לחנות מיצים טבעיים דרושים עובדים

0ziris

New member
../images/Emo70.gifלחנות מיצים טבעיים דרושים עובדים

בוקר טוב ראיתי מודעה שהבחור תלה ושאלתי לפרטים נוספים: ------------------------------------------------------------------------------ ליד בית לסין - 23 ש"ח לשעה ל3 חודשים ראשונים ואח"כ 25 ש"ח לשעה "מיצלי" ויצמן 24 ת"א טל: 03-6090719 סל: 054-424-77-55 -------------------------------------------------------------------------------

ayeleor

New member
מנצלש"ת - דרושה מטפלת בקדימה

אני מחפשת מטפלת למשרה חלקית בבוקר.. אני זקוקה לעזרה - אני בבית עם 2 הילדים (אמה בת שנה ותום בן חודש וחצי) ניתן לפנות אלי במסרים יום נעים

אהובתי- המון מזל טוב

איך שההריון שלך עבר לי מהר...
אפשר לבוא לקפה? (מבטיחה לעזור בטיפול
) 'געגעת מליון!

A N N 7

New member
משלמך לאן נעלמת. . מבקשת עזרה?

שלום לך יקירה אני מנסה למסרים לשלוח לך אבל משומה? זה נחשל? לא חשוב אני רוצה לבדר אותך נכנסת ללבי ונעלמת. אני. ולהצחיק אותך יש לי משפחה עם 10 נפשות . והם במצב שאנני לא יודעת מכנה האישה לא אולי היא לא. אז מסכן מה עושים הם גדולים מבוגרים יש צורך בציוד לגן לכיתה א ואולי גם וגם. אבל כול יום אני אבקש כי יש כמה משפחות על סף? דלתי? סתם ממי אני רואה מה הולך כאן. באמת קשה לי לבקש דבר הכי קטן וחשוב אין לי אפילו את הומץ לתוח הודעה חדשה.. אוהבת אותך חני חסרת את כאן ולא אשכך אותך איך הזעת למעני רק תבורכי. על זה וגם יבוא יום ואני אדע איך לתרום כאן. אני רוצה שכולם יראו מה שאני כותבת חושבת. .לא מפריע לי כולם כאם מדהימים . וכך היה וכך יהיה..יש כאן אמירה שלי יש עוגה גדולה אבל אם תהייה רק נגיסה אחת גדולה לא נותר דבר לחלק בעוגה יש שווה ו.......שווה כול אחד עם פרוסה שלו ומקבל. אך רק אותו אחד? מבקש והוא נוגס ונוגס מה נשאר.צחוק הגורל.החגיגה נגמרת? ואין עוגה ואין ואין? ועוד יש לי שאלה למה שאני פריט דבר יש שקפצו עלי את צריחה שינוע . נובאמת הם מקבלים את הדברים כל סתם עפים באביר ונוחתים ישר אל המיועד?.סליחה על המסר הארוך . וגם מעת חד ומעת צמחיק..אל תשפטי אותי כי לא אליך כאן הרמז? חלילה את האדם הכי אצילי כאן. וכולם וכולם כאן עם מסימה ועם לב טוב. חני לך באהבה.

A N N 7

New member
לך צפירינה עם החיוך של מליון$

יפה גם ומנעימה לי ובטח לכולם. רוצה רק תיקון על המסר הכוקם כותבת אני בחדר חשוך ויש חוסר? אותיות. וגם המקלדת לא עוזרת ישנה מאוד. הרבה חיבה ואהבה יש לך ממני חני.

למעלה