שאלה קשה!
ללוטן יש כמה תכונות שממש לא הגיעו לא מודים ולא ממני. היא מאוד יקית בכל מה שנוגע לזמני הארוחות שלה ולזמני השינה. אפשר לחשוב שזו תינוקת שמונעים ממנה שינה ואוכל, לפי איך שהיא דורשת את המגיע לה על הדקה. אפשר לכוון שעון לפי סדר היום שהיא סידרה לעצמה. ודים ואני מאוד לא מאורגנים עם זמנים, הולכים לישון באמצע הלילה, אוכלים מאוד לא מסודר וכו'. מראש הייתי בגישה שאסור להכתיב לתינוקת סדר יום קבוע, כי מה אם היא רעבה או עייפה לפני השעה המיועדת? אז לוטן הראתה לי שאפשר גם אחרת והכתיבה לי סדר יום קבוע... היא גם מאוד פעילה פיזית, בועטת, מתהפכת וזזה כל הזמן. גם ודים וגם אני שני פדלאות. אני לא יודעת איך ודים היה כשהוא היה תינוק, אבל אני ישבתי על התחת כל היום וקישקשתי. היא מקשקשת די הרבה וזה ממש נחמד! חוץ מזה היא מאוד חייכנית, אך גם יש לה רגעים רציניים בהם היא מתעמקת מאוד בסביבה. אני חושבת שאני הייתי כזו בתור תינוקת. היא מאוד רגועה וזאת תכונה שמשותפת לשנינו. והיא מאוד מאוד אוהבת לישון והמון וזו תכונה שהיא ללא ספק קיבלה מאבא שלה שיכול לישון כל היום וכל הלילה. לגבי תכונות אופי נוספות, אני אצטרך לחכות עד שהיא תגדל קצת כדי לראות איך היא מתנהגת במצבים שונים. בכל מקרה, היא תינוקת מופלאה!