יש לי סקר עם אופי

דניאL

New member
../images/Emo70.gifיש לי סקר עם אופי../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

יותר נכון סקר לגביי אופי! למי התינוק שלכם דומה באופיו, לך או לבעלך? פרטי, הדגימי ונמקי
(מקווה שאני לא חוזרת על סקר שנעשה כבר) האמת שזה סקר קצת שובבי, כי ככה נוכל גם לגלות את האופי אחת של השניה או השני ובקרוב התשובה שלי...

דניאL

New member
טוב אני אתחיל..שירה היא copy אני../images/Emo9.gif

בעלי מכנה אותי "כאן ועכשיו" כי אם אני רוצה משהו אני מה זה לא יכולה לחכות, בכל דבר! החל מבגד או תיק שאני רוצה לקנות וכלה בלעשות ילד, למצוא עבודה וכו' וכו' זה הצחיק אותנו לגמריי ששירה הגיחה לעולם 3 שבועות לפני הזמן ובכלל לא הייתי צריכה ללחוץ במהלך הלידה היא יצאה החוצה בכוחות עצמה (המיילדות נקרעו מצחוק). ועכשיו גם רואים את זה באופי שלה, אם היא רוצה לאכול או לישון או לשחק או משהו בכלל יש לה פתיל די קצר (כאן ועכשיו! לא ככה?
) וגם מהיום הראשון היא כבר החזיקה את הראש מבלי תמיכה, והיום היא כבר מתהפכת, זוחלת בשכיבה על הגב ומגיעה כמעט לכל מקום שהיא רוצה. לגביי האוכל היא גם כן כמוני - לא אוכלת טוב בכלל! (אגב, אני בדיאטת השמנה, אם למישהי יש רעיונות איך עושים את זה, אשמח) וחוצמזה, היא מאוד מאוד שובבה - בדיוק כמוני! (השובבויות שלי יותר "בוגרות" אומנם) היא משתוללת עם הידיים והרגלים, כשמרימים אותה צריך מאוד להיזהר כי היא מאוד תזזיתית וקופצנית (כמוני) ובקיצור, אני חושבת שאת האופי היא ממש ירשה ממני. בעלי ליאור, כל הזמן רוטן כזה בצחוק ש"למה הוא אשם?" כי היא יצאה שובבה כמו אמא שלה
עכשיו אתן...

דניאL

New member
אגב, שכחתי לציין שאני מה זה שמחה

שהיא יצאה ככה! אני מתה על תינוקות עם אופי!

ענתש

New member
גם אצלינו הקטע המוטורי היה ככה

היא לא היתה במקום אחד מהרגע שהיא נולה, כבר כגיל כמה שבועות היא היתה מתקדמת על הגב (דוחפת עם הרגליים וזזה אחורה) ובגיל 4.5 חודשם כבר זחלה על שש בכל הבית... לא חשבתי שזה קשור לעקשנות עד עכשיו.

עמית@

New member
תמר היא אינדיווידואל-

אם כי היא עקשנית כמו אמא שלה (עד לעצבים..)

ronnieyuval

New member
יובל דומה לשנינו...

היא דומה לגבי בענייני נקיון - חייבת לנקות את הידיים כשהן מתלכלכות באוכל, להרים כל דבר שנופל על הרצפה, וכו... היא כמוני בענייני עקשנות - עקשנית כמו פרד ולא מוותרת, עומדת על שלה, מוכנה להלחם, לא שוכחת כלום... היא כמוני גם בכל מיני דברים שאמא שלי מספרת עליי כילדה - לא מפחדת משום דבר, עולה על המתקנים הכי גבוהים בפארק, עצמאית, ופטפטנית....

דניאL

New member
ואווו אורלי, זה כ"כ יפה לראות...

עד כמה את מאוהבת באבא של מיכאל

חהחהחהחה הרגת אותי עם העופות

אביתרי שובב,תזזיתי וקצת עצבן(כמו אמא) מקסים,חכם ועקשן(כמו אבא)

קרן פ

New member
אצלנו זו חלוקה שווה ../images/Emo8.gif

בן, שדומה לי חיצונית, קיבל את האופי של אבא שלו - שקט, אוהב לשחק לבד ומחייך רק למי שהוא מכיר. לעומתו, דן - שהוא קופי מהלך של אבא שלו חיצונית, קיבל את האופי שלי, ז"א רוצה הכל כאן, מייד ורצוי אתמול..

ענתש

New member
לא יודעים - יצאה מרוקאית !

(לא להעלב - זו רק צורת ביטוי
) הילדה עקשנית ועומדת על שלה ויש לי 10 שניות לספק לה מה שהיא רוצה אחרת... ראיתם כבר ילדה בת שנה עושה התקף זעם כולל רקיעות רגליים והכל על הריצפה ?? הסבים והסבתות מכחישים כל התנהגות כזו גם מיצידי וגם מצידו בגיל שנה, עם זאת ההורים שלי מוכנים להודות שבגיל טיפה יותר מבוגר זה מאד מזכיר אותי - עד היום אני עקשנית גדולה וכשאני רוצה משהו אז עם הראש בקיר - עד שאני משיגה אותו (או נחבלת קשות בתהליך).

גאיה100

New member
שירה היא שירה

היא יודעת בדיוק מה טוב לה ומה היא רוצה (ושנינו כאלו
) היא סקרנית הכי הכי בעולם (ושנינו כאלו
) ושופעת חיוכים (ושנינו כאלה שלה
)

שאלה קשה!

ללוטן יש כמה תכונות שממש לא הגיעו לא מודים ולא ממני. היא מאוד יקית בכל מה שנוגע לזמני הארוחות שלה ולזמני השינה. אפשר לחשוב שזו תינוקת שמונעים ממנה שינה ואוכל, לפי איך שהיא דורשת את המגיע לה על הדקה. אפשר לכוון שעון לפי סדר היום שהיא סידרה לעצמה. ודים ואני מאוד לא מאורגנים עם זמנים, הולכים לישון באמצע הלילה, אוכלים מאוד לא מסודר וכו'. מראש הייתי בגישה שאסור להכתיב לתינוקת סדר יום קבוע, כי מה אם היא רעבה או עייפה לפני השעה המיועדת? אז לוטן הראתה לי שאפשר גם אחרת והכתיבה לי סדר יום קבוע... היא גם מאוד פעילה פיזית, בועטת, מתהפכת וזזה כל הזמן. גם ודים וגם אני שני פדלאות. אני לא יודעת איך ודים היה כשהוא היה תינוק, אבל אני ישבתי על התחת כל היום וקישקשתי. היא מקשקשת די הרבה וזה ממש נחמד! חוץ מזה היא מאוד חייכנית, אך גם יש לה רגעים רציניים בהם היא מתעמקת מאוד בסביבה. אני חושבת שאני הייתי כזו בתור תינוקת. היא מאוד רגועה וזאת תכונה שמשותפת לשנינו. והיא מאוד מאוד אוהבת לישון והמון וזו תכונה שהיא ללא ספק קיבלה מאבא שלה שיכול לישון כל היום וכל הלילה. לגבי תכונות אופי נוספות, אני אצטרך לחכות עד שהיא תגדל קצת כדי לראות איך היא מתנהגת במצבים שונים. בכל מקרה, היא תינוקת מופלאה!

למעלה