ליגת הצ'לי פפרז לאלופות

גיל מ

New member
../images/Emo70.gif ליגת הצ'לי פפרז לאלופות ../images/Emo70.gif

אני מכריז בזאת על התחלת טורניר ה"ליגת צ'ילי פפרז לאלופות" שבסופו יבחר השיר האהוב ביותר של הלהקה.... איך זה יתבצע: שלב בתים מוקדם: בשלב הבתים המוקדם יש 29 בתים, בכל בית 4 שירים... כל יום ממחר בשעה 19:00 אתם (הבוחרים) תצטרכו לבחור בין שני שירים - לדוגמא: מחר יהיה מחזור ראשון של משחק מס' 1 בבית 1... יום שלישי מחזור ראשון - משחק מס' 2 בבית 1... וכן הלאה.. ניקוד: הניקוד יערך כמו בכדורגל: נצחון - 3 נק', תיקו - 1 נק', הפסד - 0 נק'. 29 השירים שיסיימו במקום הראשון בבית שלהם יעלו לשלב הבתים השני ואיתם יעלו שלושת הסגנים הטובים ביותר... שלב הבתים השני: בשלב השני התחרו 32 שירים אשר יחלקו ל8 בתים, בכל בית 4 שירים... אותה צורת ניקוד.. שני השירים הטובים בכל בית יעלו לשמינית הגמר ומשם לרבע גמר, חצי גמר, משחק על מקומות 3-4 וגמר!!! מקווה לשיתוף פעולה.. המשחקים יערכו בין הימים א'-ה' בשעות 19:00 ואפשר להצביע עד 19:00 ביום שלמחרת... מחר לא לשכוח המחזור הראשון יוצא לדרך..

פשוט מעולה ../images/Emo13.gif

חבל רק שאני נוסעת בקרוב ואפסיד כמה מהמערכות. אם אפשר הסבר קטן על איך התחרויות בין ארבעת השירים שבכל בית (בשלב המוקדם) יערכו, כלומר, האם כל שיר יתמודד רק פעם אחת, או שכל שיר יתמודד נגד שלושת השירים שבבית שלו וכו'? (מקווה שאתה מבין מה ניסיתי להגיד
)

גיל מ

New member
אז ככה

כל שיר יתמודד מול שלושת השירים האחרים בבית פעם אחת.. הכי הרבה שאפשר לצבור זה 9 נק' מ9 נק'..

גיל מ

New member
תוצאות הגרלת הבתים... (בתים 1-10)

ההגרלה נעשתה עם עורך דין ורואה חשבון צמודים
בית 1 Skiamikanico My Lovely Man Baby Appel If You Have To Ask בית 2 Blood Sugar Sex Magic Special Secret Song Inside One Hot Minute By The Way בית 3 Tear Get On Top Freaky Styley If You Want Me To Stay בית 4 Gong Li Nobody Werid Like Me Knock Me Down Backwoods בית 5 Californication Hoolywood Falling Into Grace Porcelain בית 6 Easily Taste The Pain Fire Savior בית 7 Warm Tape Parallel Universe Show Me Your Soul Funky Crime בית 8 Fonky Monks Universally Speaking Nevermind Punk Rock Classic בית 9 Breaking The Girl Green Heaven Walkabout Give It Away בית 10 Shallow By The Name Purple Stain Right On Time Magic Johnson

גיל מ

New member
בתים 11-20

בית 11 Fight Like A Brave Emit Remmus Throw Away Your Television Pea בית 12 Scar Tissue Subway To Venus Warped Johny, Kick a Hole In the Sky בית 13 My Friends Aeroplane Around The World They're Red Hot בית 14 Yertle The Turtle True Men Don't Kill Coyotes Soul To Squeeze Ston Cold Bush בית 15 I Could Die For You Love Trilogy Out In L.A Jungle Man בית 16 Cabron The Power Of Equality The Greeting Song Police Helicopter בית 17 The Righteous & The Wicked This Velvet Glove Behind The Sun Suck My Kiss בית 18 Transceding Fortunes Faded Walkin' On Down The Road Higher Ground בית 19 Skinny Sweety Man Midnight This Is The Place Love Rollercoaster בית 20 Me and My Friends Save The Population Can't Stop Catholic School Girls Rule

גיל מ

New member
בתים 21-29

בית 21 Why Dont You Love Me The Brothers Cup Good Times Boys Get Up and Jump בית 22 Grand Pappy Du Plenty Naked In The Rain Road Trippin' Sexi Mexican Maid בית 23 The Zephyr Song Blackeyed Blonde One Big Mob Subterranean Homesick Bluse בית 24 Otherside The Oraganic Anti-Box Band Sir Psycho Sex Search and Destroy בית 25 Deep Kick Minor Thing Battle Ship Buckle Down בית 26 I Could Have Lied Venice Queen Don't Forget Me American Ghost Dance בית 27 Apache Rose Pecock Sex Rap Under The Bridge No Chump Love Sucker בית 28 On Mercury Mellowship Sunky In B-Major Tearjerker Mommy Where's Daddy בית 29 Coffee Shop Pretty Little Dirty Doesd I Like Dirt

מוצארט

New member
ומה אני אגיד?

שמו לי את: Fight Like A Brave ו- Pea באותו הבית!!!! מה אני אעשה??

sLoVaKit

New member
מה א-נ-י יעשה?!

love rollercoaster ו this is the place באותו מקום....
אוף.... לפחות לotherside אין מתמודדים הכי-קשוחים-שיש, וגם לא לtear המהמם... אחלה דבר זה, באמת.... רעיון פיצוץ. למרות שקצת קשה לביצוע...

מוצארט

New member
רעיון אדיר!!!

כל הכבוד!! אני רק מציע, שהמשחק של ימי חמישי, יהיה עד יום ראשון בשעה 7.

גיל מ

New member
ביי דה ווי...

כרגע סידרתי את המשחקים אז מה שיצא שהטורניר ימשך בערך חצי שנה !!! אז אם יש לכם סבלנות סבבה אם אין אני ימצא איך לקצר

למעלה