מבקשת מאוד, לפני שאתם מפרסמים כאן

TaNDiny

New member
מחר, זה קורה!!!

מהו אושר? האם אנחנו מאושרים? מה מונע מאיתנו להיות מאושרים? החיים יפים – אמת או מיתוס? תגובות האנשים שהיו בהרצאה האחרונה: "שלמות האדם והקשר בין גוף לנפש", של המרצה פז אושרן: "ההרצאה הייתה מאוד מעניינת, היה כיף, מאוד נהנתי וגם למדתי דברים חדשים. הייתה אוירה טובה, הרבה אנשים נחמדים, בקיצור היה מגניב! "(הילה). "פז אושרן- מרצה צעיר אך מנוסה עם רזומה שלא יבייש גם מרצה ותיק. הרצאותיו מעניינות, מלמדות, מרתקות והכל מועבר בצורה נעימה ומלאת הומור. מומלץ בחום."(יניב) "כשהגעתי להרצאה: הקשר בין גוף לנפש, עמד מולי מרצה צעיר יחסית. נהנתי לגלות כי פז אושרן מרצה מעולה, בעל ניסיון, היודע להפוך הרצאה, לחווה מרתקת." (ספי) חמישי ה- 10\18 תתקיים הרצאה בהנחייתו של פז אושרן - מטפל ברפואה טבעית, מרצה בכיר ושדרן הבריאות מרדיו 106.FM ההרצאה תתקיים במכללת סמינר הקיבוצים, ברמת אביב. התכנסות משעה 19:30 עד 20:00. ב- 20:00 תתחיל ההרצאה וייסגרו דלתות האולם. עלות ההרצאה 30 ש"ח, המיועדים למימון האולם השתייה והכיבוד. ההרצאה תתקיים בבניין ב' אולם מספר 7. לפרטים ולהזמנת מקומות באולם ההרצאה טניה- 0506763633 או [email protected] נשמח לראותכם.

almanach

New member
הרצאה פתוחה על הדרך הרביעית ברחובות

הדרך הרביעית, אשר הובאה למערב על ידי ג. א. גורדייף, מגדירה את האדם כישות בלתי שלמה. מידי יום מוצא הוא את עצמו מול התמודדויות שונות ומגוונות, ומול הצורך לפתח איכויות וכישרונות פנימיים, אך ברובם נשארים אלו בלתי ניתנים להשגה, והוא מוצא עצמו מוותר על שאיפותיו וסוגר עצמו בכלא יותר ויותר צר. הפסיכולוגיה של התפתחותו האפשרית של האדם חוקרת את האדם לא כפי שהוא, אלא כפי שהוא יכול להיות אם יעשה עבודה מודעת על עצמו במסגרת דרך המשלבת את הידע וההוויה. מה היא עבודה מודעת? ומה עומד בבסיסה של הדרך הרביעית? ההרצאה תתקיים ביום ד' 24.10.07 בשעה 20:30 , ב"קונדיטורית צמרת", רח' בית הפועלים 6, רחובות. הכניסה חופשית – נא להגיע בזמן. לפרטים נוספים

seagull123

New member
אי אפשר לחיות בלי להיות... ילד! ../images/Emo65.gif ../images/Emo42.gif

סדנאות ה"ילד הפנימי" בהנחיית המדריך הרוחני נתנאל עם המתקשרת טליה. בכל אחד מאיתנו קיים ילד/ה קטן/ה. ילד פנימי זה הינו שמחת החיים שלנו,כוחנו הפנימי האמיתי והדלק שמניע אותנו בחיינו. זהו אותו הילד/ה שהיינו בשנים הראשונות לחיינו. הוא בעל יצירתיות עצומה, רגישות מופלאה, זרימה וכוח יצירה. כאשר אנו מאפשרים לו ביטוי והבעה בחיינו-אנו חווים הרבה יותר אנרגיה , שמחה, אהבה , אופטימיות והרמוניה בחיינו. הכל הופך קל הרבה יותר עבורנו- ליצור, להגשים, לאהוב, לחוות וליהנות מחיינו! בסדנאות הילד הפנימי אנו למדים ב"יחד" ליצור קשר עם " הילד שהוא אני" ולהחזירו לחיינו. זהו החופש האמיתי להיות- "אני"! הסדנה הקרובה של "לידת הילד הפנימי" תיפתח בתאריך 04.11.07 הסדנה בת 6 מפגשים חד שבועיים. בימי א' בשבוע, בשעות 18.00-22.00 . לפרטים נוספים... טל:054-2266503 אתר הבית: www.natanel-center.com

שלום ../images/Emo13.gif

קלפי טארוט קלפי הטארוט הינם כלי אבחון מדויק באפשרותו ניתן לגלות את אופי האדם, כישורים חבויים, מצבי גורל העתידיים להתרחש בעתידו של האדם כגון : זוגיות, ילדים, מקצוע, עיסוק, פרנסה, בריאות, לימודים ועוד. כמו כן באמצעות הקלפים ניתן להנחות את האדם מתי הזמן הנכון עבורו לבצע שינויים כמו פתיחת עסק, מעבר דירה, שינוי מקום עבודה וכו' ייעוץ אישי ניתן לקבוע באחת משלוש הדרכים הבאות: פגישת ייעוץ - אחד על אחד. ייעוץ בטלפון - ניתן לשלוח אלי את כל השאלות במייל, ואת הייעוץ אני עושה בטלפון, מצויין לאנשים הנמצאים בחו"ל או באזור רחוק ואינם יכולים להגיע לפגישה. ייעוץ במייל - מיועד לאנשים שאינם מעונינים לשוחח בטלפון ורוצים את כל הפרטים בכתב. בברכה פרידמן שני - יועצת רוחנית הוליסיטת מומחית לקלפי טארוט. 050-9152924

שלום וברכה...../images/Emo70.gifראשית.....

יש לבקש את רשותי לפני שמפרסמים כאן הודעות
זה לא מנומס לנעוץ מודעות על קיר בית ללא אישור...
שנית, גם אני מתעסקת בטארוט וכדומה וחשוב לי להדגיש שהשימוש בטארוט הוא לייעוץ והכוונה, לתת כלים לצמיחה אישית ולא גילוי עתידות

../images/Emo70.gifמבקשת מאוד, לפני שאתם מפרסמים כאן../images/Emo70.gif

פירסומים אישיים, לשלוח את בקשתכם אלי במסר אישי

למעלה