מצטערת!

orLeto

New member
../images/Emo70.gifמצטערת!

חלקכן שמתם ♥ מה כתבתי בשרשור של המפגשלושים.....ואני מצטערת אם זה נראה כאילו אני מתכוונת לצאת על שני או לפגוע בה!!! אני לא רוצה שיצא עליי רושם רע...אני באתי כנציגה של כמה בנות מהפורום(ושוב, לא משנה שמות) שלא מרגישות בנוח עם האופן שבו מתנהל הפורום... לי לא ממש אכפת ואני ממש רוצה להכיר את רוב הבנות (ואם יש בנים) יותר טוב ואני שוב מצטערת אם פגעתי במישהו!!!!! אני לא בנאדם כזה!!!! אני מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת מצטערת........!!! מקווה שתסלחו לי.... אני אשמח גם להכיר כל אחת ואחת אפילו קצת יותר אישי...אז הנה הפייסבוק שלי: Or Guber ושני, אני ממש מצטערת!!! לא התכוונתי לפגוע בך ואם נוצר מצב כזה אז סליחה!!! אני לא בנאדם שפוגע באנשים....!!! תוסיפי אותי לפייסבוק ואם יצא לך לדבר איתי אז תביני שאני לא כזאת... מה שחשוב לי כרגע, זה שתסלחו לי....ואם לא תסלחו לי אני אבין... אה, ו-30STM כמו להרבה פה הם החיים שלי!!!! וחשוב לי לשתף דברים עליהם איתכן ומקווה שאני ארגיש בנוח לעשות את זה... ושוב סליחה אור
אה ואני אשמח אם מי שיסלח לי יזרוק ל
את מה שאמרתי...

orLeto

New member
אה...יכול להיות...

שאני לא מרגישה בנוח באמת כי אני באתי לבד לפורום ואני לא מכירה פה אף אחד....לא יכלתי לבוא לאף מפגש כשקבעתן ולא דיברתי עם אף אחד כמעט.... אז אולי באמת במפגש ובפייסבוק כשאני אדבר איתכן אני ארגיש בנוח... עכשיו אני חושבת על זה וזה די הגיוני.... מקווה שאתן מבינות...

DarkSecretLove

New member
תראי אני תופסת ממך שבאת ופתחת הודעה

עכשיו לגבי מה שאת אומרת אם לקבוצת הבנות הללו [לא לנקוב בשמות] יש בעיה כל שהיא שיבואו וידברו. את לא צריכה להיות השליחה שלהן כי כמו שראית ספגת את האש בשבילן,ואת נשמעת בחורה שמבינה עניין,אז אם לבנות הללו יש בעיה עם משהו שיפנו אל המנהלת במסר שיכתבו לנו הודעה על גבי הפורום ואם הטענה שלהן תהיה נכונה אז כמובן שנשנה את דרכנו,אבל אם הן באות בדעה של "OMFG ג'ראד ג'ראד ג'ראד" זה לא יתקבל פה ב-כ-ל-ל כי אחרי הכל זו להקה ולא פורום שלו. שוב כל הכבוד שבאת ופתחת הודעה אחרי הכל. סופ"ש טוב!

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gif אני עם אופק.

כי פשוט אין לי כוח לחפור שוב
אבל אני רק אוסיף שזה ממש יפה מצידך שפתחת את ההודעה הזאת, וזה מראה לי שאת לא התכוונת ואת באמת מצטערת. אני גם אבקש סליחה אם טיפה תקפתי אותך, כי לא התכוונתי גם! וזהו בואו נשאיר את זה מאחורינו :)) יום טוב וסופ"ש מדהים לכולם

orLeto

New member
טנקס...

זה בסדר...לא תקפת אותי..בסך הכל הגנתן על הפורום...תודה..

orLeto

New member
תודה...

