כמעט התנגשות ב- JFK

747 400

New member
איזה נס../images/Emo70.gif

אבל למה מודעים אל זה כל כך מאוחר?

ארזS

New member
פשוט מזל גדול ! (וגם מצורף קישור)

המטוס החכור של ישראייר שהיה מעורב בתקרית החמורה בניו יורק, כפי שצילמתי אותו בהגיעו לנחיתה בנתב''ג לפני שבועות אחדים.

כל הכבוד לטייס התובלה

שהספיק לזהות את המטוס ולהמריא לפניו... הוא ה"גיבור" של הסיפור. לא שזה מוריד מערך ה"כמעט תאונה"... מעניין מה בדיוק היה...

אמץ

New member
רגע, שאלה...

כתוב בכתבה ש"המטוס נגרר". זה לא אומר שזו אשמת הגורר והמטוס לא היה בשליטה מתא הטייס? או שלא הבנתי נכון.

Matan103

New member
אני יודע שאסור לצחוק על הדברים האלה

אבל אירוניה כזאת לא רואים כל יום... שימו לב לתמונה המצורפת. אמיתי לגמרי. פרסומת שהייתה בכתבה באתר NRG.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifמזל גדול. יותר מאשר לג'מבו הה

ההולנדי בטנריף. או ל TWA בלוד. שניהם ניסו להמריא כאשר נחצו נתיבם(טנריף) או נגרר מטוס(לוד).

grants

New member
אילו תגובות יש שם :)

כל אחד שם לוקח את תפקיד החוקר והשופט, כל זאת בהתבסס על ידיעה עיתונאית. אני כבר לא מדבר על המסקנות החותכות לגבי איכות הטייס האזרחי. ממש בידור, מומלץ לקרוא.

ממש שערוריה מה שקורה כאן

שני טייסים של ישראייר,הקפטן(.....)והקופיילוט(......) מושהים כבר שבועיים,ע"י רשות התעופה האזרחית,על טעות האנוש שכמעט גרמה,לאסון התעופתי אחד הנוראים שקרו לתעופה הישראלית בחו"ל.אסון שהיה מביא כנראה לסגירת הקו של ישראייר לניורק,ואולי אף להתמוטטות ישראייר בכלל. ובארץ לא יודעים כלום ,שבועיים מאז המקרה? איפה סיפורי הנוסעים המזועזעים? איפה מומחי התעופה שינתחו מה קרה? דום שתיקה! אם זה היה נהג משאית,שעלה בטעות על פסי רכבת,או נהג אוטובוס שעבר ברמזור אדום,והרג 3 ילדים (לא 200 נוסעים)היו כבר מפרסמים את שמו ברבים.אבל טייסים?השתגעו כולם....

e dor

New member
כשאין לך את כל הפרטים

ולא תיחקרת עד הסוף (!!) אז אי אפשר לפרסם ובטח לא להגיד את שמות הטייסים כי אז כולם יסיקו שהם האחראיים ויכול שהטעות שלהם נבעה ממשהו אחר. מקווה שהכל בסדר, שאין אנשים שחטפו הלם, שהטייסים למדו, שהחברה הסיקה מסקנות, שבשדה יזהרו יותר ושהאחראי יענש בהתאם. וכל מי שטס לשם (ולכל מקום אחר) יחזור לביתו בריא ושלם. ובזה נגמר הסיפור.

נשמה,דור!כמה שאתה סלחן....

אבל!עקב תחקיר ראשוני,אני כבר יודעת את שמות הטייסים,וכמו כן,שקרקעו אותם עד לגמר החקירה,שזה בערך כמו "עצורים" עד גמר ההליכים המשפטיים...

e dor

New member
סביר להניח שהם ראו מטוס תובלה

נוסק כמו מטורף מול החלונות שלהם ... נראה לי שפחות או יותר אפשר להבין שזה לא ככה בדר"כ ...

למעלה