"יורדים בגדול" - הגמר הגדול

TheCharm

New member
../images/Emo70.gif"יורדים בגדול" - הגמר הגדול../images/Emo70.gif

הספירה מתחילה. 6 שעות עד לפרק סיום העונה הראשונה של הריאלטי הממכר והמעולה "יורדים בגדול" (The Biggest Loser). מי יהיה המנצח? האם זה יהיה ריאן? האם זאת תהיה קלי? האם זה יהיה גארי? או שאולי טוויסט נוסף מחכה לנו ממש מעבר לפינה? ----------------------------------------------------------------- "יורדים בגדול" - פרק סיום העונה / yesWeekend / היום / 19:15 (כל הזכויות שמורות לgilriv על ה-------------------------------------
)

Ulong

New member
אין מצב שגרי לא לוקח

למרות שהייתי ממש רוצה שקלי או ריאן. הוא היה מניאק כזה אבל רואים שבתוכו יש לו נכונות והוא משקיע. וקלי
.. אין צורך לפרט.

TheCharm

New member
אני דווקא דיי בטוח שזה יהיה ריאן

כי מה אני אגיד... להיות מניאק לא מעלה במשקל
טוב, נו, נפתח שולחן הימורים. מי מהמר מה?

vand

New member
בטוח לא קלי...

לדעתי זה יהיה ריאן או גארי. יותר סביר שראין אם כי אי אפשר לדעת בוודאות.

koya1

New member
זה די ברור שזה יהיה גרי...

רואים הוא משקיע בזה.. ריאן בטח יהיה צמוד אליו וגם קלי.. אבל נראה לי שסופו של דבר גרי ייקח.. ריאן אחריו וקלי אחרי..

Aviad1987

New member
פיייי

לא קלטתי שריאן הוריד כל כך הרבה! פרק נחמד מאוד
תוכנית כיפית, אני מחכה לעונה שניה. מישהו כבר רואה אותה?

Aviad1987

New member
איך זה עד כה?

איזה כיף שהמירוץ, יורדים בגדול והישרדות חוזרים ממש עוד כמה שבועות.

n l m

New member
מצויין

לפי השלבים ההתחלתיים הרבה יותר טוב מהראשונה

n l m

New member
רוצים שאפרסם תמונות ושמות

של המשתתפים? בלי ספוילרים רק זה או שאתם מעדיפים לחכות?

Sole Survivor

New member
זאת אחת תוכניות הריאלטי

שבאמת בעלות מסר
כל הכבוד!!! הפינליסטים באמת הגיע להם להיות היורדים הגדולים ריאן נהיה ממש חתיך וגרי (לא רואים אותו כמעט) לקלי יש עוד מה לרדת אבל בהחלט היא נראית טוב

n l m

New member
לא חושב

לגברים זה בסדר בטן שטוחה ואפשר להגיד שזה מחמיא להם נשים לעומת זאת צריכות להיות קצת מלאות בשביל להיראות טוב אחרת הן פשוט נראות כמו ילד בן 10 והמראה השרירני עוד בכלל לא מחמיא לאישה אז עודף אימונים פשוט יהיה מיותר עכשיו שהיא ככה איך שהיא עכשיו זה הכי טוב לפי דעתי מהתחלה הם היו צריכים לעשות 2 תכניות באותו קונספט אחד היורד הגדול ואחד היורדת הגדולה או לעשות את זה לפי עונות אחרת זה לא ממש הוגן

TheCharm

New member
חבל שהייתי צריך להריץ כל כך הרבה

קטעים. כנראה "יורדים בגדול" חשבה מתישהו באמצע העונה מסיבה לא מובנית שהיא צריכה ללמוד מהעונה השלישית של "סמולוויל"

עכשיו אני מבין את ההוא../images/Emo168.gif

שאמר שלכל מקום אתה דוחף את כמה שעונה 3 של סמולוויל משעממת.
ובכלל, היא לא ממש רעה. אם יש עונה רעה, זה החצי הראשון של עונה 2, או לחילופין העונה הראשונה. ("לאנה, אני צריך להגיד לך משהו חשוב מאוד!" "מה?" "אה, לא חשוב").

TheCharm

New member
אבל העונה הראשונה

לא הייתה משעממת. נכון, החצי הראשון של עונה 2 גם היה חומר הרדמה, אבל זאת עדיין לא עונה שלמה (מינוס 4-5 פרקים) כמו העונה השלישית, שהיו יכולים להוציא ממנה דברים הרבה יותר טובים אם לא היו מורחים כל דבר על ימין ועל שמאל.

vand

New member
תן לי דוגמא למשהו שמרחו

בעונה 3 של סמולוויל. אני אישית מלבד אולי פרק או שתיים מתקשה למצוא משהו משעמם או מרוח...

TheCharm

New member
הסיפור עם ליונל?

הסיפור עם ג'ונתן? הסיפור עם ג'וראל? הכל היה פשוט לא בנוי טוב. הכתיבה, כמו שאביעד ציין לי, היא כאן הייתה גאונית. הדיאלוגים היו מצוינים. אבל זה לא עזר לעונה הזאת מנפילה לאבדון שעמום, לפחות לדעתי, ורוב הפרקים שם פשוט כל כך מייגעים ש"מגרש ביתי" נאה להם.

למעלה