לגבי המשפחה בראשל"צ שהאימא נרצחה:

0ziris

New member
../images/Emo70.gifלגבי המשפחה בראשל"צ שהאימא נרצחה:

האם מישהו יודע מה קורה איתם ?. זקוקים לאוכל ? או משהו אחר ? 9 ילדים נזרקו אתמול לרחוב -
ואימא אחת לקבר . אני מועניין לעזור לילדים האלה ... אם יש קשר למשפחה או אולי דרך הקהילה ברמת אליהו ( ראשון לציון) צרו איתי בבקשה קשר.

נירה63

New member
אוזריס האם ברווחה לא יוכלו להשיב

ו/או לתת פרטים על התקשרות עם המשפחה? אוכל בטח יצטרכו, אני הייתי מנסה להתקשר לרווחה.

A N N 7

New member
ערב טוב נירה63 מנהלת הפורום. הרווחה מיד נותנת

מענה וכול התקשורת כולם שם וכול גוף שם אז יש לעזור נכון אבל רק אחרי תקופה שהנושה? דועך? השכנים שלי זוג מבוגר הייתה אצם שריפה בבית וכול הגופים מיד טיפלו ונתנו את כול המשאבים וגם מיד אז על כמה וכמה כאשר יש רצח גוף למען הילד שם העירייה שם הרווחה שם ומי לא. אז יש מענה במקרים השקים . לצערי. שזה קורה. ונכון המשך טחפול במקרה האלה יש את הירידה וכי לצערי מתקבלת תמיד עוד הודעה ועוד מקרה. אז יש לטפל מיד במקרה האחרון. ואז הקודם דועך? זה כך מתנהל העולם וכך בכול מקום. לצערי ושלא נדע. חני

0ziris

New member
../images/Emo24.gifלימ יקרה יש לך מושג איפה בדיוק ?

או מישהו שאני יכול ליצור איתו קשר ?

לא מוסרים פרטים כרגע

שוחחתי עם עובדת רווחה של העירייה שטוענת שרק משפחות שמעוניינות לקחת מס' אחים יחד יקבלו פרטים... מעבר לכך, מחר אהיה איתה בקשר לדעת אם הם זקוקים למשהו נוסף
אחה"צ אעדכן אותך

0ziris

New member
לימי תודה אמיתית - טחנות הרווחה טוחנות לאט

בנתיים הילדים לא יודעים בשביל מה לקום בבוקר ואם יהיה אוכל מחר נראה לי שאני אעשה "טיול " לאיזור ונראה מה יעלה בחכתי

למעלה