לילה לפני "חוצה גולן"

רֶשֶף

New member
../images/Emo70.gif לילה לפני "חוצה גולן" ../images/Emo70.gif

אז זה הסיפור: עד ה-16/10 אני בנופש עם המשפחה באכזיב. נראה, אפעס, קצת לא פרקטי לרדת למרכז בשביל לעלות שוב למחרת לפנות בוקר, מרחק 3 שעות נסיעה, עד לנוה-אטיב. להלן האופציות העומדות בפני: א. כאמור, לחזור בחמישי בערב, לישון כמה שעות ולטפס שוב צפונה בבוקר. ב. לשלוח את המשפחה בחזרה עם האוטו ולהשאר עוד לילה באכזיב (אני מנסה לברר אם הלילה פנוי מבחינת המקום. בכל מקרה זה לא זול, משהו כמו 500 שקל ללילה ויהיה ריאלי רק אם יצטרפו אלי שותפים (עד 3), שישתתפו בנטל ההוצאה. מאידך, אני אשאר נטול רכב, כך שאחד השותפים יצטרך לשאת אותי ואת אופני כנטל
אל האירוע ואולי גם בחזרה הביתה במוצאי שבת) ג. להגיע בשתי מכוניות, לשלוח את המשפחה באחת, לצאת עם השניה לכיוון נווה-אטיב כבר ביום חמישי בערב ולמצוא איזה מקום לינה במקום (לא התארגנתי עדיין עם אפשרות כזו, אני יודע שהאירוע מציע איזו אופציה, אבל בכל מקרה אני לא ממש מתלהב מרעיון להגרר עם שני רכבים לצפון). שאלתי: האם אפשר לשלב בין האפשרויות שלי לבין תוכניותיהם של חברי פורום עם "מצוקות" דומות? (או בעברית פשוטה - יש מצב לקומבינה?) מצפה בקוצר רוח להצעות מקוריות.

קטן עליך יא רשף ../images/Emo24.gif

ממה שראיתי בזמן האחרון איו לך בעיה לעלות על האופניים ולהגיע ברכיבה לנווה אטי"ב. ותקן אותי אם אני טועה

רֶשֶף

New member
הא! בדיחה טובה ../images/Emo5.gif

וואלה הלכתי מדדתי מרחק בטורבו. זה אמנם יוצא בסביבות 100 ק"מ, אבל זה לא הפרשי גבהים של איזור השרון, נשמה. כמה טיפוסים יש שם, אחושלוקי. זה התאבדות לדעת, זה.

Eyal Hershtik

New member
תשמע !

יש בדרך את הר אדיר וכשמו כן הוא . אם אכן תצליח לרכב מאכזיב לנווה אטיב - ארוחה במסעדה הכי משובחת עליי חוץ מזה בקשר ללילה לפני - תקים אוהל במדשאה בנווה אטיב וישר תקום אל נקודת הכינוס בלי הרבה בלאגן

Ronen B

New member
מצתרף להמלצה של הרשטיק....

שנה שעברה הגענו ערב לפני לנווה-אטיב. אחרי עשרות סיבובים בתוך הישוב תוך כדי בחינת כל פיסת דשא הגדולה מספיק להכיל את האוהל שלנו (כולל חצרות פרטיים מעוטרים בביגוניות
)החלטנו להקים את אוהלנו במדשאה המרכזית (צמוד לאנדרטה של לוחמי אגוז). בכל מקרה כשנשכבו לישון הינו היחידים במדשאה, אולם בבוקר גילינו סביבנו עיר אוהלים הומה ואת נקודת הרישום ממש מעל לראשינו.... אבל במחשבה שניה, עזוב, אתה כבר לא בן 37, לינת "שטח" בגילך (עם כל הכאבי גב ודלקות הפרקים) זה לא חוייה נעימה...
אגב, במבנה הצמוד למדשאה תמצא אפילו שרותים ציבורים ומים זורמים...

Eyal Hershtik

New member
ואני ועוד כמה מבנות השאנטי היינו

ממקימי העיר הראשונה בישראל שקמה לה ונעלמה לה תוך לילה אחד . אח חתיכת היסטוריה .... אתה יודע מה רשף אולי רונן צודק ואתה באמת זקן כבר לדברים כאלה , ללינות שטח .........חחחחחחחחחחח

talctalc

New member
אני ממליץ על הרשטיק

פשוט תתכרבל איתו בשק"ש מקורות יודעי דבר אמרו לי שזה משהו משהו

רֶשֶף

New member
אל תצחקו, אבל פתאום אני קולט

שגם הלילה בקצרין זה לינת שטח
בחייאת! איזה מין תנאים זה?
ואיפה אני אניח את השקית של הקטטר?

רֶשֶף

New member
הרשטיק! אל תתגרה בי ../images/Emo123.gif

דיר באלק! זה יעלה לך בסוף. (ואני אקח חדר פרטי ביָקִינִיקוֹ-טֶנקָה. 500 שקל לאדם)

Eyal Hershtik

New member
אני מתגרה? אני ?

אני רק טוען כי כביש הצפון הוא אחד היפים במדינתנו , צופה אל עבר הרי הלבנון , ניתן לראות את הליטאני והסלוקי מרחוק , נופים של אירופה , ירוק בעיניים , עליות קשות וירידות מדהימות . אני ? אני מתגרה ? לא אייל

רֶשֶף

New member
אז מה קורה? אף אחד? כלום? ../images/Emo4.gif

זה אומר שאני אצטרך לממש בסוף את ההתערבות עם הרשטיק ולרכוב מאכזיב לאטיב... וזה יהיה על מצפונכם
אז תקראו לי משוגע, אבל האופציה הזו מתחילה לעפוך מבחינתי ריאלית. אולי לא ממש מאכזיב... אולי יתנו לי איזו הקפצה קטנה חלק מהדרך... אבל אני שוקל... יש עוד מי שמתכוון להגיע יום קודם ולהקים מאהל על הדשא באטיב? יש למישהו טיפים איפה מאפסנים ציוד? ואיפה תוקעים את האופניים? הלו? מישהו?

רֶשֶף

New member
(בעעע ../images/Emo5.gif להפוך כמובן)

אה, ושכחתי לציין ש... אין לילה נוסף באכזיב. הכל מכור. אין מקום לרפואה.

etal2

New member
אולי אני...

לתכנן שבוע שלם מראש זה מה זה הרבה זמן בשבילי אבל כנראה שבהעדר אופציות טובות יותר אצטרף ללינה באטיב. ארז

Ronen B

New member
לגבי הלינה באטיב....

לי יש אוהל "רביעיה" גדול ומרווח אשר מאפשר איכסון שני זוגות האופניים בשכיבה (עם גלגלגים קדמיים מפורקים) + שני רוכבים בנוחות. אגב, אין כמו הרגשת קראנק דוקר בצלעות לעידוד שינה עמוקה...
). שיטה זו נוסתה די בהצלחה מספר טיולים. אגב, אם הרכב נמצא בסמוך אלייך , והמקום באוהל מצומצם- ניתן לפרק את האופניים ולהכניסם לרככ למשך הלילה... שינה מתוקה רונן אגב,במקרה שלך, לניצול מקום מקסימלי, את שקית הקטטר את יכול לתלות על הקרניים של האופניים...

למעלה