הם לא שווים את זה, אבל יש בי דחף בלתי נשלט (חחה), 'להחטיף'. ומכות (גם ווירטואליות) זה תמיד תת רמה..
בגלל הנטיה הזו שלי, רציתי כ"כ שאנשים אחרים יגיבו ולא אני. טוב, לא חשוב, נראה גם ככה שזה היה חסר טעם.. "Never argue with a fool - he'll drag you down to his level and beat you with experience" - אהבתי. אימצתי - לפעם הבאה

מקמיקא

New member
אני מבין לליבך ../images/Emo13.gif

העיקר שאני ואת יודעים שאת לא מכוערת, ובטח שלא פמיניסטית (חס וחלילה טפו טפו!)
אני לא חושב שזה היה חסר טעם, ייצוג א-מיני בשרשור ההוא היה חיוני, פשוט היה צריך לסגת קצת יותר מוקדם ולתת לדברים לחלחל

inbardaf

New member
../images/Emo51.gif לא נראה לי שהיה לאן לחלחל..

כזו רדידות, לאן זה יחדור?
חבל שלא השתתפת, היית יכול להרגיע קצת את הרוחות.

מקמיקא

New member
../images/Emo13.gif פעם הבאה

לאחרונה הייתי עסוק ולא ביקרתי בפורום, אז לא ראיתי את ההודעה עד שהיה ארוך מדי

snoopytush

New member
מה רע בלהיות פמניסטית?

יש הבדלים בין גברים ונשים ויש לכאן ולכאן אבל למה שנשים למש יעבדו בעבודה קשה לא פחות מגברים וירויחו פחות? פמניזם לשילטון!

inbardaf

New member
../images/Emo6.gif

לא אוהבת שקוראים לי פמינסטית (אם כי התחלתי להשלים עם זה..
). ואני אומרת: נשים לשלטון!
אני קיצונית אפילו יותר ממך.. חחה ואין שום סיבה שאני ירוויח פחות מהגברים סביבי - אבל זה מה שקורה בפועל (כנ"ל לגבי חברה שלי שגם היא מהנדסת אלקטרוניקה)

Berethor

New member
../images/Emo207.gifמלחמת המינים יש גם תוכנית כזאת../images/Emo18.gif

לקחו שני גברים ושלושה נשים וחיפשו אותם הפוך, ועכשיו כל אחד גם יתחזה לגבר או אישה בחברה ויראה איך זה להיות כמין השני
. ניסוי חברתי מעניין וקשה לצפיה, לא לבעלי לב חלש!. אני בטוח שinbardaf תאהב את זה
. הנה מידע ותמונה של אחד המשתתפים, וקישור לצפיה בתוכנית הראשונה למטה. "העולם של קופר נחלק לשולטים ונשלטים, וברור לו לחלוטין באיזה צד צריכים להיות הגברים. בריקוד הגבר תמיד מוביל, וכך מאמין קופר צריכים להתנהל החיים. קופר יודע שקיימות נשים אסרטיביות ומצליחות בעולם – הוא רק חושב שזה לא טבעי והוא עצמו לא מעוניין בנשים כאלו. לאורך הסדרה ילמד קופר כי השליטה שהוא רואה כאידיאל היא למעשה בלוף די גדול, ומחוויותיו כאישה יבין כי אישה שתסכים לשליטה מסוג זה אינה אישה אידיאלית אלא אדם עם בעיה – הוא ירצה בסופו של דבר למצוא אישה שתהייה שווה לו יותר ושאותה יוכל להעריך." הדף של מלחמת המינים

snoopytush

New member
הא הא

ראיתי סדרה כזאת באנגלית. ואהבתי. קשה לגבר להראות טוב בתור אישה, כי בדר"כ הוא נראה אישה מאוד מכוערת או דראגי . אני חושבת גם שיש לי קצת חולשה לתכונות נשיות בגבר.

queen helen

New member
אוי נו - פנו72

איזה איש מעצבן! מכירה אותו שנים מפורום אחר, אין כמעט הודעה שהוא לא עולה לי שם על העצבים, ואני עוד חושבת שהוא התמתן מעט לאחרונה.

inbardaf

New member
דופקת ת'ראש בקיר ../images/Emo122.gif

איך ירדתי לרמה שלו
מצטערת שבכלל הגבתי - הוא פשוט לא שווה יחס. החיה הפרימיטיבית בהתגלמותה..

למעלה