מידע כללי- יום הזיכרון הבינלאומי

../images/Emo25.gif../images/Emo51.gifדפנה, שמחה שאהבת את

הסיפור: "חצי לב", ומקווה שהסיפור יגרום לבני נוער לרצות ללמוד על העבר של בני הדור המבוגר!

zipil18

New member
שלום לכם. היום נכנסתי לראשונה לכאן

ואני נרגשת. בין השאר קראתי את היצירות של ענת בלינק שהביאה, ואני נרגשת מהן. ענת, יישר כוח!

../images/Emo24.gifתודה רבה צפורה../images/Emo45.gif

אשמח מאד אם תשארי איתנו כחברת פורום קבועה, אנחנו עוסקים בהיבטים השונים של הנחלת זכרון השואה לדורות הבאים.

zipil18

New member
לזכר סביי וסבתותי מוורשה,שלא זכו

להגיע לארץ, יחד עם רוב ילדיהם ונכדיהם,שנספו על ידי זדים:פולנים וגרמנים גם יחד.

ora11

New member
../images/Emo16.gifלזכר משפחתה של אמי ז"ל

שניספו בגיטו לודג' יהי זכרם ברוך.

אנימו

New member
../images/Emo16.gifלזכר משפחת אמי ומשפחת אבי

דודי ודודותי, בנותיהם ובניהם שנספו בשואה כול בני המשפחה, החברים והקרובים. יהי זכרם ברוך.

הענאלע

New member
לזכר משפחות אבי ואמי ז"ל, מפולין

מצד אבי, מטרנוגרוד : סבתי, דודתי ושני אחי בני ה-7 וה-9 שנרצחו ונקברו בטרנוגרוד. מצד אמי, מטומשוב לובלסקי : סבי, שהוסגר ע"י פולני כחודש לפני תום המלחמה, סבתי, דודי ודודתי שנשלחו לבלז'ץ ושם מצאו את מותם. לזכר כל ששת המיליונים מבני עמנו שנרצחו בידי חיית אדם

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo16.gif לזכר הדודים שלי

רפאל גולדנברג ומשפחתו צבי גולדנברג ומשפחתו חיים גולדנברג ומשפחתו

חסידי אומות העולם

לפי מיטב ידעתי יש כ26.000 חסידי אומות העולם 1.600 מבלגיה שמרוכזים בספר אחד שה בולטים הם האב אנדרה וגב" נבג'אן -NEVEJEAN שהצילו אלפי ילדים יהודים ואני בתוכם נזכור את 26.000 יהודים מבלגיה שנספו בשואה שיהיה זכרם ברוך סבא אריה

../images/Emo16.gif../images/Emo71.gif

לזכר סבתי הפרטיזנית,ניצולת השואה,שנפטרה לפני קצת יותר משבועיים.
. סבתא אני אוהבת אותך ולעולם לא אשכח אותך!.

שלום לך סיכותנעוצות על הלב

האם תסכימי להעלות את הסיפור המלא של סבתא שלך לכאן, לפורום, אני חושבת שזה יהיה חשוב גם כדי לכבד את זכרה וגם כדי ללמד על הגבורה שלה לדורות הבאים. תודה מראש!

JaboGirl

New member
לזכר משפחתי../images/Emo16.gif

סבתי ציפורה ניצולת השואה, מתאומי מנגלה, נפטרה לפני שהספקתי להכירה. יהי זכרה ברוך
לזכר אמה מתיה ואחיה- פנחס, מנחם, אברהם יצחק וחיה אסתר, כולם היו נשואים עם ילדים ונרצחו יחד עם בני זוגם וילדיהם באושוויץ. לזכר אביו של סבי, יעקב אלימלך, שנרצח כשנתן לאחת מבנותיו פרוסת לחם במחנה העבודה בוכנוולד. לזכר אמו של סבי- אסתר וכן אחיו אברהם, אחותו מינדל ואחיו בין השנתיים מוישל'ה, שנרצחו באושוויץ. יהי זכרם ברוך

אבירן171

New member
יזכור עם ישראל, את החללים האמריקאים

הצעירים, אשר התדנבו(לא הייתה במלחמה זו גיוס חובה) כדי לנקום ביפנים, ומתו במקום שלא רצו, למען משהו שלא רצו, למען מטרה שהושגה, למען יבשת מפגרת שרק גורמת צרות. יזכור עם ישראל את האנשים האלו, את הארץ הזאת(ארצות הברית), אשר הקריבה מבניה, כדי לעזור ליבשת, בניגוד לכל החוקים והנהוג בה, אשר כל פעם מחדש נאצלו להקריב עצמם עוד ועוד בנים כדי לחפר על הטעויות של אירופה המחורבנת. Those are only a few words for all the brave heroes soldiers who died in WW1 and WW2, may there death will show us the way to peace and serenity for eternity. May god will marcy on there soul. Rest In Peace. Amen.

למעלה