מחפשת פרטים

Ticklish

New member
../images/Emo70.gifמחפשת פרטים

היי אממם טוב אני מחפשת פרטים/תמונות על סוס שקראו לו אמיר שהיה פעם סוס בצפר בחוות הפארק... צירפתי תמונה שלו מהתקופה שהוא עוד היה בחוות הפארק. אם למישהו יש פרטים (או עוד יותר טוב, תמונות) של הסוס הזה אני אשמח לשמוע. בוספתי תמונה שלו ממתי שהוא עוד היה בחוות הפארק... תודה=) ליאור

Ride Or Die

New member
הוא בג'וקי קלאב עכשיו

ניראה לי שהוא בג'וקי קלאב עד כמה שאני יודע.. נטלי ליבוביץ' קנתה אותו...

The Bitter End

New member
אני מניחה שהיא יודעת

ובגלל זה היא מחפשת עליו מידע, את עושה עליו חצי פנסיון או משהו?D:

The Bitter End

New member
אני יודעת שערן בן, התכוונתי לליאור.

[אם זכרתי את השמות, התגברתי על שנים ארוכות של סניליות].

SNTQ

New member
אה אוקע:p

טוב סליחה.. הכאבים משבשבים את יכולתי לחשוב :]

Ticklish

New member
כן אני יודעת שהוא אצלינו...../images/Emo13.gif

כן אני יודעת שהוא בחוות הג'וקי קלאב=), וכן לכן אני גם מחפשת עליו מידע ותמונות...

חחחחחחחחחחחחחחח ואיייי..

זיהיתי שזו חוות הפארק בגלל הקיר שמאחורי התא..חחח ואיי אני עוד זוכר משהו מתקופת האינגליש שלי..חחח..מגניב.. סליחה על ההודעה הלא קשורה..!!!

יש לי איזה 3 תמונות איתו..

יצאתי איתו פעם ראשונה בחיים שלו לתחרות בחוץ.. זה היה לפני איזה שנתיים, אפילו שלוש.. למטר והוא דיי היה מטורלל ורץ ועשה מלא באקים בחימום ובמסלול עצמו גם הסתכל על כל דבר אפשרי וגם הרכיבה שלי אז לא ממש עזרה לזה
... אני כבר סיפרתי לנטלי את מה שאני יודעת עליו ושהוא הגיע אלינו יפתח אביטל ניסה אותו בזמן שהוא חיפש לעצמו סוס ואמיר לא ידע לעשות כלום בקושי לעבור מעל קורה..וזהו קנה אותו איזה אחד שהיה עושה עליו חצי פנסיון ורב הזמן הסוס היה בבית ספר לאנשים הכבדים עד שנדפק לו הגב ומה לא.. לא מאמינה שאני בכלל מעלה את התמונות האלו.. כאילו ממש תתעלמי מאיך שאני יושבת שם זה נוראי..

Ontario R Z Y H

New member
וואו, פעם הוא היה אפור

מאוד חחחח דרוריק תשווי לעכשיו, זה מצחיק איך ישיבה של אנשים משתנה (ומשתפרת כמובן
)

Ticklish

New member
../images/Emo6.gifתודה דרור!

חחח תודה רבה, תמונות נחמדות=) שיוווו איך שהוא היה אפור פעם! אני לא מאמינה שזה בכלל הוא היום הוא לבן עם קצת תפוחים אפורים על התחת. חחחחחחחח טנקס

חחח כן אני עוד בחווה אמרתי את זה..

יום אחד הסתכלתי וראיתי שהוא ממש לבן.. גם ואגאבונד של אלבק אותו דבר הוא היה ממש אפור
(תמונה מהתחרות הראשונה שלהם ביחד) ועכשיו הוא ממש לבן..

TauraMan

New member
יואו דרורי אני ממש זוכרת../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

את התחרות הזאת שלך ושל אמיר
[ודיזי ואני שם מאחורה
]

חחח אני רק מנסה לשכוח אותה..

איפה הימים שהייתי באה לתחרות ויודעת שבמטר דורון תנצח... אה?? וזהה נראה כאילו היה אתמול..
.. היה כייף..

TauraMan

New member
חח זוכרת שרכבת על אלמוגי?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ארבע צעדים שלו היו לך כמו צעד אחד של אפולו

למעלה