קודם כל סופ"ש נעים גמלך!!! ואני גם חושבת ש"OMFG ג'ראד ג'ראד ג'ראד" אבל גם אוהבת את האחרים ואת הלהקה הכי בעולם!!!!!! אני הכי אוהבת את ג'ארד...אני לא אשקר...אבל אני אוהבת את כולם!!! ♥

DarkSecretLove

New member
אוקי אחלה לא אומרת שזה לא בסדר

אבל לא לבוא ולדבר רק עליו,את אומרת שאת אוהבת את כולם זה מעולה,לכל אחת יש את הפייבוריט שלה,שלי זה שאנון שלך זה ג'ארד אבל יש דרך לבטא את העניין. זה כבר לא משנה אם את מעריצה אותו בגלל האופי והאישיות או בגלל החיצוניות שלו,בסופו של דבר הכל מוביל לצורת הביטוי שלך. תבואי ותדברי רק ג'ראד ולא יהיו לך דברים נוספים להגיד,כמובן שנגיב לך על זה בדרך אולי קשה,כי כן סליחה היו לנו הרבה בנות כאלו ואין לנו סבלות יותר.אבל אם תבואי בראש פתוח תדברי כמו ילדה בוגרת ולא כמו ילדה בת שנתיים אז כמובן שנקבל אותך בידיים יותר פתוחות. הבעיה עם הבנות ההלו שאת דברת בשמן הן א' שאנחנו לא יודעת למה הן נפגעו ,ואם אנחנו צריכות להצטער נעשה זאת.ב' שהן לא באות לדבר בעצמן ואת צריכה להיות הסנגורית שלהן. לא באה לרדת עליך או משהו,פשוט תגידי לבנות האלו שאם יש להן בעיה שיבואו ויגידו לנו מה היא ולא ישבו בצד וישלחו אותך.

orLeto

New member
טוב...

אני אגיד להן... נראה מה יהיה... בינתיים אני רוצה שתדעי שללמרות שג'ארד הוא הפייבוריט שלי...אני מדברת הרבה על הלהקה ולא רק עליו!!!... תודה על ההבנה...

DarkSecretLove

New member
מצויין

אם נצליח לפתור גם את הבעיה הזו איתן זה יהיה אחלה. בהצלחה
אם את מדברת על הלהקה כלהקה ועל ג'ראד כהפייבוריט שלך בלהקה,זה סבבה לגמרי..כל עוד זה לא ג'ראד לפני הלהקה. אם זה ככה אני שמחה לשמוע זה אומר שאת אוהבת אותם באמת ופשוט ג'ראד הוא זה שאת מעדיפה הכי מבין ארבעתם . כמובן תמיד =)

RenanaD

New member
דבר ראשון, אני מאוד מסכימה עם אופק ודנה

וכמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, אם למישהי יש בעיה עם ההתנהלות של הפורום - שתקום ותדבר. אין שום קשר בין הסיפור הזה לבין שני והיוזמה שלה למפגש. וכשאיחדת את שני הדברים האלה, זה נראה כאילו את מאשימה את שני בהכל וכועסת עליה כשהיא רק רוצה שיהיה לך כיף. שזו כבר טעות גדולה. דבר שני, כל הכבוד על ההתנצלות. את בחורה רצינית

orLeto

New member
תודה...

אני מקווה שלא יצא לי רושם רע...כי אני לא התכוונתי לשומדבר רע...^^..

