טקס בטרבלינקה

Princess Petel

New member
../images/Emo70.gifטקס בטרבלינקה../images/Emo70.gif

היי לכולכם... קוראים לי מעין ואני יוצאת עם השכבה שלי למסע לפולין באוגוסט הקרוב. האוטובוס שלי אחראי על הטקס בטרבלינקה, שהוא גם הטקס האחרון שסוגר את המסע שלנו, וממנו אנחנו נוסעים ישר לשדה תעופה והביתה.. בכל מקרה, ביקשו ממני ומעוד בנות לארגן ריקוד לטקס. הרעיון הראשוני שלנו הוא לעשות איזשהו קטע שתוך כדי יוקראו ברקע רשימת "המילים האסורות". אני צריכה עזרה ויש לי כמה שאלות.. מקווה שתוכלו לעזור לי: 1. למישו יש פה את הרשימה של המילים ויכול לשלוח לי (מסר\לצרף לשרשור)? 2. התבקשנו להסתכל בתמונות באנטרנט כדי לראות את מקום הטקס בטרבלינקה (מתחת לאנדרטה המרכזית). אז הסתכלתי אבל לא כ"כ הבנתי את המיקום של האבנים ביחס לאנדרטה. יש מישו שהיה ויכול להסביר לי? ובנוסף, השטח שמתחת לאנדרטה הוא דשא\מרוצף? (מבחינת האם הבנות יוכלו לרקוד יחפות..)? 3. אנחנו מחפשים מנגינה כלשהי שעליה יקראו המילים ותוך כדי הבנות ירקדו.. יש רעיונות יצירתיים? תודה מראש לכל העונים..

Lp Fairy

New member
היי לך..[=

קודם כול שיהיה לך מסע מוצלח... אממ אין לי את הרשימה של המילים..מצטערת...בקשר לריקוד..לא נראה לי שזה כ"כ יתאים למקום כמו טרבלינקה.. אמממ המקום שם יש את האבנים מסביב ואז יש מין עיגול כזה ובאמצע שלו יש את האנדרטאה אז יש מקום...ולפי מה שזכור זה לא מרוצף שם אבל יש סיכויים שאני טועה... ושוב פעם...מסע מוצלח..[=

Princess Petel

New member
זה לא ריקוד הורה שמח...

גם המשלחות הקודמות של הביצפר שלנו עשו שם ריקוד.. ריקוד כמו בטקס זיכרון.. לא ריקוד מסובך מידי, משו סימלי..

הו גם אני עשיתי טקס בטרבלינקה ../images/Emo9.gif

היה מדהים, אבל לא היה אצלנו עם ריקודים וכאלה, כל אחד קרא קטע, בין לבין היו שירים שהמדרכיה שמה, ואחר כך כולנו שרנו את התקווה..

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה מעין../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

שיהיה לך מסע מוצלח, קודם כל. 1. אני לא מכירה את רשימת המילים האסורות, מה זה? 2. טרבלינקה זה איפה שיש רק אבנים, לא? 3. יש את השיר הזה שקוראים שמות ואז מישהו שר "אני האיש אשר הייתי שם", משהו בסגנון.

טרבלינקה זה איפה שיש רק אבנים?!?!?!

טרבלינקה זה קצת יותר מ"רק אבנים"..

Pukipsey007

New member
היום, מה שיש שם

ברור שזה מייצג דבר כל כך עצום שאין בי אפילו מילים לתאר אותו [לכן אני בד"כ רושמת פה הודעות מתומצתות- אנחנו מדברים על מקומות שנגמרות לי בהם המילים
] .

reutרעות

New member
יש "ריקוד"

לשיר של חוה אלברשטיין- "רקמה אנושית", זה לא ממש ריקוד זה פשוט תנועות עם הידיים, כאילו השיר בשפת הסימנים (לא בכאילו..) אבל רק אם תמצאי מישהו שמכיר את זה אז תוכלי לעשות..

brt1

New member
דעתי

את המילים לשיר את יכולה למצוא באתר שנקרא שירונט והוא בעברית. בעיקרון האבנים נמצאות סביב לאנדרטה ויש מקום דיי גדול שבו אפשר לקיים טקס כמו שכל המשלחות עושות ועשו. השטח מרוצף חלקו באבנים וחלקו בדשא (קצת קשה לי להסביר פה איך זה נראה) נשמע לי קצת מוזר לרקוד במחנה השמדה אנחנו עשינו טקס בלי ריקוד והוא היה ממש חזק ככה שלפי דעתי אפשר להוריד את הריקוד ולא מומלץ להסתובב שם יחפים. מנגינה לריקוד? אממ יש קטע של יהודה פוליקר ששכחתי את שמו זה מנגינה כזו עם קולות רקע נדמה לי שזה שייך לשיר של "התחנה טרבלינקה"

למעלה