לקרוא לקרוא לקרוא

aniviel

New member
../images/Emo70.gif לקרוא לקרוא לקרוא ../images/Emo70.gif

אוקי הודעה אחרונה בקשר למפגש שמתקיים מחר ב2 בצהריים בביתי ברעננה. שלחתי מסרים לכל מי שהביע רצון להגיע ואני מקווה שרובכם לפחות יגיעו. הפלאפון שלי גם הוא במסרים כך שאם מישהו מסתבך, אל תהססו ליצור איתי קשר. גם אם יש כאלה שיש להם בעיה להגיע ב2, אין לי בעיה שתגיעו מאוחר יותר (או מוקדם יותר), תיצרו איתי קשר ותודיעו לי מתי נח לכם להגיע. המפגש יהיה עד בערך 9 בערב אני מאמינה כי נצפה לפחות בסרט אחד.
לירון

crazystav

New member
למשהו יש בבקשה בבקשה זה דחוף תמונה

של יו שחכתי את השם שלו: זה עם השיער השחור שהתמנה להיות בסוף המלך~ החתיך הזה..... זה דחוף תודה מראש

Eowyn of Rohan

New member
את מתכוונת לאראגורן?

קוראים לשחקן ויגו מורטנסן(Viggo Mortensen). אפשר לעשות חיפוש בגוגל או לחפש הגלריות של הפורום תחת הכותרת השחקנים מהאחווה.

cobainos

New member
אני לא יודע אם לבוא!!

אררררר! 3 אוטובוסים איזה עצבים!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

השטלתי על נמחשב בעבודה../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

חחח..חסר לי שפתאום מישהו יכנס
טוב אזאני אכתוב מהיר. אני אגיע בערך ב3וחצי כי אני מסיימת לעבוד רק ב1 ומשם אוטובוסים,רכבת בלאגנים. לירון אם את רואה את זה אז רוצי לך לפלאפון שלחתי לך הודעה כי את בטח עדיין ישנה אבל תחייגי אלי כי אני קצת לא הבנתיאיך בדיוק להגיע. טוב,מיאו,השתלטות שלי על המחשב בעבודה נגמרת עכשיו..חוזרת לעבוד. ביי!

adva g

New member
אני לא אוכל לבוא בסוף ../images/Emo10.gif

אוך, אני ממש מבואסת...
יש מצב שיהיו מפגשים נוספים מתישהו??

aniviel

New member
אה חבל ../images/Emo10.gif

כן, בוודאי שיהיו מפגשים נוספים

יש אוטובסים היום...../images/Emo4.gif

חוץ מזה... שאלתי אם מישהו בא מכיוון פ"ת. הייתי נפגשת איתו ואבא שלי חברה שלי היה מסיעה.

s u c a r i a

New member
וואיייייי לא ראיתי! אני עיוורת...

אבל באוטובוסים אני לא בקיאה...אם הייתי יוצאת ב12 הייתי מגיעה למפגש רק בערב חח.... אוף טוב לא אבכה על חלב שנשפך - אני אגיע למפגש הבא!...

למעלה