טופ טן
שבוע רביעי

X Slider

New member
../images/Emo70.gifטופ טן../images/Emo88.gif../images/Emo218.gifשבוע רביעי../images/Emo70.gif

אני אפתח בתודה למספר המצביעים הזעום שדואג ומצביע מדי שבוע!
So... טופ טן השבוע חוגג חודש, אבל עדיין לא התייצב סופית!
מקרא:
- עליה
- ירידה
- כניסה חדשה
- דריכה במקום
- העליה הגבוהה
- הנפילה הגדולה טופ טן
פורום דאנס והאוס שבוע רביעי:
1. Cascada - A Neverending Dream
2. Vinylshakerz - Daddy Cool
3. Late Night Alumni - Empty Streets (Radio Mix)
של 2 שלבים 4. B.E.D. - Lay Me Down (6AM Club Mix)
5. Infernal - From paris to berlin
של 3 שלבים 6. DHT - I Miss You
7. Velvet - Don't Stop Moving
של 6 שלבים 8. Bob Sinclar - World, Hold On (Children Of The Sky)
של 5 שלבים 9. Madonna - Sorry
של 4 שלבים 10. Henree Feat. Nikka - It's Killing Me
של 4 שלבים
הממתינים בחוץ:
11. Cascada - Can't Stop The Rain 12. Sunblock Ft Robin Beck - First Time 13. Groove Coverage - 21st Century Digital Girl 14. Sylver - Lay All Your Love On Me
נזרקו:
4Sure - Keep On Moving - שבועיים, מיקום שיא 4. Joey Negro - Make A Move On Me שלושה שבועות, מיקום שיא 8. Chicane Feat. Tom Jones - Stoned In Love לא הצליח להכנס לטופ 10. David Guetta - In Love With Myself שלושה שבועות, מיקום שיא 7. אז מה היה לנו השבוע? קסקדה
לא מסתכלת ימינה שמאלה ונכנסת היישר למקום הראשון (שוב), עם להיטם האחרון "חלום אינסופי". וניל'שייקרז מחדשים את דאדי קול וגם הם רושמים כניסה גבוהה, למקום השני. אינפרנל רושמים את העליה היחידה השבוע, 3 שלבים למקום החמישי. פינת הממתינים השבוע עמוסה בשלושה אמנים מוכרים ואהובים, קסקדה, סילבר וגרוב קאברג'. שלושת אמני הדאנס האלה יתחרו על הקולות שלכם! סאנבלוק מנסים את מזלם
. השבוע זרקתם בין היתר את ג'ואי נגרו מהטופ 10 ואם לפני שבועיים המצעד היה פרו-האוס, השבוע אני חושב שאין כל ספק מהו הסגנון השולט.
ההצבעה:
כל משתמש רשאי להצביע פעם אחת, שהצבעה נחשבת: 3 שירים מהטופ 10 + שני שירים נוספים מהממתינים שהייתם רוצים לראות בטופ 10 הבא.
השבוע היה השבוע החלש ביותר בטופ טן (
), מספר המצביעים היה מצומצם ביותר וחבל. אל תתעצלו להצביע.
.

מצביע ל .. ../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

טופ טן
(B.E.D. - Lay Me Down (6AM Club Mix (Late Night Alumni - Empty Streets (Radio Mix הממתינים בחוץ:
Sylver - Lay All Your Love On Me Sunblock Ft Robin Beck - First Time

SummerNightCity

New member
../images/Emo88.gif

Vinylshakerz - Daddy Cool Infernal - From paris to berlin Velvet - Don't Stop Moving [אם היה אפשר להצביע גם לsorry, הוא בטח יצא עכשיו. :( ] Sylver - Lay All Your Love On Me

../images/Emo27.gif

Cascada - A Neverending Dream Velvet - Don't Stop Moving Bob Sinclar - World, Hold On Groove Coverage - 21st Century Digital Girl Sylver - Lay All Your Love On Me

X Slider

New member
פששש. סילבר חזק חזק אני רואה.

LateNight Aalumni - Empty Streets (Radio Mix) Bob Sinclar - World, Hold On (Children Of The Sky) Madonna - Sorry
Sylver - Lay All Your Love On Me Cascada - Can't Stop The Rain

liramta

New member
הגיע הזמן

Cascada - A Neverending Dream DHT - I Miss You Madonna - Sorry ממתינים: Cascada - Can't Stop The Rain Sylver - Lay All Your Love On Me דווקא היום היה לי התלבטות בין סילבר לגרוב, סוףסוף שירים טובים במצעד:)

PoolooP

New member
../images/Emo125.gifושלי ../images/Emo13.gif

Velvet - Don't Stop Moving Bob Sinclar - World, Hold On (Children Of The Sky) Infernal - From paris to berlin Sylver - Lay All Your Love On Me Cascada - Can't Stop The Rain

X Slider

New member
סילבר שוברת שיאים כאן אנשים!!!

100 אחוזי הצלחה. מי דופק לה את האחוזים?

PoolooP

New member
../images/Emo125.gifששש....מגיע לה למה לעשות נאחס?! ../images/Emo8.gif

Dieכבר

New member
יאללה שלי

קשה קשה השבוע!!! DHT - I Miss You B.E.D. - Lay Me Down (6AM Club Mix) Velvet - Don't Stop Moving Sylver - Lay All Your Love On Me אחלה שיר!!! Cascada - Can't Stop The Rain

למעלה