אור,

סורי על התגובה המאוחרת. באמת לא הייתי בסביבה. בכל מקרה, אני לא כועסת עלייך, אני חושבת שפשוט ממש רצית לומר את מה שישב לך על הלב וחיפשת סיבה, ויצא מה שיצא, לא נורא. אני לא בן אדם רע, לפחות כך אני חושבת, ולכן אני מזמינה אותך ואת שאר הבנות שמרגישות כאן לא בנוח לבוא ולדבר איתי באופן אישי, אני אעשה כמירב יכולתי כדי לפתור את הבעיה. אני לפעמים לא מודעת לכל דבר שקורה בפורום, אני כמו כולכם, נתפסת לרגשות שלי ולרושם לי - הייתי תחת הרושם שהכל בפורום בסדר, אלו גם התגובות ששמעתי, אבל אם משהו לא בסדר אז אני כאן כדי לפתור את הבעיה. אני המנהלת של הפורום הזה, היא האינטרס שלי הוא שהפורום אז יהיה הכי טוב שאפשר ושכולם ירגישו כאן בנוח. בנוגע למפגש- כבר אמרו לך, אבל אני רק הצעתי תאריכים מסויימים, לא קבעתי. אם זה לא יהיה נוח לרוב הבנות נקבע תאריכים אחרים. אני לא אומרת שהמפגשים הראשונים שלי היה משהו, כםן מפגש אחד נקבע על ערב חג, אבל גם כולם אמרו שזה תאריך נוח להם, אף אחד לא אמר לי, אני בצבא ואני לא כל כך זוכרת. ערבי חג מבחינתי הם כמו עוד יום רגיל בבסיס, אני כבר לא שמה לב.. אבל אני כל מפגש מנסה לקחת דברים לתשומת ליבי. המטרה שלי, זה שאתן תמצאו כאן חברים, שתשכילו על הלהקה, ושיהיה לכם מקום נוח להיות בו ולשתף במחשבותיכם. כמו שקרה לי וקורה לי. בנוגע לכל הג'ארד/תומו/שאנון והפאנגירליזם שאולי סובב או לא סובב אותם, אני אגיד לך למה חלק מהבנות, כולל אותי לפעמים, נרתעות קצת מזה, קומץ מסויים של בנות נמצא כאן עוד מימי הקומונה, שאז הכל סבב סביב הלהקה כמכלול- העולם שלה, הסמלים שלה ומה שהיא מייצגת, והייתה לנו המטרה להביא את זה לפורום, ולהכיר לכם את העולם הרחב הזה גם כן, אני לא יודעת עד כמה הדבר הזה נעשה בצורה טובה, לפעמים נחמץ לנו קצת הלב שאנשים לא מתעניינים בזה באותה מידה כמונו. כמו שאחרות כבר אמרו לך, אני המנהלת של הפורום ולכן אני מתוקף תפקידי להיות האחראית והקובעת, לא הייתי שזה יהיה בקטע עריצותי, אלא בקטע טוב, לפחות ככה אני מקווה שרואים את זה. אני לא בן אדם מושלם, אני צריכה לקבוע גבולות, פה ושם להתערב.. וגם ליזום מפגשים ודברים כאלה. אף אחד פשוט לא יזם ולכן יזמתי, כמו שלפעמים אני יוזמת כל מיני שרשורים , לא משנה כמה הם מצליחים וכמה לא. קיצור חביבתי, היה ונגמר ולא קרה כלום. אמרתי בהתחלה ואומר זאת שוב - באמת, מי שיש לה בעיה שתפנה אליי ואני אעזור.
סופש נעים

orLeto

New member
תודה על ההבנה...

אני שמחה לשמוע שאת לא כועסת....והבנתי למה האחרות מתעצבנות על הדברים האלה...אני אישית אנסה להמנע מזה... גם יצא לי להבין קצת יותר טוב את התפקיד שלך ולהבין שאת בסך הכל רוצה את הטוב לכולנו...אז אני אומר שוב..סליחה! ותודה...:)

TyrAnnyA

New member
למרות שכולם כבר הגיבו

לא יכולה שלא להגיד לך מיליון פעם כל הכבוד. על זה שבאת להגן על המעוט הסובל פה. לכל המקטרות בשקט: יש 3 דרכים להתמודד עם בעיות: לברוח מהן, להפיל אותן על הכתפיים של מישהו אחר או להעלוץ ולפתור אותן. על זה שהיה לך אומץ להבין את הטעות ולבקש סליחה. על "אני אוהבת את ג'ארד הכי בעולם" אחרי כל מה שהגיבו לך! רשמית רספקט ממני

למעלה