טוב אז...

פופית1

New member
../images/Emo70.gifטוב אז...

אני רוצה לספר לכם שבכביש המפרץ מיד אחרי צומת וולקן לכיוון חיפה לפני כשלושה חודשים נפער בור גדול באחד ממסלולי הנסיעה ,הכביש במקרה ליד מקום עבודתי אז ראיתי מהחלון את כל הרכבים שנפגעו כתוצאה מהבור בכביש ,התקשרתי פעם ראשונה אמרו לי שזה מטופל,יום למחרת התקשרתי בפעם השניה והבטיחו לי שזה יטופל רק ביום השלישי הם הגיעו לטפל בכביש ומה אתם חושבים שבפעם השלישית זה הלך בקלות? רק בצעקות ,איומים וכו'. מהצד זה נראה כאילו הם (עירית חיפה)סגרו איזה דיל עם הפאנצ'ר מכר שנמצא שני מטר מהאיזור זו גם שיטה להבראת המשק.....

קרנוש21

New member
כנראה עוד לא ביקרת בכבישים של ק.אתא

כל חורף כל גשם הכי קטן מרוב שהכבישים על הפנים הכל בורות ומכסים את הבור עם חול זוועההההההה אפילו שהתקשרו ועשו סקר לגבי קריית אתא התלוננתי על מצב הכבישים רוב הקריות הכבישים על הפנים אבל קריית אתא זה בלתי יאומן אני לומדת נהיגה וכל רגע בקריית אתא רצוף בורות

פופית1

New member
../images/Emo5.gifביזיון!!!

כן אני מכירה את הכבישים בקרית אתא ,נכון את צודקת זו בושה שכביש מתוחזק בצורה כזו.בכלל כבישי הקריות מתוחזקים בצורה מבישה ומביכה כל הכבישים מלאי תלאים סכנה לבטיחות הנוהגים עליהם,ואח"כ מתפלאים למה נגרמות כ"כ הרבה תאונות דרכים.

ציפי א.

New member
אני מסכימה איתכן, אבל אני חייבת ...

לציין שבקריית מוצקין לא נתקלתי בכבישים משובשים - האם מישהו נתקל לאחרונה ???? ציפי

matansolomon

New member
אני לא../images/Emo70.gif

גם ראש עריית מוצקין מאוד משקיע בסביבה, אפילו יותר מידי, אחר כל מטר יש עץ, הוא גם עשה ליד רסקו באמצע הכביש עצים, ובגושן יש את השביל לכל האורך עם אצים וםארק כזה באמצע, בקיצור הוא משקיע הרבה מאוד בפיתוח הסביבה, אני חושב שזה לפעמים לא נוח, נגיד שכל שניה אתה עובר ליד עץ באמצע המדרכה...

ציפי א.

New member
לא הבנתי עצים ופארק זה טוב או.....

שזה לא טוב..? לדעתי חסר רק דבר אחד בקריית מוצקין - אותה מכונה כמו בפריס שאוספת את הצואה של הכלבים. כי בינתיים נתקלים ב"מוקשים" על המדרכות וכל עץ משמש משתנה לכלבים.... ולא שחלילה אני נגד בעלי חיים, נהפוך הוא, אבל נגד הצואה המתגוללת על המדרכות אני בהחלט לא בעד. ציפי

למעלה